עדים לתאונה בת"א.

ADaM4U2

New member
עדים לתאונה בת"א.

התאונה ארעה אתמול,ברחוב מעפילי אגוז, בדרום ת"א. חבר שנסע ברכב מסוג מיצובישי, נכנס לכיכר, בעת שהוא נמצא בכיכר, הגיע רוכב אופנוע שטח כבד (ללא לוחית רישוי, לבוש בחולצת טריקו קצרה, מכנסיים קצרים, וכפכפים), הבחור נכנס במהירות לכיכר בלי לבלום, וכתוצאה מכך, התנגש בצידו הימני של הרכב, התעופף כמה מטרים, ונחת על הכביש. הבחור היה מעולף לכמה שניות, לאחר שהתעורר והבין מה קרה, פשוט עלה על האופנוע והסתלק מהמקום. הנזק לרכב - פגיעת שאסי, ולכן הרכב כרגע מושבת. אבקש את עזרתכם במציאת הבחור ה"מעופף", שפגע ברכב, וברח מהמקום. (בשיא חוצפתו) תודה.

ללא לוחית רישוי--האופנוע גנוב!!

תני עוד קצת פרטים על סוג האופנוע וצבעו! וכיצד נראה הבחור,צבעו,גובהו.משקל וכו".. כמה שיותר פרטים יותר טוב!

תיקון טעות!-תני פרטים--תן פרטים

והכי חשוב ששתתאר את סוג האופנוע ואת צבעו את מראהו של הרוכב-כמו גיל,משקל,גובה,צבע עורו וכו".. כמה שיותר פרטים יותר טוב. ואם הוא נפל מהאופנוע הוא בטוח זקוק עכשיו לטיפול רפואי והוא עלול להיות באחת מבתי החולים תנו גם תלונה במשטרה כמה שיותר דחוף. אף בעל אופנוע כבד לא ירכב עם כפכפכים ולא עם סנדלים!

ADaM4U2

New member
חבר שלי עבר בכל בית חולים

באיזור כדי לבדוק האם יש בחור שנפגע מתאונה כזו או אחרת. לא מצא כלום.

ADaM4U2

New member
הפגיעה הייתה בגלגל הקדמי

שגרם לפגיעה קשה במכלול ההגה. דבר כזה משבית רכב. מבחינת האופנוע, היה צבוע בצביעה אדום לבן, חבר שלי צילם את מה שקרה אחרי... הוא ישלח לי תתמונות, ואני יעלה אותן.

כמה עצות!

אתה מתעמק הרבה ברכב המושבת. מבין לליבך,אך עדין אותו רוכב או יותר נכון אותו גנב מסתובב חופשי וחסר לנו פרטים! של סוג האופנוע -מאוד חשוב. וכמובן תיאורו של אותו רוכב. אתה מוזמן גם לכתוב ולעלות תמונות מזירת האירוע לקומנה "שרלוק הולמס" עד שיתפסו את אותו רוכב שנהג על אופנוע גנוב. ההודעה תשאר בקומנה,ותאמין לי שזה רק ענין של זמן...עד שיתפסו אותו! שלשום הלכתי בערב להגיש תלונה במשטרת זבולון על לוחית זיהוי שגנבו ממני ומה שמעתי בקשר המשטרתי שם? שתפסו גנב קטנוע בקרית מוצקין,אותו גנב עבר תאונה ונשלח לטיפול רפואי וחבר שלו הצליח להמלט.. תאמין לי זה רק ענין של זמן עד שהגנב שלכם יהיה בעוד תאונה!!ויתפס. בטוח גם לו נגרם נזק לאופנוע וגם לעצמו. כנס בבקשה לקומנת שרלוק הולמס ורשום כמה שיותר פרטים-שעה,רחוב,וכו"... וכמובן תלונה במשטרה כמה שיותר דחוף http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=15471&smsMsg=

בועז בר

New member
לא חייב להיות גנוב.

יש לא מעט (והכוונה היא הרבה מאוד) אופנועי שטח ללא רישוי שאינם גנובים.

ולמה הוא ברח??

