עדיין לא נמחקתי...

drormeir

New member
עדיין לא נמחקתי...

כאמור לקחתי שורט על היורו דולר ב- 1.4109 בערך בניגוד למה שהשכל שלי אמר לי וחטפתי 150 פיפס עונש. הצפי שלי: עכשיו יהיה דישדוש באיזור של 1.4230 ולפנות בוקר תתחיל נפילה לאיזור 1.4000 הנפילה אולי תתאחר לאיזור 11:00 שעון ישראל אבל כדאי לפתוח מצנחים כבר עכשיו. סטופ באיזור 1.4250. פחדנים יכולים לשים סטופ ב- 1.4270 מקווה שהפעם אני אאמין לעצמי. בהצלחה!

איציק100

New member
אל תאמין לעצמך כי אתה שבוי עכשיו בידיהם

של בעלי הבית הביאו אותך לשולחן הראו לך ים של ג'יטונים (של אחרים ושל הדילר) עכשיו הלכו לך רק 150 פיפס זיעה קרה על המצח ? מה שאתה עושה עכשיו מצדיק את הטענות של אישטובאחד ושל כל מי שאומר מסחר במט"ח זה קזינו אם הייתה מעלה גרף שמסביר למה ניכנסת לשורט אולי מישהו היה מתקן אותך בכל מקרה בהצלחה

איציק100

New member
גם 1.4240 ניפרץ

תפתח גרף שעה עם קו התנגדות פסגות מה 5/8 דרך ה13/8 ותראה מה קורה

drormeir

New member
לפני כמה חודשים שמתי 4000 דולר ולפני שבועיים

נמחק הכל חוץ מ- 94 דולר... שמח וטוב לב החלטתי להפסיק... לפני שבוע היה לי קצת עצוב אז חזרתי להמר לקחתי את ה- 94 דולר ובסדרה של טריידים הפכתי אותם ל- 450 דולר נכנסתי ללונג אתמול ואז ראיתי שזה לא זז החלטתי להיכנס לשורט במינוף גדול יותר כל הטריידים היו לפי MACD 13,34,55 על נרות של שעה האינדיקטור לא מאכזב זה רק אני הפחדן הוספתי כמובן מבט נוסף על RSI 21 או משהו כזה כדי לזהות מהלכים קצרים בהתהוות (כדי להפחית את הפחד) יהיה טוב...

איציק100

New member
שתלמד לנתח את המחיר בלי מתנדים ותוספות

גרף נקי שערי סגירה או נרות יפנים אתה תצליח יותר זה לא לומדים בשום קורס בארץ בשום חברת מט"ח ובשום מכללה

איציק100

New member
חחח אני לא מקבל כרטיסי אשראי

הברוקר שלך כנראה מאושר היום הכרתי אחד כזה שאוהב לקבל שיחות טלפון הלקוח מתקשר לברוקר "אחי נימחקתי תגהץ לי עוד 2000$" הברוקר עונה לו לא נורא פעם ראשונה שכר לימוד עכשיו תתחיל להרוויח

למעלה