עדין חי בתאילנד

יורם99

New member
עדין חי בתאילנד../images/Emo13.gif

שלום רב! קוראים לי יורם ,ורציתי לספר לכם על חוויה שהייתה לי בתקופה שהייתי בתאילנד. כשהיגעתי לתאילנד לפני 4 שנים,לא ידעתי בדיוק במה לעסוק בהתנדבות או בלחפש עבודה. תחילה חפשתי להתנדב לאיזה אירגון בצפון תאילנד אך נענתי בשלילה.רציתי לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני בתאילנד,הגעתי לתאילנד בפעם הראשונה עם חברים שגרים בקיבוץ בשנת 1994 , הם תכננו את הטיול כבר לפני כן אני הצטרפתי לאחר מכן.המקום הראשון שהגענו אליו היה תאילנד.מיד התאהבתי במדינה החיים הפשוטים ,מחייה הזולה,הנופיים המעממים בצפון ,האיים היפיפיים בדרום,הכול נתן לי הרגשה של חופש והתררוממות רוח שלא חייתי אותה מעולם.האוכל היה חריף וטעים שלא ניתן לתאר. כול זאת ועוד גרמו לי לחזור לתאילנד שוב ושוב. ב2004 החלטתי שאני הולך לחפש את עצמי בתאילנד. ולא חשוב במה אני הולך לעבוד העיקר להשאר בתאילנד.חשבתי בהתחלה כמו שהתחלתי לכתוב להתנדב לחיל השלום של ארה"ב אך נענתי בשלילה.רציתי גם לציין שבזמן שטיילתי בתאילנד שנים קודמות הגעתי למסקנה שכדי לי ללמוד את השפה התאית.וכך קראתי כול מיני ספרים שמלמדים את השפה. היום אני שולט ברמה טובה בשפה וחברות כ"א נעזרות בי כמתורגמן.ואז החלטתי לגשת לחברה ששולחת מורים לבתי הספר,ללמד אנגלית בגלל שבתאילנד קשה למורים לדבר אנגלית ולכן הם נעזרים בכול מיני אירופיים שרוצים להשאר בתאילנד ולעשות קצת כסף.ככה נשארתי בתאילנד שנתיים.נהנתי מאוד. הכרתי המון אנשים,חוויתי הרבה חוויות,והתנסתי בהמון דברים.אחד הדברים שאהבתי בתאילנד זה שהם מאוד מסבירי פנים לתייר.וכול אחד שפגשתי ציין שהתאילנדים מאוד נחמדיים. רציתי להוסיף שמי שמעוניין להחליף חוויות מהתקופה שלו בתאילנד.מוזמן ליצור איתי קשר: טל:0545274769 אימייל:[email protected] בכבוד רב יורם נ.ב: רק למכורים שהיו יותר משנתיים בתאילנד.

יורם99

New member
תגובה

נסעתי להימגרשיין בפעם הראשונה ולאחר מכן יצאתי מתאילנד כול חודש לארץ אחרת.קשה אך לא היה בררה.

למעלה