עדי - חלק ראשון

lev boded

New member
עדי - חלק ראשון

בימים שהייתי סטודנט לפני מס´ שנים, עסקתי גם בעבודה שכרוכה ביקורי בית ונשאה אופי טכני, לא מהסוג שצריך למכור משהו (ולשכנע בכוח) או ללכלך את הידיים. יצא לי לפגוש אנשים רבים במקומות שונים, מעניינים יותר ופחות. אבל עדי היתה משהו אחר לגמרי. הביקור הראשון בביתה התמקד בעניינים מקצועיים ועבר ללא אירועים מיוחדים. למרות זאת היה לי קשה להתעלם מגופה המחוטב, עורה השחום, פניה העדינות ועיניה השחורות והגדולות. בביקור השני כבר גלשנו לפסים אישיים, היא הייתה נשואה לא באושר ומבוגרת ממני בשבע שנים, כלומר בשנות השלושים לחייה. בעלה היה רופא ועבד במשמרות, כולל משמרות לילה רבות והיתה להם ילדה מקסימה בת 4. הביקור התארך מעבר למקובל לאחר ששוחחנו רבות ומצאנו שיש בנו הרבה מהמשותף וקבענו שנפגש שוב באחד הערבים כשבעלה יהיה במשמרת לילה. לא כל כך ידעתי למה לצפות, שכן עובדת היותה נשואה מחקה לי כל מחשבה לא מוסרית מהראש, מה גם שהייתי צעיר ותמים יחסית.

lev boded

New member
עדי - חלק שני

בפעם השלישית הגעתי לביתה בשעת ערב מאוחרת, ללא איזשהן תכניות מיוחדות או מחשבות אפלות, פשוט באתי כי היה בי משהו שרצה להיות בחברתה, היא פשוט כבשה אותי בקסמיה. היא חיכתה לי בלבוש ביתי רגיל, שום דבר פרובוקטיוי. התיישבתי על הספה, ברקע ניגנה חמישייה של שומאן, והמתנתי לבאות. היא ניגשה למטבח להביא משהו לשתות (אני לא שותה קפה...), מה שאיפשר לי להתרשם מתנועותיה החתוליות ומבנה גופה האתלטי. מצד אחד נורא רציתי להושיט יד וללטף אותה, אבל מצד שני אמרתי לעצמי "שלא תעיז אפילו לחשוב על זה!!". לאחר שחזרה התיישבה במרחק מה ממני ושוב גלשנו לשיחה ארוכה. בשלב מסוים הגענו לדבר על ענייני זוגיות, גם שלה וגם שלי ופתאום קלטתי עד כמה חייה עגומים ושמתי לב כי עינייה נוצצות ואף דומעות,לא ידעתי מה לעשות והייתי חסר אונים ואף מבוהל קצת - לא לזה ציפיתי.

lev boded

New member
עדי - חלק שלישי

"חבק אותי" היא אמרה בקולה הרך. עכשיו כבר באמת לא ידעתי מה לעשות, והושטתי את ידי כמו שמושיטים לילד קטן כשהוא פורץ בבכי. בשלב הזה היא זינקה לעברי והתיישבה על ברכי תוך שהיא אוחזת בי בידיה ומלטפת אותי. מגע ידיה היה כה ענוג שעצמתי את עיניי, מתמכר לתחושה, אבל עדיין מבולבל. לבי פעם בחוזקה, הרגשתי יובש בגרון. לפתע הרגשתי את מגע שפתיה על שפתי ואת לשונה המגששת. ישבנו כך מחובקים ומתלטפים דקות ארוכות שנראו כמו נצח. "אני כל כך רוצה אותך" אמרה היא בעודה לוקחת את ידי ומנחה אותן לעבר שדיה, שהיו מוצקים ובנויים בשלמות, מבעד לחולצת הכותנה שלה יכולתי להרגיש את פטמותיה, הלב שלי כבר איים לפרוץ החוצה מקירבי. אז הורידה את חולצה ומייד נגשה לפרום את כפתורי חולצתי. מגע עורה היה כה רך! לאחר שחשתי כי היא מאיימת לבלוע את לשוני, נפרדו לשונותינו והחלתי לגשש עם שפתי ולשוני במורד צוארה, שהיה ארוך כמו הגלות. ריח גופה המם אותי. היא התחילה להתנשם בכבדות.

