עדיין מבולבלת

נטי

New member
עדיין מבולבלת

אתם רשמתם לי לצאת מזה. אבל אני לא יכולה, אני כבר בתוך זה. זה מושך אותי במין מגנטיות מוזרת כזאת. אני לא מתחילה לראות מלאכים כמו שאחרים כותבים פה, אבל אני חושבת שאני צריכה מתוך מחויבות אישית ללמוד את זה - לדעת במה מדובר. אולי אני צעירה, אבל אני חושבת שגיל זה לא משו שקשור. גיל זה רק דבר פיזי, לא רוחני ולא נפשי. תעזרו לי. נטי מאילת

תשכחי מזה

קודם כל אני אודה לך אם לא תדברי עליי בעקיפין... אח``כ: עולם המאגיה הוא עולם מלא עוצמה. אם לא נועדת לזה אל תתעסקי עם זה. למה לך לכשף מישהו ואח``כ להצטער על זה?

מומלץ ללכת

אף אדם לא רואה מלאכים ושדים בזמן הזה אני ממליץ ללכות לפסיכיאטר טוב שלום וביי

נטי

New member
קודם כל...

דברת על אף אחד בעקיפון, זה לא הסגנון שלי. אני כותב תמשו ואני לא רואה מי כתב אותו, ואם אני רואה אז אני לא זוכרת את השם. איך את יכולה לקבוע אם נועדתי לזה או לא? איך את יכולה לקבוע אם מישהו אחר נועד לזה או לא? אפילו אני לא יודעת, אז את יודעת? ואני לא רוצה לכשף אף אחד, אני רוצה ללמוד! נטי

פיציק

New member
הארה

רק רציתי לציין שלא מזמן, גם אני הייתי במצב שלך. זה היה כשהייתי לא יותר גדול ממך, בערך בגיל 16. אני לא באמת חושב שהגיל פה הוא משמעותי, בכלל לא, אבל מה שכן משמעותי פה הוא הבגרות הנפשית. אני לא אתיימר לומר לך האם את מספיק בוגרת, כי אני לא מכיר אותך, אבל אני כן אתן לך עצה שאולי תעזור לך להחליט. אם את חושבת שאת צריכה ללמוד את זה - תלמדי, אל תוותרי על זה. יש לך כל זכות ללמוד מה שאת רוצה ואל תוותרי עליה. ועוד דבר קטן. אם את באמת מתכוונת להתחיל ללמוד את הנושא, תפקחי עיניים. כמו שאת יכולה לראות מהפורום הזה, יש הרבה אנשים בתחום שיש להם דמיון פרוע. תמיד תלכי לפי המצפון שלך ומה שהוא אומר, אל תתני לעצמך להיות מושפעת מגורמים אחרים שאת יודעת, או שיש לך הרגשה שהם שליליים. וזהו. אני מקווה שעזרתי לך, ולא סבכתי אותך יותר. פיציק.

Trt

New member
לנטי מאילת

שלום נטי, זה נכון שגיל לא צריך להפריע לך להתפתחות רוחנית אבל את נמצאת כרגע (אם את בת 14) בגיל שבו כל הגוף מופצץ בהורמונים ועובר שינויים אדירים שאינם רק פיזיים. יתכן שכדאי לך להשקיע את להיטותך לדעת בלימוד רציני. נכון שלפעמים כאשר קופצים למים עמוקים מבלי לדעת לשחות לא טובעים אבל בכל זאת בולעים הרבה מים, מפחדים ומתעייפים מאוד. כדאי ללמוד לשחות קודם, נכון? למילים שאת אומרת יש כוח רב לדברים שאת רואה יש משמעות נסתרת אבל כדי שתוכלי להכיל את כל זה ולהשתמש בזה מבלי להזיק לעצמך ולאחרים צריך ללמוד ללמוד ללמוד! אולי תתחילי בלימוד עצמך, מקווה שעזרתי אור

למעלה