עדיין

עדיין

כואב לי עדיין למה? לא יודעת אולי כי לא רוצה לדעת עוברת מולך ומביטה ושותקת האגו, שלי,שלך לא נותן לי להתקרב, לדבר, לגעת הולכת וחוזרת רק כדי לראות ושומרת בפנים את כל הדמעות וזה כל כך כואב לי עדיין אני רוצה לשכוח אותך אבל בנתיים... רק הדמעות הכלאות בפנים ועל כתפיי יש מריבה בין מלאך המאוהב בך עד כלות לבין שטן שרוצה אותך לענות כמו שלא הכאבת במשך כל הזמן ועדיין גם הנשיקה שלך הייתה שקר הכל שקר ואני אוהבת אוהבת עדיין אני לא יודעת למה אולי כי לא רוצה לדעת אבל בנתיים זה כואב לי לא יכולה מספיק, תעצור את הכל תגיד מה אתה חושב, מרגיש, רוצה אם תאמר לי ללכת אלך ולא אחזור אם תבקש שאשאר אני לא יודעת עדיין לא יודעת בנתיים אולי כי לא רוצה לדעת למה רק רוצה להתגבר ואותך לשכוך הרי מה שווה האהבה הזאת ובעצם איזו אהבה היא זאת האם לנצח יכאב לי שאינך שלי? מתי אומר את שמך כעבר ואכיר אהבה באמת אהבה שלא רק לוקחת אהבה שיודעת לתת אני מחכה לאותו רגע שבו אשכח אותך אבל בנתיים עדיין אוהבת אותך אוהבת ושונאת כאחד רוצה שתעלם ומחכה לראותך די כבר נמאס לי לאהבוב אותך עדיין מתי זה יגמר רק תגיד לא רוצה לנצח למשוך זאת רק תגיד לי ללכת העיקר שלא תשתוק ואני אוהבת בנתיים אוהבת עדיין ולמה? לא יודעת אולי כי לא רוצה....

למעלה