עדיין לא מצליח לעשות UPLOAD

patael

New member
עדיין לא מצליח לעשות UPLOAD

נתתי הרשאות דרך הFTP לתיקייה המיועדת של כתיבה וקריאה ו EXCUTE. גם דרך WSFTP ןגם CUTEFTP. פעם הוא לא מוצא את התיקייה, ופעם השגיאה היא שאין הרשאה. ניסיתי את כל ה PATHים האפשריים.... אני ממש תמחיל מהקוד הכי פשוט של COPY. על המקומי זה עובד מצויין, אבל על השרת, זה פשוט לא נותן להיכנס... מה אתם אומרים? הנה הסקריפט הכי פשוט בעולם...
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html><head></head><body> <? if(isset($theFile)) { copy($theFile,"/".$theFile_name."/"); } else{ ?> <form method="post" enctype="multipart/form-data" action="<?=$PHP_SELF?>"> <input type="File" name="theFile"> <input type="Submit"> </form> <? } ?> </body> </html>​
ניסיתי להחליף תיקיות, להעלות רמה אחת או שניים למעלה... הכל, כלום, פשוט כלום. תודה.

orenphp

New member
תנסה...

להוריד את הסלאש האחרון (זה הרי קובץ). אחרי זה תבדוק שיש לך גישה 777 למחיצה עצמה.

patael

New member
או קי ....... אז ככה.

העיצה להוריד את ה / הייתה יעילה. למרות שבלוקאלי זה עובד עם. עכשיו הבעייה היא כזו: אני מצליח להעלות לתיקייה UPLOAD קבצים, אבל כאשר אני יוצר בתוך התיקייה UPLOAD תיקיות חדשות עם הרשאה 777 הוא לא מצליח לעשות COPY לשם, והנה השגיאה מהתיקייה שנוצרה בפנים. Warning: Unable to create ´../upload/8/addMeir.php´: Permission denied in /usr/home/vhosts/patael/web/try/index.php on line 13 לתיקייה יש הרשאה 777 גם כאשר אני בודק אותה מ FTP. עוד שאלה... זה לא מסוכן שיש הרשאה 777 לתיקייה שמעלים אליה קבצים? תודה רבה לך מושיע!

orenphp

New member
תתן את הקוד שוב לניסיון המחודש שלך

וננסה לעזור...

patael

New member
הנה הקוד....

מה שהכנתי הוא הרבה יותר מורכב, אבל חתכתי דברים לא רלוונטיים.
<? if(isset($theFile)) { mkdir("../upload/8/",777); copy($theFile,"../upload/8/".$theFile_name); } else{ ?> <form method="post" enctype="multipart/form-data" action="<?=$PHP_SELF?>"> <input type="File" name="theFile"> <input type="Submit"> </form> <? } ?> עכשיו... אל ה UPLOAD אני מצליח להעלות קבצים, וגם ליצור תיקיות, אבל התיקיות שאני יוצר הן כאילו מוגנות מפני כתיבה למרות שהן בהרשאות 777 ואפילו ב FTP אני רואה שהן מורשות כתיבה לכל... תודה.​

orenphp

New member
תנסה את זה...

תשתמש בפונקציה chmod:
mkdir("../upload/8/", 0777); @chmod("../upload/8/", 0777); //not the 0 before 777!​
תחליף את השורה שלך mkdir... בשני השורות האלו ותראה אם הכל עובד.

patael

New member
OK תשמע....

שוב תודה רבה לך.... אתה עוד פעם הצלת אותי.... פעם הייתה לי בעייה עם יצירת תמונות בשרת ועזרת לי. רק שיש לי שאלה. נניח שלא אסרתי העלאת קבצי PHP אז עכשיו האתר שלי פרוץ לכל? או שיש אפשרות שהתמשים יעלו קבצי PHP אבל הם לא יפעלו כPHP אלא ירדו למחשב בDOWNLOAD? שוב, תודה רבה לך... אבי.

orenphp

New member
אוקיי אז ככה...

דבר ראשון, בבקשה, אני שמח לעזור. :) דבר שני, זה שיש למחיצה הרשאה, זה לא אומר שהאתר שלך פרוץ, כי ניתן להעלות קבצים לשרת רק דרך סקריפט שיושב על אותו השרת (אלא אם כן מישהו פרץ לך אותו :) - ואני לא מתכוון לphp). דבר שלישי, ניתן ל"הכריח" את השרת שחלק מקבצי php (שהגולשים יעלו) אז הוא ישר יוריד למחשב של הגולש ולא ינסה לפתוח את זה. תקרא על זה בheader (אני לא זוכר את הקוד המלא, ולדעתי אתה יכול להסתדר לבד). www.php.net/header בהצלחה.

orenphp

New member
ריפרוף מהיר גילה:

<?php $filename = "file.php"; header("Content-Disposition: attachment; filename=$filename"); //go back to the main page: header("Location: index.php"); ?>​

למעלה