עדיין פה

אדומה2

New member
עדיין פה

בוקר טוב בנות, עדיין פה, שבוע 38+ 2, עדיין עם בטן ועם כאבי גב שלא מביישים את מיטב הספורטאים לשעבר עם פריצת דיסק כזו או אחרת. מה שלומכן? אני מדי פעם קוראת פה, לעתים רחוקות מגיבה. פורום שוקק, זה כיף לראות את זה.
אז הכל מוכן. גם התיק ללידה כבר פלוס מינוס מוכן, החדר מוכן עד כמה שאפשר, בעלי היקר יקפוץ הביתה לאחר הלידה כדי להכניס את המובילים עם כל המיטה, שידה ושאר ההזמנה שעשינו מבעוד מועד, רכשנו לאחרונה גם מדף חמוד- שמתי לב אגב, שכל הדברים היפים עולים כסף. הדברים הפחות יפים הם גם פחות איכותיים, ולא תמיד אפשר לחסוך איפה שחושבים שאפשר לחסוך. יש בזה משהו מאוד מעצבן, ומצד שני זה ככה כמעט בכל דבר, לא? הבית גם כן מוכן כמה שהוא יכול להיות מוכן, החתולים שלנו בטח יהיו בשוק אבל אנחנו נשתדל שיהיה בסדר.... אנחנו בטוח נהיה בשוק, אבל אני מקווה שהחתולים שלנו ישתדלו שיהיה לנו בסדר.... אה, סוג של הומור, עזבו.... בלילות שאני ישנה אני חולמת על תינוק, כמובן, או על הרעיון של תינוק, או על הידיעה שיש לי תינוק. ויש לילות שאני חולמת על ההורים שלי. והם חסרים לי מאוד מאוד ולפעמים זה פשוט לא מובן לי איך כל כך הרבה דברים יפים וטובים קורים לי בחיים והם לא פה. כן, הם איתי תמיד, אבל בחייאת אבוק, זה ממש לא אותו הדבר כמו הנוכחות הפיזית שלהם. בלילות שאני לא ישנה, אני מסתובבת מצד לצד וחושבת על כל מיני דברים ונזכרת בכל מיני דברים מהילדות שלא חשבתי עליהם מאז שהם קרו.... ובגדול, אני כל הזמן חושבת שאלו הימים האחרונים של בעלי האהוב ושלי כזוג סוליקו, ללא התחייבות מעבר לחתולים. פתאום יהיו צירים, תהיה לידה, יהיו דמעות, יהיה בלאגן, ובעיקר- מחוייבות לכל החיים. ואני אפסיק לישון כמו שצריך עד שהילד יהיה בן 25 בערך..... זה מוזר, ומרגש, ומצחיק, והכי ביזארי, הכי חייזרי והכי טבעי- מדהים איך שהכל ביחד. בכל אופן- תאריך הלידה המשוער הוא ה- 4.1.07. אבל, כידוע, חודש תשיעי הוא חודש הפכפך שלא ניתן לקבוע תוכניות כמו שצריך שכן הלידה יכולה לקרות בכל נקודת זמן שהיא. ועל כן- אני פותחת בזאת סבב הימורים. יש הטוענים שזה עומד לקרות במהלך השבוע הקרוב. אני באופן אישי חושבת שיותר סימבולי לסיים את 2006 ללא צאצא, ולהתחיל את 2007 עם צאצא ופאזה חדשה בחיים. מצד שני, הגב כבר באמת שחוק, הרצון לסושי עם טונה אדומה הולך וגובר (סתם כי אני יודעת שעוד מעט אני אוכל לגמוע ערימות שלהדג הנפלא הזה), והכמיהה לישון- או לפחות לשכב על הבטן- היא פשוט אינסופית!! אז לחשוב שזה יכול לחזור אליי בשבוע הבא זה נחמד. מצד שלישי- וכן, תמיד יש צד שלישי, המשפט שמנחה אותי "בהריון אין הגיון"- זיכרו זאת!!- מצד שלישי, אם הג'ינג'י בבטן צריך עוד זמן, שיקח את הזמן, אני לא היה זו שאקבע לו מתי הוא צריך לצאת. רק שיצא, ושיהיה בריא, ושלא יכאיב לאימא שלו יותר מדי עם הראש הגדול שלו (גם לסבא שלו היה ראש גדול אגב....). אז אתן מוזמנות להמר, אני רוב הזמן בבית, מטילה את הגוף שלי על הספה עם כל מיני כריות תמיכה וכו', יוצאת רק כאשר בעלי האהוב והתומך והבאמת נפלא נמצא איתי כדי לעזור לי להיכנס לאוטו, לצאת מהאוטו, לסחוב את כל העולם ואישתו, ולפעמים גם לעזור לי לקום מהספה...... כן, סוג של מנוף פרטי, אבל מנוף מתוק וחמוד מאוד.
אני אהיה פה לקרוא, ואם לא אהיה פה, סימן שהגיעה השעה לפאזה חדשה. שבת מנוחה וחורף מצוין לכולנו!