lev boded

New member
עדי - חלק רביעי

ידיה המיומנות, העטויות בצפרניים ארוכות שרק הדגישו את אופייה החתולי, החלו לטייל במורד גופי, כהרף עין איתרה את אבזם הפתיחה של מכנסי וכמעט תלשה אותו ממקומו, הרגשתי איך הזין שלי פועם בחוזקה ומאיים לקרוע את כל השכבות שעטו אותו, תוך שניות יצא הוא לחופשי והזדקר בעוצמה שכמעט לא זכרתי כמוה. בינתיים הייתי עסוק בלמצוץ בחוזקה את פטמותיה כשאני עובר מאחת לשניה והן בתגובה הלכו והתנפחו. היא לטפה את אשכי בשתי ידיה ומייד הגישה את שפתיה ולטפה אותו בלשונה. ידי שאיבדו את אחיזתן בשדיה הפשילו מעליה את מכנסיה ותחתוניה. כעת כשהיתה עירומה לגמרי (השעון נשאר!) נסוגתי לאחור ופשוט ישבתי שם והתבוננתי. המראה שנגלה לפני היה מדהים, כאילו מעודי לא ראיתי גוף אישה. הגעתי למסקנה המתבקשת שעדי היא הפרי האסור שכל המיתוסים והאגדות מדברים עליו - היא הדבר האמיתי! כה חושנית, כה מפתה - ממש מתקפה חזיתית על כל החושים!

lev boded

New member
עדי - חלק חמישי

ההתבוננות שלי הביכה אותה, עד שיכולתי להבחין בלחייה מתכהות עוד מעבר לצבען המקורי. היא חזרה והטילה עצמה עלי ושוב נצמדנו זה לזה. ידי לטפו את ישבנה העגלגל, אותו אחד שתמיד הייתי צריך להתבונן בו מבעד לשכבות של בגדים ולשניות ספורות בלבד, היה כעת מושא למגע ידי שפשוט סחטו ומעכו אותו כאילו לשו בצק! למרות שהיה לי נסיון מיני, גיליתי בקרבי תחושות חדשות, כאלו שלא חוויתי מעולם קודם לכן. מישבנה העברתי את ידי החזקה יותר אל בין רגליה שממש חיבקו אותי. התחושה של ידי אישרה את מה שראו עיניי במבט חטוף - הכוס שלה היה מגולח כולו! התחושה שלו גרמה לי להחסיר לפחות שתי פעימות - הוא הרגיש כאילו שמישהו ישב וציפה אותו בשכבה לחה, השפתיים היו רכות ועדינות ועמוק בתוכו נפתח פתח שכאילו ביקש לבלוע את כולי. בשלב זה הנפתי אותה מעט למעלה ועברתי לשכב מתחתיה, מכוון את פי ולשוני אל אותו פתח נוטף שנפער לעברי. החלתי ללקק מעליו את כל מיצי התאווה שנטפו ממנו וליטפתי את שפתיו עם לשוני. היא רכנה לעברי, נשימותיה הכבדות הפכו קולניות יותר ויותר. את קול גניחותיה לא אשכח לעולם!

lev boded

New member
עדי - חלק שישי

בעוד לשוני המשיכה ללטף את הכוס הנוטף, הפרדתי את שפתי הכוס עם אצבעותי ולשוני עלתה מעט מעלה לעבר הדגדגן, שבלט והתקשה כאילו שהיו לו חיים משלו. עברתי עליו עם לשוני והדקתי סביבו את שפתי. בשלב זה פלטה עדי צעקה וכל גופה התפתל, כאילו היה נחש פיתון אימתני, אחזתי בה בכל כוחי והמשכתי לעסות את הדגדגן באמצעות לשוני, גופה המשיך להתפתל בחוזקה ורגליה חיבקו את ראשי עד שכמעט לא יכולתי עוד לנשום. לפתע הרגשתי התכווצות אדירה והדגדגן החל לפעום בחוזקה, גופה נזרק לאחור והיא השתרעה עלי כשכולה התכווצויות, אנחות והתפתלות אחת גדולה. ידיה אחזו בי בכח תוך כדי שציפורניה חודרות לבשרי, היא נצמדה אלי עם כל גופה ושוב, ממש כמו מכרים שלא ראו זה את זה יובלות, נפגשו לשונותינו והתנגשו זו בזו שוב ושוב. כל אותו זמן עמד לו הזין שלי והתפעם ממה שראתה עינו היחידה, ידעתי שהוא לא מתכוון לוותר ורוצה גם את חלקו. גם עדי הרגישה ברצונו העז להכיר אותה מקרוב, ומבלי משים אחזה בו והנחתה אותו כלפי הפתח העצום שלה, שנראה כאילו הטיפול שקיבל לא הספיק לו!

