עדיין לא סיימנו

Amina

New member
עדיין לא סיימנו

היא עמדה בחלוק פתוח מגלה מולי את חזה, נדהם, לבי הולם, הבטתי בשני שדיה הגדולים והשקע העמוק שביניהם, שני השדיים הלבנים והפטמות הכהות. היא הרימה את מבטה והתבלבלה כשהבחינה בי, "אוי" היא מיהרה לסגור את החלוק ולקשור את החגורה שלו. אחר כך כשהיא הרימה את עיניה היא הביטה בי מעט משועשעת: "מה, למה אתה מסתכל? אתה לא דופק בדלת כשאתה נכנס לחדר של גברת?". הבטתי בידיה המסיימות לקשור ולהדק את הבגד אל גופה, הרושם של מראה גופה סיחרר את ראשי ורק הצלחתי לגמגם: "אני... זה שיש לך גוף כל כך... אני רק...". "אתה שובב" היא גיחכה קוטעת את דבריי וניגשה אליי "אבל עכשיו כדאי שתצא, אני עוד צריכה לסיים להתלבש" והיא פתחה את הדלת לרווחה ונעמדה שם מביטה בי וממתינה שאצא. כך כשהיא עומדת סמוך אליי חשתי בריח של גופה חשתי מגורה יותר ויותר ונותרתי תקוע על עומדי. "נו, הרי לא תישאר פה כל היום, נכון?" היא הביטה בי מחייכת "אז עכשיו אתה תצא כמו ילד טוב", והיא אחזה קלות בידי על מנת להוביל אותי החוצה. חש את מגע ידה על זרועי כל מה שיכולתי לחשוב עליו היה רק הגוף שלה שכרגע ראיתי, וכך, בלי לחשוב הרבה, הנחתי את ידי על זרועה, מביט אל תוך עיניה. "אתה לא נורמלי" היא פרצה בצחוק, הרפתה מזרועי ונשענה לאחור על הקיר "תגיד לי, חמוד, מה אתה חושב שהבת שלי תגיד אם היא תשמע על זה?". "אבל את לא תספרי לה כלום, נכון?" שאלתי והנחתי את ידי על כתפה, מגורה, ממתין בחשש לראות איך היא תגיב. "אני לא יודעת" היא הביטה בעיניי וחייכה "מה נראה לך שאני צריכה לעשות?" "אני... אני..." מלמלתי בקול צרוד בלי לדעת מה לענות לדבריה, שלחתי את ידי והינחתי אותה על מותניה. "די, אל תגזים", היא תפסה את ידי בידה הרמתי את היד והבאתי אותה אל מול חזה, פישקתי את אצבעותייי וניסיתי לשלוח אותן אל עבר פתח המחשוף. "די" היא פרצה שוב בצחוקף התקפלה כשהיא משלבת את ידיה על חזה על מנת להגן על עצמה ותופסת בהן את ידי מול שדיה "תוציא את היד", ידי התפוסה בין זרועותיה לשדיה גיששה ואחזה בשד דרך הבגד "לא... אתה משוגע... אני נשואה, אסור לנו, אני... מה אתה עושה לי?" היא התפתלה צוחקת. משחיל עוד ועוד את ידי בין ידיה החובקות הצלחתי לבסוף לאחוז בשד שלה "הנה, הנה..." עבר רעד בגופי כשחשתי את הגודל והרכות שלו, משכתי אותה אליי, היא הפנתה אליי את אחוריה ואני נצמדתי אליה בכל גופי "כמה זמן שאני חולם לגעת בך". "לא, די, לא" היא המשיכה לצחקק "אני אספר את הכל. אתה תראה". כשיד אחת אוחזת בחזה שלה הצמדתי אותה אליי בשניה, גבה צמוד את גופי והבליטה שבמכנסיי נצמדת אל אחוריה, היא המשיכה לצחקק כשהיא מתנשמת, מרפה את אחיזת ידיה שעל חזה. החלקתי את היד פנימה אל תוך המחשוף, מרגיש את החום של עורה, אוחז בשד החשוף, החלקתי עוד את ידי פנימה עד שהגיעה ונגעה בפטמה. "די, די" היא התנשפה כאצבעותיי החלו למשש את השד שלה ולשחק בפטמתה, מפסיקה לצחקק, "או שאתה מפסיק..." היא התנשפה "או שאני..." נדחקתי אליה כשהזין שלי נדחק בכוח אל אחוריה, והיא, קופאת בלי לזוז, מניחה לי לדחוף אותו אליה ולחכך אותו באחוריה. "כן, כן" גנחתי כשאני מתחכך בה עוד ועוד וידה מצמידה את ידי אל השד בכוח, היא החלה להניע את האגן שלה מולי, מחככת את אחוריה באיבר שלי, ואז היא הזדקפה, הסתובבה כשהיא מפנה אליי את פניה ונצמדה אליי בכל גופה, חיבקה אותי והניחה את ראשה על כתפי. "די, לא אכפת לי" היא לחשה אל תוך אוזני "כמה שאני חמה עליך", והצמידה את האגן שלה אל ירכי, מתחככת בי. עיסיתי את שדה בידי כשאני ממשיך להצמיד אותה אליי, חש את האגן שלה מתחככך בי עוד ועוד, פיה הצמוד אל אוזני מתנשם בכבדות, ציפורניה ננעצות בכוח בכתפי. "כן... אני..." היא הצליחה למלמל, הוצאתי את היד והחלתי להוריד אותה למטה לאורך גופה, חש את צלעותיה מתחת לחלוק, מגיעה עד למותניה, היא החליקה את אצבעותיה לאורך גבי עד לאחוריי.

