עדין מאוהבת

onlyme7

New member
עדין מאוהבת

הי לכולם איך יוצאים מהתסבוכת מלהיות מאוהבמ מעל הראש בחברה טובה . אמרתי לה איך אני מרגישה היא קבלת את זה בתור מחמאה ולא אמרה לי איך היא מרגישה.לאחר כמה זמן של אי נעימות ,אני מתנהגת כאילו רגשותי כלפיה עברו כי אני לא רוצה להרוס את החברות ביננו (החברות יקרה לי) . מה עלי לעשות ??? אני יודעת שלא יקרה ביננו כלום אבל זה מניחוש שלי. אני עדיין מאוהבת בה ולא רוצה להרוס את החברות שלנו מה לעשות

שלום לך...

הסיפור שלך דיי מוכר לי... ת'אמת שככה היה לי עם הבת זוג שלי... היינו ידידות טובות... ורציתי אותה... והיא שללה את זה כי היא לא רצתה לפגוע בחברות שלנו... אבל לא וויתרתי, ובסופו של דבר אנחנו יחד כבר שנתיים וחצי... (בלי העין הרע) עצה שלי- תדברי איתי שוב... תנסי עוד פעם אחת... ואם את רואה שבאמת אין סיכוי מהצד שלה אז תוותרי... וזה יהיה לך קשה אבל באמת באמת רק הזמן יעשה את שלו... אני מאחלת לך בהצלחה :)

onlyme7

New member
תודה על העצה אבל....

הי תודה על העצה אבל יש לי כמה חששות : קודם כל יש לה כרגע חברה אז היא לא ממש פנויה למרות שאני בספק אם יש ביניהן אהבה . דבר שני שאני דיברתי איתה בפעם הראשונה היא התנהגה כאילו בסדר גמור ואחר כך התחילה להתנהג מוזר בגלל זה התחלתי להתנהג כאילו הכל עבר לי ואז היחסים שלנו חזרו כמעט כרגיל בגלל זה אני מפחדת לדבר איתה עוד פעם שמא היא תתחרפן שוב וזה יהרוס את כל החברות שלנו . אוף..... אם רק היתי יודעת בוודאות איך היא מרגישה אבל היא טיפוס כזה שלא נוטה לדבר על הרגשות שלה ואני לא רוצה להיראות נואשת או עלוקה.... מה לעשות אגב ,מזל טוב עד השנתיים וחצי טפו טפו

אוקיי אז ככה...

קודם כל תודה בובה :) מה את חושבת?... שיש סיכוי מהצד שלה? למרות שיש לה חברה...

onlyme7

New member
הלוואי שהיתי יודעת

הלוואי שהיתי יודעת או שהיה לי תחושה ודאית כי אין לי מושג וזה כל כך קשה

onlyme7

New member
כבר עשיתי :)

הבאתי לה מכתב בפעם הראשונה שאמרתי לה ..... ועדין לא קיבלתי תשובות אמיתיות

ב י ל ב י

New member
../images/Emo101.gif

לפעמים עדיף לוותר וללכת... אם את רואה שזה לא הולך ,ואת לא מממשת את מה שאת רוצה זה עדיף לפעמים , כשאנחנו הולכים אולי אנחנו גם מבינים שהדבר זה לא באמת מה שרצינו, ולפעמים עדיף פשוט ללכת כי אז כואב פחות - רחוק מהעין רחוק מהלב משפט בר תוקף ונכון .. לא הבנתי אם יש לה מישהי/ו או לא , אם כן בלי קשר אל תכנסי לזה , גם אם את אוהבת אותה תני לקשר שלה להיגמר מעצמו ולא בגללך , אחרת זה עוד יחזור אליך בהפוכה , ואם אין לה אף אחת\ד .. אז שנסי מותניים , איזרי אומץ ותתדברי איתה שוב אולי זה יעזור ואולי לא לפחות תדעי שדיברת , לפעמים המחשבה הזאת של אולי לא הסברתי את עצמי נכון? , אולי לא אמרתי הכל ?רק תוקעת אותנו , לפחות תגידי, תדעי שאמרת ...הרגשת השחרור תעזור גם ואז תדעי בטוח איפה את עומדת בהצלחה לפעמים אנחנו צריכים לתת לטבע הדברים יותר קרדיט אני בטוחה שבכל מקרה יהיה לך טוב

מקרה דומה לשלי

מאמי שהלב רוצה הראש מתקשה לקבל אמת את יכולה להגיד לה עוד פעם אחת שאת ממש מעוניינת בה ואם היא רוצה שתוותרי ותמשיכי הלאה היא לא תגיב תמשיכי אם היא באמ ת רצה היא תבוא היא תגיד אבל את מבחיתך תהיי שלמה עם העזיבה ואם לאנועדתם להיות יחד אל תתעקשי על זיווג לא מתאים כי ההתאמה שלך קיימת :) אני בטוחה שתמצאי תשלימי עם זה זה מה שאני עשיתי והיום אנהחנו חברות טובות והבנתי שהיא לא האחת שלי כנראה שפחדתי מהשלילי אבל הוא לא מפחיד אני מאושרת גם אם אני לבד עכשיו אל תחששי תלכי עם הזרם לכי תני לזמן לתת את התשובות

onlyme7

New member
תודה לכולם

עדין יש תקווה ואני חוששת שהם תקוות שווא :( אני מודה מאוד לכולן על העצות מקווה שייצא משהו טוב מכל הסיפור המסריח הזה

למעלה