עדיף פחות יהודים !

עדיף פחות יהודים !

זאת המסקנה שאליה מגיע ירון לונדון במאמר מלא סתירות לוגיות המתפרסם ב YNET. מעבר לדיון במאמר זה שהולך ומסתבך עם עצמו יותר ויותר משורה לשורה, אפשר לראות את התסכול הגדול של הכותב מאותה מגמה שמזהה הכותב: עזיבת יהודים חילוניים רבים את הארץ והפקרתה - השם ישמור ויגן, בידי יהודים שאינם מתיימרים להקרא חילונים. כפתרון מזהיר לבעיה - מציע הגאון במאמרו ל"התחסן" בפני איבוד הרוב היהודי על ידי ... נו... תנחשו... ניחשתם ! מהגרים לא יהודים לחלוטין - יצילו את הרוב היהודי במדינה !

s u p e r mind

New member
../images/Emo62.gif

אני אישית דוגל בפתרון אחר, אבל הצעת הפתרון הזו לא כ"כ דבילית כמו שאתה חושב. ואתה עם האידיאולוגיה הדתית הפרימיטיבית שלך בוודאי לא תבין למה ההצעה הזאת לא רעה בכלל, מכיוון שאצלך אין פשרות בכל מה שקשור לדת. אני לא טוען שהפתרון הזה מבריק, אבל הוא בהחלט יעיל, ומקדש את המטרה- לשמור על רוב יהודי בארץ. נ"ב- מכיוון שאתם הפאגאנים, נוטים להסיק מסקנות על המשפט הראשון, אדגיש שוב: איני דוגל בפתרון זה, אבל אני כן חושב שהפתרון לא כ"כ מטומטם כפי שאתה חושב.

טפשות לשמה,

מסקנות מטורפות ממש, מספיק להעתיק את המפשט הראשון מן הקישור כדי להבחין בחוסר השפיות של הכותב: "ככל שנהיה פחות "יהודים על-פי ההלכה", נצליח לשמור על אופיה היהודי של מדינת היהודים, מפני שמהגרים שאינם יהודים מחסנים אותנו מפני אובדן הרוב היהודי" בסתירה לוגית שכזו לא נתקלים כל יום.

neko

New member
אני חולק. תמיד תפסתי מירון לונדון

גאון, והכתבה הזאת מחזקת את התחושה. דבר כ"כ לא אינטואיטיבי כמו זה שהציג כאן, הוא אכן פתרון יפה לבעיה. אבל מה לעשות, הפאנאטים שמצדכם שולטים במוסדות הדת ביד רמה, ולא יתנו למציאות להכתיב להם דבר.

neko

New member
נ.ב: סלע המחלוקת הוא ההבדל בתפיסה

של המושג "יהודי", לתשומת לבכם. אין שום סתירה לוגית במאמר (לעומת אמונה דתית, שתמיד כוללת סתירות לוגיות מתוך הגדרה).

preacher

New member
יש הנחות מוטעות

הרעיון שרוב האנשים יורדים כי הם נואשו מלשמור על הרוב היהודי בארץ מוטעה. רוב היורדים עוזבים מסיבות כלכליות. וכמו שאומרים בתחום המחשבים: garbage in-->garbage out

L7

New member
מצגר-אולי עכשיו תבין עד כמה מפחידה

עבודת האלילים החשוכה אותה אתה וחבריך הדתיים מנסים להשליט. עבודת האלילים הדתית היא עניין כה מתועב וכה זר לחילוני עד שעדיף להיות בקרב חילוניים אחרים פתוחים וליברליים מאשר במחשכי הדת.

preacher

New member
וואו, איזה מאמר אידיוטי

הוא יוצא מהנחות שגויות ומגיע בעזרת לוגיקה עקומה למסקנות פרדוקסליות. באמת מגוחך. נו, זה ירון לונדון, מה לעשות. הוא יודע להישמע חכם, אבל לרוב מדבר שטויות (אני עוד זוכר מה שהוא אמר על דנה אינטרנשיונל)

GoverGever

New member
אני ממליץ להוסיף אותו לכותבי הפורום

בטח מישהו יודע את האימייל שלו. זאת תהיה חוויה אמיתית לחשוף את ערוותו ברבים.

למעלה