עדי בוקר טוב

זאת העריסה שאני קניתי

בייבי סנופי, בזמנו בבייביס אר אס, היום אני לא מוצאת אותה באתר שלהם, אז היא עלתה 59 דולר. תבור כבר היה גדול עליה בגיל חודשיים ועבר למיטה. עד אז פונקציית הויברציה היתה יעילה מאוד עבורנו, וגם הצילון למעלה. המוזיקה ממש לא נחוצה. יש כאלה מתנדנדות, למשל זאת של גראקו, שזה ממש נחמד.

Ayelet CA

New member
יש כאן בחנות מקומית עריסות

לא נראה לי שנוציא סכום גבוה מדי בשביל חודשיים. תודה על הלינקים.

L i a t 5

New member
איילת

ממליצה לך לא לפתוח את הקניות. אם תניקי לדוגמא עד גיל חצי שנה סביר להניח שלא תשתמשי בסטריוליזטור.

Ayelet CA

New member
כבר קנינו

אבל גם אם אניק בטח אשאב ואצטרך את זה. 30$ זה באמת לא נורא.

Ayelet CA

New member
עדי, ראיתי שידה כזאת

בבייביס אר אס, אבל אני מעדיפה את הגדלים של השידות הישראליות. השידות כאן נורא צרות, התינוק יכול לשכב בניצב אליך בלבד. אני זוכרת שכשטיפלתי בבת של אחותי זה היה מאוד נוח שהיא יכלה לשכב עם הרגליים אלי והראש לקיר (או קצת באלכסון).

Ayelet CA

New member
כן, אבל בישראליות את יכולה

להשכיב באיזו פוזיציה שאת רוצה

משהילי

New member
איילת, אנחנו קנינו

מאיקאה שידה, שיש לה 3 מגרות. מה שאהבתי בשידה הזו זה שיש בה אופציה לשלוף את אחד המדפים העליונים שלה ולפתוח אותו כך, שיהיה המשך למקום בו מחתלים את התינוק. ככה, משידה צרה מקבלים שידה רחבה מאוד ונוחה להחתלה בכל פוזה שרק תירצו.....אך עליה וקוץ בה...כי ברגע שפותחים את ה'מדף' הזה ליצירת משטח גדול ורחב, מאבדים קצת מהאפקטיביות של המגרות של השידות. אנסה למצוא את המוצר באתר של איקאה ולקשר לך אותו בלינק.

Dumbo 1

New member
את כל הדברים הקטנים

אם זה אפשרי, תבקשי מהסבתא שתקנה ושתשלח לך מהארץ

G a l i 11

New member
אז זה מה שאני חושבת

1. כל נושא הבקבוקים מיותר (פטמות, מתקן יבוש, סטריליזטור) אם את מיניקה. אפשר לקנות שני בקבוקים רק ליתר ביטחון אבל לא להשתולל עד שלא תראי מה קורה... 2. משחה לטוסיק אני ממליצה על בלמקס/ולדה 3. פח לחיתולים - לי נראה תמיד מיותר, למה לא לזרוק ישר לפח הגדול? למה שיהיה לתינוק/לנו פח עם חיתולים מלאי קקי בחדר? 4. בבייבי סנס השתמשנו למרות שלא סמכתי עליו. מוניטור צריך רק אם הבית גדול... 5. כל הטרמומטרים נראים לי מיותרים - גם לאמבט וגם לחדר. מים בודקים עם המרפק ובחדר זה ממילא לא מדייק אף פעם. 6. עם מנשא הייתי מחכה לראות מה מתאים לי ולילד (זה מה שאני עושה. מתן לא היה מוכן להיות דקה בכל מנשא שהוא). 7. אוניברסיטה, טרמפולינה, טייפ - חכי, תקבלי מתנות וממילא הם לא מסתכלים על זה לפחות בחודש הראשון...אופס, אני לא רואה את הרשימה שלך יותר וחייבת לזוז, נמשיך אח"כ...

