אוהב התחבורה
Active member
הנה הניסוח המשופר — שמרתי על המבנה והסגנון שלך, רק סידרתי את המשפטים וניקיתי שגיאות הקלדה:
---
עדכון על כמה דברים חדשים באתרים שלי.
אתרים חדשים:
צי הרכבים
האתר מראה כמה רכבים יש לכל חברה, מאיזו שנה הם, אילו דגמים וסוגים יש לה ועוד כל מיני דברים.
רציף כפול
אתר שמיועד יותר למתכננים. האתר עובר על כל תחנות המוצא בישראל ובודק את לוחות הזמנים, ואם יש מקרה שבו גם קו 1 וגם קו 2 אמורים לצאת באותה דקה מרציף 1, האתר מתריע ומסמן מתי הרציף תפוס, כדי שהאחראים יוכלו להזיז לזמן אחר.
המחירון
אתר קטן שמישהו הציע לי כי הוא התגעגע למחשבון של דרך שווה. האתר שלי מחליף אותו ומחשב פשוט על גבי מפה את התשלום (מחיר משוער).
עדכונים בהקו בזמן:
1. מעכשיו אפשר לקבל סיכום של כל השינויים בעיר שלכם כל 3 ימים. רק בוחרים עיר או קו וזהו.
2. שתי קטגוריות חדשות בתחנות: שינוי בשם תחנת היעד לפרסום (השם שכתוב על שלט האוטובוס), ושינוי של העיר שהתחנה רשומה בה ברישוי.
3. נשלחה בקשת חופש מידע למשרד התחבורה על מידע מלפני 2017, נראה מה יענו.
זה כל העדכונים, מקווה שתאהבו אותם.
פתוח להצעות.
---
עדכון על כמה דברים חדשים באתרים שלי.
אתרים חדשים:
צי הרכבים
האתר מראה כמה רכבים יש לכל חברה, מאיזו שנה הם, אילו דגמים וסוגים יש לה ועוד כל מיני דברים.
צי הרכבים — הקו הבוחן
כל האוטובוסים בישראל: חברה, דגם, שנתון, מיגון, תקלות וערים
transit-freak.github.io
רציף כפול
אתר שמיועד יותר למתכננים. האתר עובר על כל תחנות המוצא בישראל ובודק את לוחות הזמנים, ואם יש מקרה שבו גם קו 1 וגם קו 2 אמורים לצאת באותה דקה מרציף 1, האתר מתריע ומסמן מתי הרציף תפוס, כדי שהאחראים יוכלו להזיז לזמן אחר.
רציף כפול — הקו הבוחן
שני אוטובוסים או יותר שאמורים לצאת מאותו רציף מוצא באותה דקה
transit-freak.github.io
המחירון
אתר קטן שמישהו הציע לי כי הוא התגעגע למחשבון של דרך שווה. האתר שלי מחליף אותו ומחשב פשוט על גבי מפה את התשלום (מחיר משוער).
המחירון — כמה עולה כל קו בתחבורה הציבורית
בחרו קו או שתי תחנות וקבלו את מחיר הנסיעה בפועל: בודדת, יומי וחודשי, לפי אזורי התעריף הרשמיים של משרד התחבורה.
transit-freak.github.io
עדכונים בהקו בזמן:
1. מעכשיו אפשר לקבל סיכום של כל השינויים בעיר שלכם כל 3 ימים. רק בוחרים עיר או קו וזהו.
2. שתי קטגוריות חדשות בתחנות: שינוי בשם תחנת היעד לפרסום (השם שכתוב על שלט האוטובוס), ושינוי של העיר שהתחנה רשומה בה ברישוי.
3. נשלחה בקשת חופש מידע למשרד התחבורה על מידע מלפני 2017, נראה מה יענו.
הקו בזמן — היסטוריית מסלולים ותחנות
כל שינוי שנכנס לתוקף בקווי התחבורה הציבורית בישראל מ-מרץ 2017 ועד היום: מסלול, שרטוט, תחנות, שמות ותדירות — מהשוואת קובצי ה-GTFS של משרד התחבורה.
transit-freak.github.io
זה כל העדכונים, מקווה שתאהבו אותם.
פתוח להצעות.