הנסיון שלנו
1. קניתי Starter Set של Avent וסטריליזטור ואחרי כמה שבועות קניתי כמויות של בקבוקים כי התחלתי לשאוב והיום אני ממש זקוקה לכל העסק. הסטריליזטור טוב גם כדי לחטא דברים אחרים, מוצצים, צעצועי פלסטיק ועוד. מצד שני אפשר בינתיים לקנות חבילה של חמש שקיות סטריליזציה של מדלה בחמישה דולר, ולהשתמש בהן עד שיודעים אם צריך סטריליזטור. 2. תבקשי שיביאו לך מהארץ בייבי פסטה Just in case - תבור התברר כאלרגי לכל המשחות שמצויות כאן כולל דזיטין, בלמקס, ולדה, ג'ונסון וגרבר... רק הבייבי פסטה מתאים לטוסיקו העדין של הנסיך הקטן... 3. אני בהתחלה חשבתי לוותר על הדיאפר ג'יני וכל כךךךךךךךךך שמחה שקניתי אותו בסוף, זה פשוט נהדר. אוטם את כל הריח ואת כל הבקטריות ואני מרוקנת אחת לכמה ימים ומחטאת אחת לשבועיים בערך עם אמוניה באמבטיה וזהו. כל כך נוח ויעיל, אני ממש ממליצה. אצלנו זה הכל בחדר השינה שלי וממש לא מרגישים את הריח. 4. את דעתי לגבי בייבי סנס כבר אמרתי, זכור לי מחברות שזה היה מצפצף סתם כי התינוק זז או התהפך והצפצופים היו מבהילים את כל הבית ומעירים את התינוק באמצע הלילה... לי אין בית גדול ובכל זאת אני שמחה שקניתי מוניטור בסופו של דבר כי הוא מאפשר לי למשל לרדת עם הזבל או להביא משהו מהאוטו כשתבור ישן ולקחת את המוניטור, והוא מאפשר לי לשמוע מוזיקה בחדר אחר כשתבור ישן ובכל זאת לשמוע אותו לפני שהוא מתחיל לצרוח. 6. תבור חולה על הבייבי ביורן, מהשבוע השני לחייו ועד היום 7. לאוניברסיטה התחילה להירשם הצלחה רק בגיל חודש וקצת, אבל הטרמפולינה אצלנו היא פשוט הצלחה מסחררת, ומאז אני קונה אותה לכל החברות שלי שיולדות (גלי ראי הוזהרת) והיא נוראאאאאאאאא מוצלחת.