הנסיון שלנו

1. קניתי Starter Set של Avent וסטריליזטור ואחרי כמה שבועות קניתי כמויות של בקבוקים כי התחלתי לשאוב והיום אני ממש זקוקה לכל העסק. הסטריליזטור טוב גם כדי לחטא דברים אחרים, מוצצים, צעצועי פלסטיק ועוד. מצד שני אפשר בינתיים לקנות חבילה של חמש שקיות סטריליזציה של מדלה בחמישה דולר, ולהשתמש בהן עד שיודעים אם צריך סטריליזטור. 2. תבקשי שיביאו לך מהארץ בייבי פסטה Just in case - תבור התברר כאלרגי לכל המשחות שמצויות כאן כולל דזיטין, בלמקס, ולדה, ג'ונסון וגרבר... רק הבייבי פסטה מתאים לטוסיקו העדין של הנסיך הקטן... 3. אני בהתחלה חשבתי לוותר על הדיאפר ג'יני וכל כךךךךךךךךך שמחה שקניתי אותו בסוף, זה פשוט נהדר. אוטם את כל הריח ואת כל הבקטריות ואני מרוקנת אחת לכמה ימים ומחטאת אחת לשבועיים בערך עם אמוניה באמבטיה וזהו. כל כך נוח ויעיל, אני ממש ממליצה. אצלנו זה הכל בחדר השינה שלי וממש לא מרגישים את הריח. 4. את דעתי לגבי בייבי סנס כבר אמרתי, זכור לי מחברות שזה היה מצפצף סתם כי התינוק זז או התהפך והצפצופים היו מבהילים את כל הבית ומעירים את התינוק באמצע הלילה... לי אין בית גדול ובכל זאת אני שמחה שקניתי מוניטור בסופו של דבר כי הוא מאפשר לי למשל לרדת עם הזבל או להביא משהו מהאוטו כשתבור ישן ולקחת את המוניטור, והוא מאפשר לי לשמוע מוזיקה בחדר אחר כשתבור ישן ובכל זאת לשמוע אותו לפני שהוא מתחיל לצרוח. 6. תבור חולה על הבייבי ביורן, מהשבוע השני לחייו ועד היום 7. לאוניברסיטה התחילה להירשם הצלחה רק בגיל חודש וקצת, אבל הטרמפולינה אצלנו היא פשוט הצלחה מסחררת, ומאז אני קונה אותה לכל החברות שלי שיולדות (גלי ראי הוזהרת) והיא נוראאאאאאאאא מוצלחת.

AdiBos

New member
פח לחיולים "דייפר ג'יני" זו דווקא המצאה

מעולה במיוחד במקומות שלא אוספים את הזבל יום יום וה בכלל לא יקר 20-25$ולא מסריח בכלל ואם מוסיפים בתחתית מפיץ ריח איש לא ידע מה בפח אנחנו משתמשים כבר שנים בזה ועכשיו זה בחדר של הבן בן ה10 חודשים באשר לציוד הכבד עריסה שולחן החלפה וכו תלוי מה ואיפה קונים אני מציע לגשת לביבי אר אס=BAby R Usוהם יעברו איתך על הרשימה ויתנו לך מחירים בהצלחה

L i a t 5

New member
אני חושבת שהשקיות של

הדייפר ג'ני עולות הרבה כסף. אני מעדיפה פח רגיל ולרוקן בערב. לא מסוגלת לסבול את החמשבה של לישון עם חיתולים בחדר.

AdiBos

New member
מה לעשות שאצלנו אוספים זבל רק פעם

בשבוע לאן אני ארוקן את הכל לכן בישובים כמו שלנו שלא באים לקחת זבל יום יום זה הפתרון הכי טוב ולא מריח השקיות עולות 3.99 לחבילה וזה מספיק לשבוע

Ayelet CA

New member
כן, 2 בקבוקים יספיקו בהתחלה

אני חושבת שכן אקח בייבי סנס, זה משהו שתמיד היה ברור לי שאעשה. אחותי תשלח לי מנשא מישראל. אני לא רוצה להכביד עליהם שם עם קניות ומשלוחים. ההורים משני הצדדים אמורים להגיע לכאן וגם ככה זו הוצאה כלכלית לא פשוטה.

irisgh

New member
גלגל ים?

מה? אה, נזכרתי. טוב, עשיתי קיסרי, אז היה צריך בלון הליום. וחוץ מזה, אומרים שזה פחות טוב להחלמה אח"כ.

efrat100

New member
עוד המלצה

איילת, אני לא יודעת מה דעתך על ציוד יד שניה, אבל יש דברים שממש לא צריך לקנות חדש. אצלנו יש חנות נהדרת לדברים יד שניה, ואנחנו את העריסה שלנו קנינו שם. היא עלתה 139$ במקום 750$ יד ראשונה (אותו דגם) ואני כל שבועיים עושה גיחה לראות מה חדש, למשל אתמול מצאתי את האוניברסיטה של טייני לאב במצב מצויין ב- 14$ במקום 49$ (מביאים הביתה, זורקים לכביסה הכל וזה כמו חדש, וממילא הילד פולט/עושה פיפי על זה בשניה ששמים אותם על זה). ממה שהבנתי מחברות בחוף המזרחי גם שם חנויות יד שניה לתינוקות זה מאוד מפותח, ואני בטוחה שגם אצלכם יש. אני מצאתי את החנות הזאת באמצעות חוברת של דברי תינוקות שמצאתי בביביס אר אס.

למעלה