Amina

New member
המשך

"בואי אלי" לחשתי ונשכבתי לאחור על המיטה כשאני אוחז בה וגורר אותה אתי, מוצא את עצמי שרוע והיא עליי לכל אורכה. היא הצמידה את האגן שלה לשלי והחלה מפתלת ומניעה את האגן שלה מול שלי, "אוי" היא גנחה, עוצמת את עיניה, התחלתי לעסות את שדיה דרך הבד ובבהונותיי התחלתי לשחק עם פטמותיה שהחלו לבלוט דרך הבד, "אמא" היא פלטה כשפניה מסמיקים, ידיה מחליקות על חזי והאגן שלה מתחכך בי. תפסתי את שדיה חזק יותר והחלתי להעלות ולהוריד את האגן שלי, מחכך את האיבר שלי באגן שלה. "יפה שלי" לחשתי כשהיא מורידה את ראשה ומניחה על חזי,. כשאחת מידי חופנת את אחד משדיה שלחתי את השניה והנחתי אותה על גבה, מחליק ומוריד את היד מטה וחש את מותניה: "מה זה?" היא לחשה אל תוך אוזני "מה אתה רוצה ממני?" "אני רוצה להיכנס אלייך" לחשתי בכבדות אל תוך אוזנה. "כן" היא מלמלה "כמה שאני רוצה אותך" כשאני מצמיד אותה אליי, הורדתי את ידי עוד והנחתי אותה על אחוריה דרך הבגד, "כמה זמן שאני חולם לגעת שם" לחשתי אל תוך אוזנה כשאני חופן את אחוריה דרך החלוק ומעסה אותם. "כן, תיגע... כמה שאני חמה" היא התנשפה כשאני אוחז באחוריה וממשש אותם ומחליק את ידי לאורך החריץ שבין ישבניה. הורדתי את היד עוד יותר למטה ואחזתי ומשכתי מעט את שולי החלוק כלפי מעלה. משכתי את הבגד עד שחשפתי את ירכיה לכל אורכן, מניח את ידי על אחוריה המכוסים רק בתחתונים, אוחז בהם. "איך שאני רטובה" היא מלמלה כשאחוריה שבתחתונים גלויים וידי ממששת אותם "אוי...", דבריה נקטעו כשתחבתי את אצבעי בין ישבניה. "אמא" היא פלטה וקפאה במקומה. הנעתי את אצבעי בין ישבניה, היא פישקה קלות את ירכיה והחלה לפתל את האגן שלה, מניעה אותו קדימה ואחורה. ניצלתי את התנועה שלה ותחבתי את האצבע יותר עמוק פוגש את בד תחתוניה. "כמה שאני מגורה, אני מתה..." היא גנחה ופישקה עוד את רגליה, מאפשרת לי להחליק את האצבע פנימה אל מתחת לתחתוניה דרך פתח הירך "מאז שהתחתנתי אני לא... בעלי...". כשאני מרגיש את השערות דחפתי את האצבע אל ביניהן, אצבעי נרטבת. "אמא, אוי אמא " היא גנחה והחלה להניע את האגן שלה הלוך ושוב קדימה ואחורה, אצבעי מוצאת את פתח החריץ הרטוב והחם שלה: "אני מתה". נעצתי את האצבע פנימה כשכף ידי השניה אוחזת בשד שלה. היא התפתלה, מבליטה כלפיי את האגן שלה, אצבעי מחליקה לתוכה "כן, קח אותי... תכניס לי..." היא התנשפה אל תוך אוזני. "רגע" עצרתי וגלגלתי אותה הצידה, היא נשכבה על גבה, מביטה במעשיי, פתחתי את כפתורי המכנסיים והפשלתי אותם מעט למטה ושלפתי את הזין מתוך התחתונים. "כן, כן, בוא..." היא מלמלה כשהיא מביטה בו, התגלגלתי אליה ומצאתי עצמי מעליה שרוע עליה בכל גופי. היא תחבה את ידה בין גופינו ואחזה בזין שלי, היא פישקה את ירכיה והצמידה אותו אל תחתוניה הלחים. חשתי סחרחורת של גירוי, כל גופי זעק לחדור אל תוכה, התחלתי דוחף בכוח את האגן שלי קדימה, נועץ את הזין שלי לעברה, היא פישקה את ירכיה יותר ובידה חיככה את הזין שלי בתחתוניה כשאני דוחף אותו שוב ושוב, פי נפרד משלה ושנינו התנשפנו כשהיא חיככה אותו הלוך ושוב בתחתוניה, מסיטה בעזרתו אותם הצידה עד שחשתי את שערותיה מול הקצה שלו וכך המשיכה לחככך את הקצה שלו בה כשאני הודף אותו אליה בכוח, תחתוניה מוסטים יותר הצידה, הראש שלו מתחכך בשערותיה עד שלפתע חשתי את שפתי החריץ הרכות מולו ורטיבות חמימה מלטפת אותו, היא כיוונה אותו לשם ואני הדפתי שוב והפעם חשתי אותו שוקע בקצהו אל תוכה, פוגש את הרכות הרטובה, היא הניחה לו והסיטה בידה את התחתונים עוד הצידה, ואיפשרה לי להכניס אותו עוד ועוד עד שמצאתי אותו נעוץ בתוכה עד הסוף ובטני צמודה לשלה. היא הוציאה את ידה מבינינו וחיבקה אותי, משלבת את רגליה סביב מותניי כשאני נעצתי בתוכה שוב ושוב, חש את כל גופה מתפתל ומתחכך בי, זרועותיה חובקות ומלטפות אותי והיא תפשת את ראשי ונושקת לפנייי, לפי ולעיניי, גונחת "כן, כן.... עוד.. כמה שטוב לי... אני רוצה..." הכוס שלה שואב אותי לתוכה ורגליה מושכות אותי פנימה עד שבבת אחת התפוצצתי בתוכה, משפריץ ומשפרץ בלי סוף.

