עדי ותופס עוגב!!!!!!

עילית33

New member
עדי ותופס עוגב!!!!!!

אני מבקשת שתקראו את התגובות של "שיקגו לנד". נדמה לי שיש חוקים לשפה ודיבור ופנייה בפורום. אני חושבת שזה עבר את הגבול- כל גבול אפשרי. אני אישית לא מתכוונת לענות או להתייחס ל- דבר- הזה יותר- אבל אני חושבת שמחובתכם לעשות משהו. עילית

עילית33

New member
דוגמא:

ציטוט אחד קטןמתוך מגוון גדול : "נקבות ישראליות נאלחות כמוך מזכירות לי למה ההורים העבירו תמישפחה לשיקאגו,שתהיי בטוחה,מה גם שא-ת בעצמך מזכירה גם כן לי איזה תענוג זה לחיות בארה"ב אם או בלי אנטישמיות וטיפוסים ישראלים עויינים ונבזיים כמותך!" אני חושבת שזה מוגזם- אבל לגמרי. "

סיוןן

New member
../images/Emo45.gif

אבל למחוק את כל השרשור יהיה חבל. הדיון היה (ועדיין) מרתק, ואנשים שקוראים/כותבים פה צריכים לדעת מי הוא "שיקאגולנד" לפעם הבאה...

שניהם נעלמו...

גם אני שלחתי מסרים בעניין...זה לא עוזר. תופס עוגב השאיר הודעה כמדומני, שהוא לא יהיה בסביבה בימים הקרובים. ועדי? לא יודעת.

נירנברג

New member
מה רע - קצת מכות :)

רגע באמת - אם מישהו רוצה קצת להתנגח ולמשוך אליו את האש שיהיה לו בכיף. אז כמה חברים הצליחו להרגיז פה אחד את השני בשביל זה יש פורום לא? נראה לי שהרבה מהדברים שאמר שיקגו היו כן חשובים ומאד נכונים - אבל הדרך - אוי ואבוי - שיקגו - תרגיע, נראה לי שהוריד במצח התנפח לך קצת. בסך הכל אני בצד שלך בויכוח הזה, אבל הדרך שאמרת את הדברים, לא במקום. בנוסף בגלל צורת התגובות ששני הצדדים נגררו אליה, היו פחות טיעונים עניינים ויותר מכות. אבל מה רע - קצת מכות, לא?

אז זהו....שאין פה צד!

אם תשים לב......שאלתי אם מישהו נתקל באנטישמיות בסך הכל.... והתפתח כאן ויכוח בכלל לא ענייני....כיוון שכל הטיעונים בסך הכל כולם דומים וכולם נכונים......כולם באותו הצד של המטבע...רק הדוגמאות שונות ושיקגו פשוט התנפל...(כנראה עצבני...לא ידעתי שגם גברים מקבלים פעם בחודש)....לא נורא....נסלח......פעם הבאה אחשוב שנית אם לפתוח כאן דיון או ודאי וודאי להכנס איתו לעימות...מזלו שזה לא פנים מול פנים....אחחחחח אין עלי
בכל מקרה...דיי נמאס לי מהנושא..... יום נפלא מקסימוששששששש

היי מקסימושששששששש

חסר לך ש"פעם הבאה אחשוב שנית אם לפתוח כאן דיון "!!! כמו שכתבתי, אני אהיה פה יותר ואשמור עלייך מכל משמר
כבר הבנתי שאני צריך להיות פה השריף
אז הוא יוכל בהחלט לא להסכים איתך ולהתווכח אבל לא יהיו פה יותר אמירות מעליבות.

O.K......קיבלתי את ההצעה ../images/Emo13.gif

וגם לך מותר לא להיות פה לפעמים.......יש לך חיים מעבר לכאן....

Yaniv-DC

New member
יש מחקרים שאומרים

שגם לגברים יש מחזור. ושהוא הרבה יותר גרוע משל הנשים

גופמן

New member
אולי

שיקגולנד ועדי בשמיים הם אותו אדם? אתם יודעים דוקטור ג´קיל ומיסטר הייד? ולכן הם לא יכולים להופיע בפורום באותו זמן.

וכאן נמחקה הודעה של שיקגולנד

שכל מי שלא ראה אותה ממש הפסיד. כבר מזמן לא ראיתי הודעה שכתובה בלשון כל כך מגעילה. מתברר שהבחור שיקגו הצליח ממש להתעלות על עצמו (או לפחות על כולנו) ואחרי שהכפיש חצי מהפרום (וגופמן ממש נעלב כי הוא לא זכה להתיחסות הראויה לדעתו) הוא הודיע שהוא עוזב אותנו עד עולם. אני מקווה שנצליח להתגבר על האבדה.

judyr

New member
חחחח תופסי...

דווקא אני כיכבתי.... הוא היה כל כך מצחיק... האמת הוא היה צריך לקבל אות הצטיינות... בכל חיי הפורום הזה לא היה מישהו יותר גרוע ממנו... פחחחח

גופמן

New member
חבל

קודם כל גם התלוננתי שהוא גרם לי להיראות טוב. אדם כבר לא יכול ליצור לעצמו תדמית בעולמינו האכזר. ובמחשבה שנייה הוא הפגין יכולת גבוהה של גזור והדבק בהודעה זו שלו שנמחקה (הוא גזר מהודעות של אחרים, הדביק ואז הגיב בשלל נאצות). ובמחשבה שלישית, אפילו הנאצות שלו היו ברמה נמוכה למדי. מה קרה לבן בליעל, בן כלאיים או משהו דומה. ואגב זכיתי למחמאה שאני אנטיפת שמנסה להידמות לאיינשטין (לאלה מכם שהחמיצו את האימייל). אולי בשיער.

למעלה