עדי יהוה מה אתם יודעים עליהם? במה הם מאמינים? מה הקשר שלהם לישראל? אם יש בכלל?
ש שמעון ויזנטל New member 19/1/03 #1 עדי יהוה מה אתם יודעים עליהם? במה הם מאמינים? מה הקשר שלהם לישראל? אם יש בכלל?
ש שמעון ויזנטל New member 20/1/03 #2 הלו........................ אך אחד לא יודע? בבקשה..זה חשוב לי. וזה לא שיעורי בית.
H hastings New member 20/1/03 #3 קישורים זה האתר הרשמי שלהם; זה דף בנושא ישראל, מתוך אתר אפולוגטי המתווכח אתם; ועוד קצת כתבים שלהם ועליהם. ובהערת אגב - בדרך כלל אם אנחנו לא עונים, זה בגלל שאנחנו פשוט לא יודעים. את המידע הזה שלפתי בשבילך אחרי חיפוש קצר בגוגל.
קישורים זה האתר הרשמי שלהם; זה דף בנושא ישראל, מתוך אתר אפולוגטי המתווכח אתם; ועוד קצת כתבים שלהם ועליהם. ובהערת אגב - בדרך כלל אם אנחנו לא עונים, זה בגלל שאנחנו פשוט לא יודעים. את המידע הזה שלפתי בשבילך אחרי חיפוש קצר בגוגל.
ש שמעון ויזנטל New member 20/1/03 #4 תודה כבר הייתי באתר הרשמי שלהם אבל לא ראיתי משהו על הקשר לישראל. אני אבדוק את הלינקים האחרים. תודה. ובהערת אגב- ממתי אתם לא יודעים משהו?
תודה כבר הייתי באתר הרשמי שלהם אבל לא ראיתי משהו על הקשר לישראל. אני אבדוק את הלינקים האחרים. תודה. ובהערת אגב- ממתי אתם לא יודעים משהו?
ה האייל הקורא New member 20/1/03 #5 אנחנו לא יודעים את הכל .... הייתי ממליץ לך ללכת לפורום של תאולוגיה ודתות אחרות