Amina

New member
המשך

"בואי אלי" לחשתי ונשכבתי לאחור על המיטה כשאני אוחז בה וגורר אותה אתי, מוצא את עצמי שרוע והיא עליי לכל אורכה. היא הצמידה את האגן שלה לשלי והחלה מפתלת ומניעה את האגן שלה מול שלי, "אוי" היא גנחה, עוצמת את עיניה, התחלתי לעסות את שדיה דרך הבד ובבהונותיי התחלתי לשחק עם פטמותיה שהחלו לבלוט דרך הבד, "אמא" היא פלטה כשפניה מסמיקים, ידיה מחליקות על חזי והאגן שלה מתחכך בי. תפסתי את שדיה חזק יותר והחלתי להעלות ולהוריד את האגן שלי, מחכך את האיבר שלי באגן שלה. "יפה שלי" לחשתי כשהיא מורידה את ראשה ומניחה על חזי,. כשאחת מידי חופנת את אחד משדיה שלחתי את השניה והנחתי אותה על גבה, מחליק ומוריד את היד מטה וחש את מותניה: "מה זה?" היא לחשה אל תוך אוזני "מה אתה רוצה ממני?" "אני רוצה להיכנס אלייך" לחשתי בכבדות אל תוך אוזנה. "כן" היא מלמלה "כמה שאני רוצה אותך" כשאני מצמיד אותה אליי, הורדתי את ידי עוד והנחתי אותה על אחוריה דרך הבגד, "כמה זמן שאני חולם לגעת שם" לחשתי אל תוך אוזנה כשאני חופן את אחוריה דרך החלוק ומעסה אותם. "כן, תיגע... כמה שאני חמה" היא התנשפה כשאני אוחז באחוריה וממשש אותם ומחליק את ידי לאורך החריץ שבין ישבניה. הורדתי את היד עוד יותר למטה ואחזתי ומשכתי מעט את שולי החלוק כלפי מעלה. משכתי את הבגד עד שחשפתי את ירכיה לכל אורכן, מניח את ידי על אחוריה המכוסים רק בתחתונים, אוחז בהם. "איך שאני רטובה" היא מלמלה כשאחוריה שבתחתונים גלויים וידי ממששת אותם "אוי...", דבריה נקטעו כשתחבתי את אצבעי בין ישבניה. "אמא" היא פלטה וקפאה במקומה. הנעתי את אצבעי בין ישבניה, היא פישקה קלות את ירכיה והחלה לפתל את האגן שלה, מניעה אותו קדימה ואחורה. ניצלתי את התנועה שלה ותחבתי את האצבע יותר עמוק פוגש את בד תחתוניה. "כמה שאני מגורה, אני מתה..." היא גנחה ופישקה עוד את רגליה, מאפשרת לי להחליק את האצבע פנימה אל מתחת לתחתוניה דרך פתח הירך "מאז שהתחתנתי אני לא... בעלי...". כשאני מרגיש את השערות דחפתי את האצבע אל ביניהן, אצבעי נרטבת. "אמא, אוי אמא " היא גנחה והחלה להניע את האגן שלה הלוך ושוב קדימה ואחורה, אצבעי