MeWithoutU

New member
ואייי../images/Emo24.gif

זה בטח מאוד מרגש לדעת שבכל רגע את יכולה ללדת... תינוק ראשון... אני מתארת לעצמי שהכאבים הם מעצבנים מאוד... אבל תחשבי שבבטן יש לך משהו מקסים...תינוק שעוד מעט יצא לעולם... פרי האהבה שלך ושל בעלך
מאוד מתרגשת בשבילך... זה בטח נורא נחמד להביא תינוק לעולם ולהביא לו את כל האהבה בעולם... לגדל אותו...לחנך אותו...ולאהוב המון
שתיהיה לך לידה קלה ובלי כאבים... ואומנם לא תוכלי לישון כל כך אחרי הלידה כי התינוק צריך תשומת לב... אבל לפחות תוכלי לנוח קצת על הבטן

אני ילדתי את בני

בסוף ינואר לפני שנתיים, ילדתי כמעט שבוע אחרי התאריך המשוער... אני זוכרת שבלילה לפני שהוא נולד דיברתי אליו ואמרתי לו שהגיע הזמן לצאת ושלמחרת יש לסבתי יום הולדת וזה יהיה נחמד אם הוא יוולד באותו תאריך שלה... ...ואכן אחרי חצי שעה ירדו לי המים והוא נולד לבקשתי, למחרת, בדיוק בזמן, ביום הולדתה של סבתי האהובה... אל תדאגי...הוא יוולד כשהוא יהיה מוכן ובינתיים תנצלי את רגעי השקט כי אין ספק שהחיים משתנים אח"כ...בעיקר לטובה

כל כך אוהבת את התיאורים שלך ...

אני יכולה לראות ממש את התמונה ... מחזקת את ידייך, ממתינה לחדשות, מתכוננת להפוך שוב לדודה, ו... שולחת לך חיבוק ענק [כי את ענקית עכשיו...]

../images/Emo187.gifיעלי...../images/Emo24.gif../images/Emo136.gif

את מאוד כיפית ומצחיקה נורא נהניתי לקרוא את כל אשר כתבת.. עם כל הכאב זה נשמע כזה כיף. גם מה שאת חווה וגם השהות בסביבתך. ונשמע שאת בסביבה נעימה ונוחה לכל שיהיה אנחנו כאן איתך מחזיקות לך אצבעות... באמת יש משהו בנס הזה של הלידה שהוא קצת חייזרי...
איזה יופי הקטע של החתולים הם מוסיפים כל כך הרבה לבית הם משעשעים, מצחיקים ובאמת מעניין איך הם יגיבו להפתעות והשינויים בחייהם....
מיייאו שולחת חיבוקים נ.ב. שמתי לב שכשאני ישנה על הגב (שזה קורה לעתים מאוד רחוקות כי אני אוהבת לישון על הבטן בדר"כ)ורק כשאני ישנה על הגב אני חולמת או לפחות זוכרת את שאני חולמת שזה מאוד מעניין כי נראה לי שעלינו כאן על תופעה פיזיולוגית מעניינת נשים בהיריון לא יכולות לישון על הבטן וחולמות יותר צריך לעשות ניסויים, מה אתן אומרות? היום בלילה נישן כולנו על הגב וגם נזדהה איתך!!!

שמחה בשבילך../images/Emo137.gif

אין ספק שאת סופגניה מתוקה.... מאחלת לתינוקי הג'ינג'י הגחה קלה לעולמנו מתי שרק יחליט ובזריזות.... בינתיים תהני מהשקט ומהחלומות בהקיץ.... שבוע טוב!

שבוע טוב לך... ../images/Emo13.gif

אני תמיד נהנית לקרוא אותך, את יודעת? מאחלת לך, לבעל ולקטנצ'יק כל טוב... שיעבור כמה שיותר בקלות ובכייף יומטוב לך

fox28

New member
מאוד מרגש

מאוד מרגש לקרוא את מה שכתבת מאחלת לך לידה קלה ומהירה ושתרגישי טוב בימים האחרונים שנשארו לך עד הלידה אני מתרגשת בשבילך- תינוק ראשון- איזה כיף אני לא טובה בהימורים אבל אהמר שתלדי ב-31 לדצמבר נראה לי שזה תאריך יפה- סוף השנה האזרחית שתהייה לידה קלה מיכל

אדומה2

New member
ושוב אתכן

תודה לכולכן על החיוכים והתמיכה, אכן, חיבוק הוא לא דבר פשוט, יותר קל לבוא לחבק מהצד בימים אלו.
לכשיהיו עדכונים, אעדכן.

dafmic

New member
אז לימים אלו...

אני יכולה לתת
במקום, שיהיה יותר פשוט? היה כיף לקרוא - קראתי פעם שניה ועדיין נמרח לי חיוך גדול וטפשי על הפנים. אאחל לך רק שזה *לא* יהיה כמו אצלנו במשפחה (חודש עשירי
, למעט יחידי סגולה), וכמובן כמובן כמובן שיהיה בריא... וגם את!

ymz

New member
בדיוק חשבתי איפה את

כייף לראותך אותך שוב. אהבתי את הכתיבה שלך, יש לך סגנון כ"כ מרגיע שפשוט תענוג לקרוא. מאחלת לך לידה קלה שתעבור בהצלחה ותמשיכי לעדכן. נשיקות

למעלה