<עדיין מתעדכנת...עמוד 49...> :p

חזירע

New member
שפוכה אך מעודכנת!!!

עשיתן לי חיים קשים...עד שזכרתי משהו פתאום הייתי צריכה לשכוח ממנו...אמרתי לעצמי ``אוקיי...תגל ורונה בתל השומר...``...פתאום תגל כבר לא...``אוקיי אז רק רונה``...פתאום גם רונה לא...עדנ`לה לא ביה``ס...התחלתי לדאוג...ראיתי קצין מבחן וכאלה...ואח``כ ראיתי הודעה על השיבה לביה``ס...(אחלה..שמחתי...ואהבתי את הקטע עם המנהלת...כל הכבוד על התמודדות!)...מאיה הפכה לדבורה- ופתאום קיבלה צבע אדום...ואח``כ שוב חתמה בתור מאיה הפרה...-``מאיה בילבלת אותי!!!קצת יציבות אני מבקשת...(שמחתי לשמוע שחזרת לעבוד בגן הילדים- נשמע שזה עושה לך ממש טוב...) ניבוש- תודה על היציבות...נשארת עקרבית (אמנם גם את נהיית אדמדמה אבל מילא...)...ויותר מזה- כ``כ גאה בך על ההתמדה בדיאטה למרות שהירידה במשקל קצת נפסקה- כל הכבוד עקרבית...ממשיכה להחזיק לך אצבעות שמנמנות וחזיריות... תגלי ורונה- אתן, כמו שכבר אמרתי קודם, עשיתן לי חיים לא קלים... רחמנות על כל התאים האפורים שעבדו שעות נוספות לזכור ולהתעדכן ואח``כ לשכוח מכל מה שהיה ולהתעדכן בפרטים החדשים.... תגלוש- שמחה בישבלך על העבודה החדשה, על האהבה שמצאת...על הכיופים הקטנים שהכנסת לחייך, רק מבקשת ממך לשמור על עצמך... (אגב- נכון שאת הימנית בתמונה...כאילו זאת שמתקבלת על המסך דווקא בצד שמאל????...סתם ניחוש...) רונה- אנחנו לא ממש מכירות...אבל רציתי להגיד לך שאני שמחה שבחרת לטפל בעצמך...ושעשית חושבים לגבי דרך הטיפול הנכונה לך... עינתושקה- כ``כ שמחתי לראות שהצלחת לטפס שוב למעלה...עשית אותי מאושרת כשדיברת על סוף השבוע הקרב ועל התוכניות לנצל אותו כמו שצריך!!! לשתי היעליות- יעל לא רוקדת שעצוב- תודה על התמיכה שלך בפורום חמודה... יעל (felomena)- ברוכה הבאה כשרונית שכמותך...נעים מאד אני חזירע!!! תרנגולת- הבנתי שאת כותבת פה כבר הרבה זמן...עוד לא יצא לנו להכיר אבל את נשמעת לי ממש מתוקה... אני רואה שיש רשימה די ארוכה של מצטרפים- אז לכל מי שמגיע רק כדי לתמוך- תודה ענקית! ולכל מי שהצטרף כדי לספר , להיתמך, ולתמוך- ברוך הבא!!! זהו, לבינתיים... אוהבת מאד, חזירע

הסבר קטן בקשר לצבע האדום....

אני וניב לקחנו על עצמנו לנהל את הפורום, בעזרת תגל כמובן, כדי לאפשר לה להתפנות ולטפל בעצמה קצת ולא רק בנו.... לכן הצבע האדום. וחוץ מזה - אני עדיין פרה, רק שעכשיו אני פרת משה רבנו. ולפעמים סתם פרה. שלך מאיה

בודהא

New member
לפרת משה מאיה... H-(

תיזהרי ממני בהודו הפרות קדושות... מזה `סתם פרה`?!

נקודה מעניינת...

ותדעי לך שאני ממש לא שונאת פרות. אני קיבוצניקית, והן שכנות מאוד יקרות לי... ודרך אגב - נחשי מה שם המשפחה שלי? כן.הוד. שלך מאיה פרת משה רבנו.

A-naT

New member
תגלי זה זאת עם המשקפי שמש..

.. היא אמרה לי בעצמה B-) טעית! (חה חה חה) עינת

הי ילדונת..

יש לך דרך כתיבה מדהימה, הרשי לי לומר, איזו שנינות עוקצנית, ממש עקרבי.. אהבתי לאללה. לגבי הדיאטה, תודה, נראה לי שאני ממשיכה לרדת, קצת בעיות עיכוליות, אבל מקווה שהבעיה נפתרה. איזה כיף לנו שחזרת.. בהצלחה בהמשך הקריאה.. אוהבת המון. ניב

למעלה