עדיין

עדיין

לא כ"כ מצליחה לקום. אני הולכת לעבודה ומתפקדת כיביכול... אך בשניה שאני שוב עם עצמי...אני בוכה ובוכה ובוכה... שון ראה אותי בוכה אתמול, ועם הקול המתוק הזה שלו שאל: "מהקה לך?" אז הראתי לו איזה פצע יש לי ביד ואמרתי לו שפשוט כואב לי ביד, אז הוא הוריד את המוצץ , נתן לי נשיקה ואמר "זהו". הרגשתי כ"כ רע ואשמה, אני הרי הדבר היחיד הבטוח והקבוע בחיים שלו, ואני לא מספקת לו יותר מידי ביטחון כשאני ככה שבורה. גם כשהוא לא רואה אותי בוכה (זה קרה רק פעם אחת) אני יודעת שהוא מרגיש את העצב שלי.ואני לא יכולה לעשות כלום!! זה כ"כ מתסכל. אני לא רוצה להיות כ"כ עצובה. וכרגע כל האנשים שלי ( חברים ומשפחה) לא נמצאים בעיר, ונורא לבד לי. ואני צריכה שמשהו פשוט יבוא ויחבק אותי חזק ו"יסחות" ממני את כל העצב והכאב הזה. אני מפחדת נורא. ממה יהיה ברגע שסוף סוף אשחרר הכל. אני מפחדת שהדלתות שהוא הצליח לפתוח אחרי כ"כ הרבה זמן, ינעלו לתמיד. ואני יודעת שיש שיגידו שאם זה קרה הפעם זה יקרה שוב... אך עד היום כל פעם שהרשתי לעצמי להרגיש באמת, עד הסוף, שהרשתי לעצצמי לאהוב כמן שכולנו רוצים לאהוב, להפתח , כל פעם שזה חדר באמת פנימה, מצאתי את עצמי מרוסקת. ואני לא חושבת שאני יכולה או רוצה לעבור את זה שוב. וכמו שכבר כתבתי פה, אני יודעת שבסופו של דבר זה יעבור. אבל זה כ"כ מתיש להיות כ"כ עצובה וכואבת. ואני כ"כ רוצה אותו בחזרה, אני יודעת שרק חיבוק ממנו יכול לגרום לי להרגיש טוב יותר. וזה כ"כ לא הוגן, לא כלפיי ובטח שלא כלפיי הנסיך שלי, שלא מספיק שעוד משהו נעלם לו מהחים, פתאום ככה, אלה גם שאותו משהו אשאיר את אמא שלו כ"כ שבורה. אני לא יודעת איפה להתחיל לטטא את החלקים שלי. עצוב. המון

m i c h a l i

New member
מלה יקרה ../images/Emo24.gif

עצוב לי לשמוע שהעצב לא מש ממך עדיין... את חייבת לזכור שזהו תהליך ממושך והשינוי בך לא יתרחש בין לילה... להיאחז בדברים הטובים, הקטנים, היום יומיים... לא להתבייש לפנות אל האנשים הקרובים אלייך אפילו אם הם רחוקים מבחינה גיאוגרפית. את צריכה להאמין שהם שם בשבילך ורוצים את טובתך. מצד שני, הם לא קוראי מחשבות ואת זו שצריכה לפנות אליהם ולבקש את עזרתם. אני יודעת שזה לא קל להגיד שאת זקוקה לעזרה. אולי כלפיי חוץ את מפגינה כוח ואומץ לב ולכן הם אינם יודעים מה עובר עליך. אולי כדאי גם לשקול פניה לעזרה מקצועית - זו לא בושה. בתי וגם אני נמצאות בקבוצות תמיכה מזה זמן ואני חייבת לציין שהשינוי הוא עצום. עוד יבואו ימים טובים יותר

העצוב פה

זה שהם כן יודעים. יש לי אנשים שאני לא מתביישת או מפחדת לפנות אליהם ולהגיד "הי, כואב!" אך הם כרגע נמצאים במקומות שונים. הן פיזית והן נפשית. הכל נופל על חברה אחת שלי. המלאכית שלי, שומרת שפיותי כמו שאני קוראת לה, אך היא כרגע גם עוברת משבר מאוד גדול משל עצמה ( לאביה גילו סרטן...) והיא מנסה בכל כוחה להיות שם בישבילי, למרות המרחק הגאוגרפי אבל זה גם לא פייר להפיל הכל עליה. ואמא שלי לא מסוגלת להתמודד עם מה שעובר עליי. אתמול החלטתי שאני מפסיקה לתת לה לשחק מחבואים איתי והתקשרתי עליה בוכה. היא לא כ"כ יודעת איך להגיב.הכי "מצחיק" זה שאני יודעת שאין דבר שהם יגידו שיקל, אני פשוט צריכה חיבוק וההכלה כרגע... ואין מי שיתן. אני לא יודעת כבר מה לעשות. כשאני מרגישה שאני כבר על סף שבירה טטליץ וקשה לי לתפקד אני לוקחת כדור הרגעה מהטבעיים האלה שמוכרים ללא מרשם... ומרגישה נורא על שאני צריכה את זה. ושבוע הבא אמור להיות לי יומולדת. וכמה שבא לי להיות מוקפת כרגע, אין לי מה לחגוג. החיים שלי כרגע מאוד עצובים (ואהי כן מודעת לכל הדברים הטובים שכן יש לי)ואני לא מוצאת סיבה למסיבה.וחשבתי לנסוע, אך אין מקום שאני רוצה להיות בו.( המקום היחיד שאני רוצה בו כרגע, אני לא רצויה בו...וזה לידו) ואני מרגישה פאטתית. ואני לא אוהבת את החולשה הזאת. ואני מתגעגעת, ונמאס לי להיות עצובה ולבכות.

מרגנית2

New member
מצטערת לשמוע מלה

מכירה את המצבים האלה. אבל עכשיו עם שני ילדים אני לא מרשה לעצמי לגלוש לשם יותר. תהיי חזקה בשביל הילד. חיבוק ממני

למעלה