מוצאת את פתח החריץ הרטוב והחם שלה: "אני מתה". נעצתי את האצבע פנימה כשכף ידי השניה אוחזת בשד שלה. היא התפתלה, מבליטה כלפיי את האגן שלה, אצבעי מחליקה לתוכה "כן, קח אותי... תכניס לי..." היא התנשפה אל תוך אוזני. "רגע" עצרתי וגלגלתי אותה הצידה, היא נשכבה על גבה, מביטה במעשיי, פתחתי את כפתורי המכנסיים והפשלתי אותם מעט למטה ושלפתי את הזין מתוך התחתונים. "כן, כן, בוא..." היא מלמלה כשהיא מביטה בו, התגלגלתי אליה ומצאתי עצמי מעליה שרוע עליה בכל גופי. היא תחבה את ידה בין גופינו ואחזה בזין שלי, היא פישקה את ירכיה והצמידה אותו אל תחתוניה הלחים. חשתי סחרחורת של גירוי, כל גופי זעק לחדור אל תוכה, התחלתי דוחף בכוח את האגן שלי קדימה, נועץ את הזין שלי לעברה, היא פישקה את ירכיה יותר ובידה חיככה את הזין שלי בתחתוניה כשאני דוחף אותו שוב ושוב, פי נפרד משלה ושנינו התנשפנו כשהיא חיככה אותו הלוך ושוב בתחתוניה, מסיטה בעזרתו אותם הצידה עד שחשתי את שערותיה מול הקצה שלו וכך המשיכה לחככך את הקצה שלו בה כשאני הודף אותו אליה בכוח, תחתוניה מוסטים יותר הצידה, הראש שלו מתחכך בשערותיה עד שלפתע חשתי את שפתי החריץ הרכות מולו ורטיבות חמימה מלטפת אותו, היא כיוונה אותו לשם ואני הדפתי שוב והפעם חשתי אותו שוקע בקצהו אל תוכה, פוגש את הרכות הרטובה, היא הניחה לו והסיטה בידה את התחתונים עוד הצידה, ואיפשרה לי להכניס אותו עוד ועוד עד שמצאתי אותו נעוץ בתוכה עד הסוף ובטני צמודה לשלה. היא הוציאה את ידה מבינינו וחיבקה אותי, משלבת את רגליה סביב מותניי כשאני נעצתי בתוכה שוב ושוב, חש את כל גופה מתפתל ומתחכך בי, זרועותיה חובקות ומלטפות אותי והיא תפשת את ראשי ונושקת לפנייי, לפי ולעיניי, גונחת "כן, כן.... עוד.. כמה שטוב לי... אני רוצה..." הכוס שלה שואב אותי לתוכה ורגליה מושכות אותי פנימה עד שבבת אחת התפוצצתי בתוכה, משפריץ ומשפרץ בלי סוף.

avi46

New member
ואני חזרתי

הערב מיום מילואים..... אין רחמנות בליבך? אהבתי, היתגרתי, הולך לממש זממי

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif אמינה...! את עצומה! ../images/Emo6.gif

למעלה