עדיין לא מצליחה...

1מהרהרת

New member
עדיין לא מצליחה...

טוב, קשה להגיד שניסיתי הרבה, אבל ניסיתי 3-4 פעמים ווילד, פעמיים אחרי 5-6 שעות שינה ועוד כמה פעמים סתם בלילה, מיילד לא הצליח לי, ובדיקות מציאות אני לא מצליחה להפוך להרגל, אני עושה איזה 3 ביום וזה כלום, וזה לא עוזר בכלל. לחזור על משפטים: אני חוזרת על המשפט: הלילה אני אזכור כל מה שחלמתי בצורה מפורטת (למשל) ואחרי כמה פעמים זה מאבד את הכוונה וזה הופך להיות סתם משפט אוטמטי ומעצבן ללא שום תועלת. העין השלישית: ניסיתי בהתחלה ואז קראתי פה שכולם אומרים שזו חרא של שיטה וסתם עושה כאבי ראש, אז ויתרתי. יומן חלומות: אני לא כותבת כל יום, רק כשאני זוכרת טוב חלום, אבל כשאני כותבת אני זוכרת מצוין את החלומות שלי. ושאלה לכולכם: אתם לא עייפים? לקום ב5 בבוקר כל פעם ולחזור לישון שינה לא רציפה ולהרדם בווילד (בלי לאבד את המודעות) לא מ מ ש מעייף אתכם? וחוץ מזה, איך אתם מצליחים לקום כל כך מוקדם ולהסתובב בבית בלי שאף אחד יתעורר ויפריע לכם (או יתהה מה אתם עושים ערים בשעה כזו באמצע החופש)? בכל אופן, למישהו יש עוד איזו שיטה שעוד לא ניסיתי? משהו שיביא לתוצאות מהירות? חבל שכוח רצון לא מספיק טוב, אני כבר לא יכולה לחכות... אה, ודרך אגב- כל פעם שאני מסבירה למישהו מה זה חצלול הוא אומר: "בטח, זה קרה לי מלא פעמים" ואני משתגעת!!!!

The Sandman

New member
יש עוד משהו שלא ניסית...

אולי תנסי את שיטת הצמא אולי זה הדבר בישבילך? בקטע של הלקום מוקדם? את האמת? שאני קם אחרי 4-5 שעות אני בדרך כלל לא עייף כל כך... אז כנראה שיש לי מזל חחחחחח ומה שסיפרת לי זה לא קורה אבל אני מוקר עם המקרה של האנשים שחושבים שיודעים הכל
זה נורא מרגיז...

למעלה