עדכון אחרי ועדת השמה

עדכון אחרי ועדת השמה

אז זהו, אנחנו אחרי ועדת השמה. היו מאוד נחמדים, קיבלנו מה שרצינו, לא הבאנו את הגננת, והיה בסה"כ חוויה מאוד חיובית. מאחלת לכולם לקבל את מבוקשם בועדות, ושנפגש בועדת חזרה לחינוך רגיל במהרה...

ליאתא6

New member
אחרי ועדת השמה

גם אנחנו אחרי ועדה אבל אף אחד לא מבטיח כלום מבחינת שיבוץ ושום דבר לא סגור עד לאחרי ועדת שילוב.אולי הכיתה תפתח ואולי לא.ואולי אני צריכה לבדוק גם בערים אחרות כי אין בעיר שלנו כיתת תקשורת.שוב אני במצב של חוסר ודאות מגששת אחרי בתי"ס מנוסים בערים אחרות....מתח נוראי.

רחל119

New member
את לא זאת שצריכה לבדוק בערים

אחרות, תפקיד הועדה היה להחתימך על ויתור סודיות כך שיוכלו לשלוח את ה'תיק' של הילד שלך למסגרות אחרות שעשויות להתאים,
בהצלחה

לא נכון. אותי שלחו לעשות שיעורי בית

ולהביא להם שמות בתי ספר שאנחנו רוצים אם לא יהיה בעיר שלנו.
וזה מה שעשיתי.
הבאתי 3 שמות ואז הפסיכולוגית שלפה שם רביעי שלא הכרתי והוא זה שנבחר בסוף.

רחל119

New member
זה רק מצדיק את מה שאמרתי

הם אלה שמכירים את המסגרות השונות באזור. אנחנו צריכים לעשות ש.ב לגבש דיעה מה הכי טוב בשבילנו אבל הם אלה שאחראים על מציאת המסגרת המתאימה

MAG14

New member
עדיף שההורים יהיו מעורבים ופעילים

כדי שהילד יהיה במסגרת שהכי מתאימה לו.
אני לא הייתי סומכת על אף אחד אחר שיעשה בשבילי את העבודה הזו.

רחל119

New member
איזה יופי!

לא כולם נגדנו....בתור מי שהיתה נציגת הורים בועדות השמה אני יודעת שבהרבה מקרים הולכים עם ההורים ולמה שנתפס כטובת הילד

רחל119

New member
הכוונה ל'נציגת הורים'

את צריכה להיות אמא לילד במע' החינוך. לבקש מאלוט שימליצו עלייך, ואז ליצור קשר עם אחראית על המחוז בו את מבקשת לעבוד. אם זה אזור המרכז אוכל לתת לך פרטים נוספים, אם זה אזור אחר צריך לברר. קחי בחשבון שזו עבודה מרתקת אבל מרוכזת במס' חודשים מצומצם ובעיקרה היא בשעות הבוקר.

רחל119

New member
50 שח לשעה

הבעיההיא שלא משלמים על נסיעות ולא על זמן נסיעות

Navva

New member
נציג הורים יכול להשתתף בועדות בעיר אינה עירו

באיזור המרכז זה יחסית קל בגלל שהערים צמודות. אני חושבת למשל באזורים כמו אזור הדרום מדובר במרחקים מעיר לעיר.

התפקיד הוא בעצם התנדבותי אבל בתשלום מסויים לפי ישיבה או יום ישיבות.

למעלה