כל רוכב אופנוע מנוסה יודע שאסור עם כפכפים או סנדלים מבחינת הביטחות האישית שלו ולא מבחינת החוק. עצם הבריחה שלו מזירת אירוע תאונה--עבירה פלילית

אהוד א1

New member
אופן הסקת המסקנות שלך תמוה.

יש ה-ר-ב-ה רוכבים שרוכבים לא ממוגנים. אולי אין לו רשיון. אולי אין לו ביטוח צד ג'. אולי אין לו ביטוח בכלל. אולי אין לו טסט. אולי מדובר באופנוע סופרמוטו עם הסבה לא חוקית. אולי בכלל מדובר באופנוע מוטוקרוס מוברח. אולי הוא מאחר לדייט עם אנג'לינה ג'ולי? אולי הוא סתם נלחץ. חייב להיות גנוב? NOT.

אם אתה אומר סימן שאתה יודע!

ואני יודע כשיש תאונה ובורחים ממנה--זאת עבירה פלילית של פגע וברח!! בין אם זה פגיעה ברכוש או באדם עצמו. וזאת עילה לתביעה פלילית במשטרה!!!!!!!! אולי תהיה חכם יותר ובמקום לקבוע דברים לטובת הרוכב העבריין תעזור לאותו אדם שרכבו נפגע בתאונת פגע וברח!! תעזור לו בעצות במקום לתת לי סעיפים של "לא יתכן אופנוע גנוב"

אהוד א1

New member
זה אתה קבעת שמדובר בגנב.

שימוש נרחב בסימני קריאה לא עושה אותך צודק.גם לא השימוש במשפט "תאמינו לי אני יודע". המלצה? אני? טוב,נו,אחת עבורך: שתה כוס מים קרים ותרגע.

אני רגוע מאוד!

ובהחלט שתיתי כמה כוסות מים קרים ,אחרי הכל חם היום. ונכון מאוד אני קבעתי שהקטנוע גנוב! כי כל הסימנים מראים כך. גם אם אין לו רשיון או ביטוח או משהו כזה... השורה התחתונה מה שהוא עשה-בריחה מזירת תאונה שהוא עצמו היה מעורב בה עבירה פלילית חמורה. והמקרה הזה לא אבוד--תמיד אפשר לחפש את אותו אופנוע/ קטנוע ואולי להעזר בשירותי מצלמות שאולי היו מותקנות ברמזורים ואם אין את זה. מה שחשוב שתהיה תלונה במשטרה. כי זה עוד עלול לחזור.

אתה משוכנע שזה גנוב ? לפני חצי שנה

קרתה תאונה כזו לקרובה שלי , ובעל הקטנוע ,שהיה לו מספר תקין והיה נראה בחור דיי בוגר , פשוט עלה על הקטנוע וברח לאחר שכמה אנשים עזרו לו לקום ואספו את הקסדה שלו שהתגלגלה לה לאמצע הכביש . אני מאמין שלא היה לו ביטוח או רישיון זה לא בהכרח גנוב . בכל מקרה ADAM4U , אני חושב שהמקרה הזה אבוד , גם אם יזהו את הבנאדם יהיה מאוד קשה להגיע אליו .

הסרטון הזה רק מוכיח

כמה לאנשים לא איכפת מאנשים על דו-גלגלי. (לא משנה איפה התאונה הזאת התרחשה). נהג המונית יצא מהמונית רק בשביל להעריך את הנזק למונית שלו ואפילו לא הסתכל על הנזק שגרם. שלא לדבר על שתי האנשים המעופפים... זה מזכיר פרק בסיינפלד שבו ג'רי טוען ששיער זה דבר מוזר. אם השיער מחובר לבן אדם אפשר לגעת בו, ללטף אותו ולהתפעל מיופיו. כאשר השיער מנותק מהבן אדם, על שולחן האוכל או חלילה בצלחת זה הדבר הכי מגעיל עלי אדמות. ככה הם רוכבי הדו גלגלי, כאשר הם לא מחוברים לאופנוע הם בני אדם נורמטיביים, אנשים טובים באמצע הדרך. כאשר אותו אדם שם קסדה על ראשו ומניע כלי דו-גלגלי מייד הוא הופך למטורף וחולה מהירות שיהרוג את עצמו.

למעלה