lev boded

New member
עדי - חלק שביעי

למרות שעדי סיפרה לי רק שעה קלה קודם לכן כי לא היתה עם גברים רבים במהלך חייה, מצאתי עצמי לא מאמין - מיומנותה הגבוהה נתנה לי תחושה כי היא מזדיינת עוד מיום לידתה!! קצות אצבעותיה, הוליכו את הזין שלי אל תוך הפתח מבעד לשפתייים שחיבקו אותו בעדינות, התחושה בפנים הייתה כבעולם אחר - לא ניתן להשוותה לשום דבר אחר על פני העולם הזה שאמו חיים בו. ניסיתי להתמקד בכמות הגירויים העצומה שהפציצו את מוחי מכל חושי, בעיקר מאותו חוש עצמאי ומיוחד שהיה לזין שלי באותו רגע, שהוא לבדו כמעט גרם למוחי לשבוק חיים. בעודי מנסה להשתלט על התחושות שהלכו והעצימו, החלה עדי לנוע מעלה מטה תוך שהיא מלטפת בקצות אצבעותיה את בסיסו של הזין שלי. לפתע הרגשתי כי אני לא עומד בזה יותר וכל גופי עומד להתפוצץ לאלפי רסיסים, ואחזתי בה בכל כוחי על מנת לקבע את גופה מעלי ולנסות לעצור את זרם הגירויים האדיר שכבר פשט לכל גופי. הרגשתי כי ממש קשה לי לנשום וניסיתי בכל כוחי לעצור את הזין המשתולל שלי לפני שיתפרץ. הצלחתי, הפעימות שלו התייצבו ותחושת כאב החלה אוחזת בו מרוב נסיונותי לעצור מבעדו. עדי לטפה את צוארי עם לשונה ולחשה לתוך אוזני "אל תעצור!". בשלב זה משכה את רגליה והצמידה אותן, תוך שהיא מפשקת בכח ידיה את רגלי, עברנו לתנוחה שכמו דברים רבים אחרים שחוויתי באותם רגעים, הייתה לא מוכרת לי. רגלי עברו לחבק את ישבנה וגרמו לזיני לצלול בתוכה עוד מעבר למקום שהגיע אליו קודם, כעת שוב החלה היא להתפתל קדימה אחורה ומעלה מטה, הרגשתי איך קצה זיני פוגע שוב ושוב במקום שלא זיהיתי, שנראה היה שהתקשח לעברי, עדי הגבירה את קצב תנועותיה עוד ועוד תוך כדי שזיני התנגש בעוצמה באותו איבר מסתורי. בשלב זה הרגשתי כי חושי כבר מתקהים ומוחי אינו עומד יותר בזרמים העצומים המקיפים את גופי מקצה לקצה, ואז פשוט זה קרה - הרגשתי כי כולי מתפוצץ! לא יכולתי לקלוט עוד מה קורה, את הזרמים העצומים ניסיתי לתעל לעבר ידי, שפשוט נאחזו בישבנה של עדי בכח עצום. עדי, שקצב התנועות שלה המשיך לגבור, פלטה שוב קול צעקה והרגשתי איך כולה מתכווצת, בעוד דפנות הכוס שלה מהדקות ומרפות לסירוגין את אחיזתן סביב הזין שלי בעוצמה רבה. אל אבדן התחושה הכללי שהייתי בו נוספה תחושת כאב חזקה שרק גרמה לי להגביר את אחיזתי בגופה המתפתל של עדי. לרגע הפכו גופותינו לשריר אחד גדול המתכווץ בקצב אחיד ובעוצמה רבה. נשארנו לשכב כך כשגופותינו דבוקים זה לזה ונרדמנו. ללא ספק היתה זו האורגזמה האדירה ביותר שהרגשתי אי פעם במהלך חיי, לכל מקום שאפנה, תמיד תישאר בליבי פינה חמה לעדי. אני מתגעגע אנושות לאותו לילה בלתי נשכח.

למעלה