עדיין לא התפוצצתי

LuNaTiC

New member
עדיין לא התפוצצתי

כאן ענבל בשידור ישיר מהבית של.... לירון!!! אני חיה! אני חיה!! ואני שונאת אותכם!!!!!!!!!! אוקיי אז לא אני ממש מתגעגעת בלה בלה.... דניאל ולשאר המעוניינים - hentai קאפיש? נראה לי אני הולכת למחוק פה עמוד שלם.. ולמי ששונא עגבניות - למה?? זה הפרי\ירק הכי טעים כמעט!!!! טוב.. לא ממש קראתי את כל ההודעות אבל... יו שולד בי אשיימד אוף יורסלווס!!! ככה מתנהגים??? דורותי... אני עדיין לא מתה אבל... אני רואה כבר דיברת עם אנה..? אוףףף אני מתגעגעת לאיציק ולפורום ו... בלה בלה! מה יש לי להגיד? נראה לי אני כן אחזור בסוף... אבל... הו נווז? אז ד"ש לכולכם, בלה בלה. עמדתי לצטט את לירון במשפט קיטטשי אבל אז היא אמרה: נו מאנגה פור יו! ואני... מחקתי... אז איי לא יו אול, אני אוהבת את דראקו, ותשמרו על גאוות הפורום! אמ.. אתם לא עושים את זה... אר.. אז בעיקרון, אני אמחוק את כל הדיוניפ של היומיים האחרונים.. המ.. כן... אה!! ו... אני מבקשת, בכל מקרה, שתבואו להלוויה שלי.. זה בקיבוץ כפר החורש, אני מניחה... בבקשה תהיו שם? כאילו.. כבוד אחרון והכל, יו נואו... אני אצטרך למצוא מישהו שיבוא לקבר שלי ויקריא לי את הספר החמישי.. כי.. אם אני מתה לפני זה מה זה באסה.. להתעלם מהחלק האחרון!!! ביי אנשים אני מתכוונת לחזור מחר בערב!! בייייי -ענבל-

Skiter

New member
להמ שם כדי שבשנה הבאה

שנעשה מחנה של הנוער העובד והלומד השולט על הארי פוטר נצטרך לסבול את גופך המוכתם והמצחין?

Ms. Potter

New member
!!!

מה קורה ? נהנית ? (מתגעגעת...) ראיתם כבר מנגות שוות ? איך אצל לירון ? ובכלל מי נמצא שם ? חזרי אלינו מהר ושלא תעזי למחוק את ההודעה החדשה שלי שכוללת ציור שלי של דראקו השווה ! ראי הוזהרת ! *מרימה אבן גדולה* אני אף פעם לא מחטיאה ! לימור.

היי, ענבל!

את רוצה תגובה? הרי לך! מה שלומך? איך אצל לירון? {כאילו אני לא יודעת...המ...המ...} עגבניות זה טעים, ושמי שלא אוהב...ש...ש...שיהיה בשקט! ד"ש גם לך ותהני! -ליאת-

היייייי!

איפה היית
רק שניה, גם את מכירה את לירון
חשבתי שרק לירון וליאת מכירות... אז זה אומר שאת צריכה להכיר בערך גם את ליאת, לא
s@me @ne , שיש לו הרבה מה להשלים...

LuNaTiC

New member
לא... אני נסעתי לתל אביב אז..

קפצתי לביקור אצל ליאת ולירון ברמת גן....

למעלה