עדי.....

MOON 8

New member
עדי.....

אני חייב להודות לך על הרשימה של השירים של PINK FLOYD אני לא יכול להפסיק לשמוע אותם צרבתי דיסק אם 18 שירים שלהם

adiville

New member
פינק פלויד המלכים !!!

בא לך לכתוב לי בפרטי את שמות השירים שכבר יש לך ואני אכתוב לך בחזרה אם יש עוד משהו שכדאי לך להשיג ? משהו מרשימת ה-MUST של פינק פלויד
הערב שמעתי את "קאמפטרבלי נאמב" (איזה רע זה נראה בעברית...) במכונית וזה כזה שיר גדול !!!!!!! אני חולה על הקטעי סולו באמצע ובסוף !!!

יש להם את זה!!!

יש להם שירים מדהימים, אני אוהב לשמוע את כאוס, וwhy dont you speak שלהם בפול ווליום באוטו... יש להם עוד המון המון המון שירים מדהימים, 18 זה לא מספיק... צריכים לצרוב עוד!!!!!!!

adiville

New member
זה בסדר

כבר עזרתי לבחור להיכנס יותר לעניין
ודרך אגב - רדיו כאוס זה של ווטרס.

adiville

New member
איזה אוסף ?

אקוס ? אין שם שום שיר של רוג'ר ווטרס לבד......

זה באוסף אקוס

אבל יכול להיות שטעיתי בשם השיר, נראה לי שזה השיר אקוס...

adiville

New member
עכשיו זה יותר הגיוני ../images/Emo8.gif

שיהיה לך אחלה סופשבוע ! הבנתי שאנחנו נפגשים ביום חמישי שיבוא עלינו לטובה

mc901

New member
הטובים מכולם!

לפי השירים אני מבין שיש כאן עסק עם חובבנים. חבר,ה זו הלהקה הטובה ביותר לדעתי. אכן Echos, הוא אחד השירים הטובים שלהם, והמועדף עך חברי הלהקה בעצמם, אבל אישית הייתי הכי ממליץ על האלבום Animals, משנת 77. יצירת מופת. לרוג'ר ווטרס יש המון אלבומים עצמאיים, והממולצים מבניהם הם: Amused to Death, ו The pros and Cons of hitchiking, שממש דומה ל- Final Cut. יום טוב.

adiville

New member
חובבנים ?

1. זהו שלא 2. אתה בעצמך 3. פינק פלויד ענקיים, גדולים, דגולים, חלוצים, גאוניים !!!!!!!! 4. לא רק אתה מכיר את animals אבל מה לעשות - לא מדברים עליו פה יותר מדי..... אישית, הוא פשוט לא הטעם שלי למרות שכן יש עליו שירים טובים כמו : dogs, sheep ועוד..... 5. תבין, זה פורום אייטיז כללי - אנחנו לא מתמקדים פה באמן מסוים אבל זה גם לא אומר שצריך לזלזל בנו ולחשוב שאנחנו לא מבינים עניין ! יום טוב גם לך.

adiville

New member
חוץ מזה, אם אתה חייב לדעת....

וגם אם לא : חבר שלי ואני החלטנו שאחד השירים היותר עתיקים של פינק פלויד יהיה השיר "שלנו". אז אנחנו מבינים עניין או לא ?!?
נכון קושקוש שלי ?

Ice machinE

New member
נכון מאוד ../images/Emo23.gif ../images/Emo163.gif

emily tries but misunderstands she often inclined to borrow sombody's dreams till tomorrow there is no other way let's try it another way you'll lose your mind and play free games for may seeeeeeeeeeeeee emily play

adiville

New member
התחלת ולכן לא סיימת ?

איפה סוף השיר...? פאףףףףףףףף..............

למעלה