עדי בקאמבק???

Klayhamn

New member
עדי בקאמבק???

עדי ואיתן בשיחת נפש... האם היא תתרומם סוף סוף מהאשפתות אל חזית הבמה??

Klayhamn

New member
השאלה היא

האם זה לא מאוחר מדי... ההצבעה על המועמדות להדחה נסגרת אוטוטו ההימור שלי: לינוי, עדי, ענת וליהי... כיצד ינהג איתן? האם הוא באמת יעדיף להעיף אחת מהן במקום את עדי?

sivan513

New member
ברור את ענת ולינוי

הוא לא שם עליהן בכלל הוא לא שם על אף אחת חוץ מעל דניאל..שיכניסו כבר בנים חדשים באמת

Klayhamn

New member
לא ממש

עדי הייתה כנה יחסית ואמרה דברים חשובים (על זה שהיא מרגישה אאוט, שהיא לא ממש משתלבת, ושלמרות שיש לה חברות, קשה לה עם זה שיש שני מחנות נפרדים וכו'), דיברה על מה שאיתן עשה לה (אמרה לה דברים קשים אחרי הדייט), ודיברה קצת על הפסיכולוגית ועל המסקנות ממנה (שהיא צריכה לברר עם אנשים מה מפריע להם בה, או משהו בסגנון) איתן מצידו היה קשוב יחסית אבל לא ממש הראה עניין אותנטי, והגיב תגובות מפגרות (כשהיא אמרה שהיה לה קשה עם מה שהוא אמר לה, שאל: "למה לא באת ואמרת לי ?" וכו'), שאל שאלות כאילו ההפקה שלחה אותו, ולא ממש דיבר על עצמו או על עדי, אלא הסתפק בכל מיני ססמאות פרווה מצד שני, הוא כן שם לב שהיא התקרבה לאתי וכו' ושמשהו השתנה בה לאחרונה, וגם יוני שם לב לזה ואמר שהוא התחיל להתחבר אליה למרות האנטי שהיה לו נגדה בהתחלה ---- ולכן אמרתי שזה יכל להיות דווקא תחילתו של קאמבק, אלא אם כן היא תעוף ביום ראשון

noaxxx

New member
תודה על התשובה המורחבת,

ידעתי שאפשר לסמוך

noaxxx

New member
לפי הסקר שצדק בעבר- ליהי ליז קרן ולינוי

(מהנמוך ביותר) זה גם הגיוני כי בסקר משבוע שעבר קרן היתה החמישית מלמטה בדרוג. עכשיו שלירון עפה, קרן תצטרף לשלישיה שנותרה מההדחה הקודמת. אם זה יהיה המצב אז לינוי תעוף הביתה, לצערי

Klayhamn

New member
שניה

על איזה סקר את מדברת? ומעניין, איך זה יכול להיות שהמעמד של עדי לא השתנה בכלל? לדעתי עדי היום תתפוס את מקומה של ליז במועמדות להדחה, אבל אשמח להתבדות אם ליז שוב תהיה מועמדת להדחה היא תצא מדעתה - בדוק

דידי 9

New member
אתם נופלים לפעלולי ההפקה! איתן אתמול

קיבל הוראה מההפקה לשתף את כל הבנות, כי אם לא אין תכנית! איתן אור פח כבר נעול על דניאל השרלילה. הכל הכל עבודה בעיניים! לא קאמבק ולא עדי ולא קרן אפילו! עד הסוף-הכל בולשיט! אור פח מאוהב בדניאל. כרגע היא אצל הפסיכ', אז הוא מרשה לעצמו לזבל את השכל עם האחרות.הגיע הזמן שתחשבו בעצמכם, ולא תתנו להפקה לכוון לכם את הראש לאן שהם רוצים.

נעמה196

New member
בואו נעזור לעדי!איתן מזלזל בה,הוא צריך

להבין ולדעת שהוא טועה!!!!! אני מצביעה לה .

שאפולי

New member
וואי אי עדי אוכלת

זה מזעזע. עם הלשון וליקוקים של הסכין ובלי ללעוס ומהר ומלא איכס.

sivan513

New member
נכון ../images/Emo6.gif גם הצחוק והשירה שלה מזוויעים

חוץ מזה היא ממש יפה

sivan513

New member
שמתם לב גם שהיא אומרת הרבה את המילה "כאילו"?

זה מטרייףףףףףף אותיייייי

stabilo7

New member
וואו! בטירוף!!!! אני גם אומרת הרבה "כאילו",

אבל אצלה זה ברמות אחרות... אשכרה כל מילה שנייה או שלישית זה כאילו.. בד"כ אני לא שמה לב ואצלה זה צורם ממש

Klayhamn

New member
אני חייב להגיד

שאין שם אף אחת שצורת הדיבור שלה מעצבנת אותי - חוץ מאתי

למעלה