שפוכה אך מעודכנת!!!
עשיתן לי חיים קשים...עד שזכרתי משהו פתאום הייתי צריכה לשכוח ממנו...אמרתי לעצמי ``אוקיי...תגל ורונה בתל השומר...``...פתאום תגל כבר לא...``אוקיי אז רק רונה``...פתאום גם רונה לא...עדנ`לה לא ביה``ס...התחלתי לדאוג...ראיתי קצין מבחן וכאלה...ואח``כ ראיתי הודעה על השיבה לביה``ס...(אחלה..שמחתי...ואהבתי את הקטע עם המנהלת...כל הכבוד על התמודדות!)...מאיה הפכה לדבורה- ופתאום קיבלה צבע אדום...ואח``כ שוב חתמה בתור מאיה הפרה...-``מאיה בילבלת אותי!!!קצת יציבות אני מבקשת...(שמחתי לשמוע שחזרת לעבוד בגן הילדים- נשמע שזה עושה לך ממש טוב...) ניבוש- תודה על היציבות...נשארת עקרבית (אמנם גם את נהיית אדמדמה אבל מילא...)...ויותר מזה- כ``כ גאה בך על ההתמדה בדיאטה למרות שהירידה במשקל קצת נפסקה- כל הכבוד עקרבית...ממשיכה להחזיק לך אצבעות שמנמנות וחזיריות... תגלי ורונה- אתן, כמו שכבר אמרתי קודם, עשיתן לי חיים לא קלים... רחמנות על כל התאים האפורים שעבדו שעות נוספות לזכור ולהתעדכן ואח``כ לשכוח מכל מה שהיה ולהתעדכן בפרטים החדשים.... תגלוש- שמחה בישבלך על העבודה החדשה, על האהבה שמצאת...על הכיופים הקטנים שהכנסת לחייך, רק מבקשת ממך לשמור על עצמך... (אגב- נכון שאת הימנית בתמונה...כאילו זאת שמתקבלת על המסך דווקא בצד שמאל????...סתם ניחוש...) רונה- אנחנו לא ממש מכירות...אבל רציתי להגיד לך שאני שמחה שבחרת לטפל בעצמך...ושעשית חושבים לגבי דרך הטיפול הנכונה לך... עינתושקה- כ``כ שמחתי לראות שהצלחת לטפס שוב למעלה...עשית אותי מאושרת כשדיברת על סוף השבוע הקרב ועל התוכניות לנצל אותו כמו שצריך!!! לשתי היעליות- יעל לא רוקדת שעצוב- תודה על התמיכה שלך בפורום חמודה... יעל (felomena)- ברוכה הבאה כשרונית שכמותך...נעים מאד אני חזירע!!! תרנגולת- הבנתי שאת כותבת פה כבר הרבה זמן...עוד לא יצא לנו להכיר אבל את נשמעת לי ממש מתוקה... אני רואה שיש רשימה די ארוכה של מצטרפים- אז לכל מי שמגיע רק כדי לתמוך- תודה ענקית! ולכל מי שהצטרף כדי לספר , להיתמך, ולתמוך- ברוך הבא!!! זהו, לבינתיים... אוהבת מאד, חזירע