עדיפויות...

עדיפויות...

על פי מה אני קובעת את העדיפות? לפי מה שאני יותר רוצה או לפי מה שאני חושבת שיש לי יותר סיכוי להתקבל.. כלומר, אם אני שמה בעדיפות שלישית משהו שאני בטוחה שאני אתקבל אליו, ובסוף מסתבר שאני יכולה להתקבל רק אליו , האם אני בטוח אתקבל? או שבגלל ששמתי את זה בעדיפות שלישית הם יעדיפו מישהו ששם את זה בעדיפות ראשונה ואז אני לא אתקבל לכלום??
אני מבולבלת וחייבת להחליט כרגע... תודה למי שיענה..

תראי-

תכל'ס-צודקת,יש סיכון. אבל את צריכה לקחת את הסיכון המינימלי, בשני מישורים-מישור אחד מקצועי ענייני, כלומר לקחת בחשבון שאם תתקבלי למשהו רק בשביל ללמוד,אכן תתחברי אליו,למקצוע אח"כ וכיו"ב. מישור שני של סיכויי קבלה-נגיד ואת מתחברת רק למקצוע X או Y , האם את יכולה להתקבל אליו, להעכתך ולפי ציוני הקבלה בשנים קודמות?.. חוצמזה, עד פה נראה לי הייתי קצת כללי אז אם להיות ספציפי לשאלתך- יש חוגים במפורש שכתוב בחוברת ההרשמה של המוסד ש"יישקלו מועמדותיהם של מועמדים שיסמנו מקצוע זה לכל הפחות בעדיפות שנייה, בלבד"[או ראשונה כמובן,לחילופין]. כדאי לברר בחוברת הרשמה בקיצור. אם תפרטי ציונייך[אפ אפשר כמובן] וכן המקצועות שרשמת, ננסה לעזור... בכ"א, בהצלחה!

או קיי..

בטכניון.. אני עדיין לא יודעת כמה קיבלתי בפסיכומטרי, ולכן ההימור...(אבל להערכתי בסביבות ה-650).. 1. הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון (הבעייה היא שאני צריכה מעל 680..) 2. מדעי המעבדה הרפואית (גם מעל 680 ) 3. הנדסת מכונות (שאני בטוח אתקבל) זה בערך הסדר שמעניין אותי וככה חשבתי לרשום זאת (למרות שגם הנדסת מכונות מעניין).. בכלל, אני נירשמת לטכניון בגלל הנדסת מכונות.. כי אני נרשמת גם לבאר שבע ששם שמתי 1. רוקחות 2. ביוטכנולוגיה 3. מעבדה רפואית ואחר כך הנדסת מכונות.. כשהנדסת מכונות אני מעדיפה ללמוד בטכניון.. אבל.. אם אני לא מתקבלת לבאר שבע לשלושה הראשונים אז האפשרות השלישית היא הנדסת מכונות בטכניון... אז זאת השאלה שלי... האם לקחת את הסיכון? פיוו... ארוך ומייגע...

זה מאד עקרוני לך ללמוד הנ. מכונות

בטכניון ולא בדרום? וחוצמזה, להערכתך, איפה סביר יותר שתתקבלי, אם מדובר רק על הנדסת מכונות?

נראה לי..

אני ישים בעדיפות ראשונה בטכניון הנדסת מכונות.. שיהיה.. גם ככה אם אני מתקבלת לשניים האחרים אז אני כבר אלמד אותם בבאר שבע.. מממ... טוב.. נראה לי שהגעתי להחלטה.. תודה שעזרת לי להבין את עצמי..
משום מה אני לא מצליחה בכלל להירשם לבאר שבע.. זה כל הזמן ניתקע

האמת שאני כבר התבלבלתי...

אבל סבבה, העיקר שהבנת את עצמך
בכיף
בכ"א, כדאי מאד, אם עד כה לא עשית זאת, להשוות ציוניך לאלו שאת נדרשת להם באתרים של אב"ג והטכניון... בכ"א, מצורפים האתרים הרלוונטיים,על כל מקרה

למעלה