עדי, בקשר לפנדה!

sashkashurik

New member
עדי, בקשר לפנדה! ../images/Emo54.gif

כתבתי את ההודעה הנ"ל, אבל זה לא קפץ משום מה, אז אני חוזרת. רק לכתוב שאני מקווה שהכל יהיה בסדר!!!!!!!!! מחזיקה לכם אצבעות, ובהצלחה לפנדה, היא יפהפיה, הלוואי שהיא תבריא ותהנו אחת מהשניה עוד שנים ארוכות!!!! תעדכני אותנו ובהצלחה!!!!!

אני מצטרפת לתפילות

כי על אף שהנוירולוג מאוד הרגיע אותי אתמול, אני כל כך רוצה לראות אותה משתפרת... הולכת בלי ליפול, חוזרת לקפוץ ולהשתולל כרגיל, לעלות על השיש כשאני מבשלת, לשבת לי על המקלדת... במקום רק לרבוץ לה בפינה אחת מצונפת כבר שבוע ימים. כואב הלב. פנדה היא כמו ילדה שלי. קיבלתי אותה במתנה בגיל שלושה שבועות מדוד שלי, כי הייתי די בדיכאון. היא הוציאה אותי מהדיכאון ומאז היא פשוט כמו ילדה שלי. אני אוהבת אותה בצורה שלא האמנתי שאפשר לאהוב חתול, מעולם לא היו לי חתולים לפניה, היתה לי כלבה 20 שנה מהחיים שלי, ואחרי שנאלצנו להרדים אותה לא רציתי יותר, והסתפקתי בציפורים. היא היתה בת ארבע ביום רביעי האחרון, וכל כך עצוב לי לראות אותה מסכנונת כזאת. אני כל כך מקווה שבימים הקרובים יחול שיפור משמעותי ואני אראה אותה שוב מתרוצצת ומשחקת כרגיל. גם קפוצ (Kapoots) מאוד מודאג, שלא לדבר על משגע אותי כי אין לו עם מי לשחק עכשיו, וכל הזמן בא לבדוק מה שלומה, מתיישב לידה ומגרגר. והנה הם שוב
, שני התינוקות שלי. כולי תקווה שהיא תתאושש ושתהיה שם ללוות גם את הצפרדע לכשיוולד.

למעלה