עדיין מחפש נואשות.....

הספן

New member
עדיין מחפש נואשות.....

אחר משקפת מיוצבת ג´יירו.אם מישהו ישמע בעתיד על משקפת כזאת למכירה (יד שניה,כי חדש מאוד יקר),אנא הודיעוני.

הספן

New member
ניסיתי...

זה אתר של מכרזים (מוצרים חדשים) בחו"ל (מכס וכיו"ב)

בת ים

New member
דווקא בEBAY

אפשר למצוא מוצרים מיד שניה הנמכרים ישירות על ידי המוכר. האתר רק משמש מקום לביצוע העסקה.

Efraim

New member
משקפת מיוצבת זה מוצר חדש יחסית....

הסיכוי למצוא מיד שניה משומש הוא נמוך מאוד. אבל... מצורף קישור לאתר של מחירת משקפות ונראה כי הם נותנים הנחה מסוימת. אני מקווה שזה יעזור לך. מנסיוני יש עוד הרבה ציוד אחר שהייתי קונה לפני משקפת זו (כרגע אני משתמש בפוג´נון 7X50 וזה עובד טוב מאוד)

Efraim

New member
התמונה ממקסיקו -אי הנשים -מול קנקון

זה בחוף המזרחי של מקסיקו, בדרכינו לתעלת פנמה. ישבתי שם כ10 ימים ותמונות נוספות יש באתר תמונות שלנו. PASSWORD: Aliza2001

lizard

New member
הגעתי למסקנה שאין לי מושג מה זה

אתה יכול בבקשה להסביר ?

arye9

New member
עדיין לא מצליח להבין

לשם מה צריך את זה (והשאלה רצינית) תודה אריה

הספן

New member
אם אתה מתכוון למשקפת...

הגעתי למסקנה מההפלגה האחרונה.יש לי משקפת רוסית 20X50 באורך של כ30 ס"מ ואני לא מצליח לייצב אותה מול כלי שייט ולבחון את כוונותיו, כאשר אנשים עם ראיה טובה משלי, לידי כבר רואים בברור יותר ממני.יש לי ניסיון עם משקפת מיוצבת (אמנם בטיסות עם מטוס קל,ששם הרעידות והקפיצות הרבה יותר חזקות מאשר ביאכטה וזה עבד היטב).הבעיה היא למצוא משקפת כזו בארץ (בגלל בעיות מיסוי),יד שניה בגלל המחיר הגבוה (של חדשה) וחוץ מזה אני כמעט ולא מתמצא באותם המספרים שמוטבעים על המשקפת.המשקפת שיש לי (20X50) נראה לי חזק מספיק.

HippoCampus

New member
מספרים על המשקפת

המספר הראשון -במקרה שלך 20 הינו ההגדלה .ככל שהוא יותר גדול ההגדלה יותר גדולה- אבל גם התמונה יותר "רועדת". המספר השני 50 הינו קוטר העדשה הקדמית והוא קובע את איכות התמונה בתנאי אור פחות טובים.(ככל שהעדשה גדולה יותר תראה יותר טוב בתנאים חשוכים). ישנו גם מספר נוסף הקובע שדה ראיה ( ככל שזה גדול יותר, גם אם התמונה תרעד, את מרכזה תצליח לראות יציב) אבל זה תלוי במבנה הפנימי של המשקפת. האם ניסית אצל יבואני ציוד צבאי (כמו פז לוגיסטיקה או טכנולוגיות)- אולי יש להם שאריות של מוצרים צבאיים שיהיו מספיק טובים לאזרחות . בהצלחה.

למעלה