עדיין לא הבנתי משהו...

Orion132

New member
../images/Emo58.gif

הסצנה בכריכה היא מהקרב האחרון, הארי ו-וולדמורט מסתכלים ומנסים לתפוס את השרביטים שהתעופפו להם.

Piece Of Mind

New member
אדיר! אבל.../tapuzforum/images/emo58.gif

איך הקללה חזרה והרגה אותו? ואיך הארי לא מת?

../images/Emo58.gif תשובות

1. מאחר והארי היה הבעלים של האלדר וואנד, השרביט סירב לפגוע בו ובמקום זה שיגר את הקללה על הבנאדם שהטיל אותה. 2. אתה מדבר על הקטע שוולדמורט הצליח להטיל על הארי את האבדה קדרבה? אותה תשובה: מאחר שהארי היה הבעלים של השרביט, הקללה לא יכלה להרוג אותו, ולכן במקום זה היה השמידה את ההורוקרוקס (והוספה ל1: בגלל שכבר לא היה בהארי הורוקרוקס, הדבר היחידי שהקללה הייתה יכולה לעשות בכדי לא לפגוע בבעל השרביט היא לחזור אל מי שהטיל אותה.)

yoavj1

New member
בקשר ל 2 ../images/Emo58.gif

הקללה לא הרגה אותו בגלל ההגנה של לילי. לא בגלל שהוא היה הבעלים של השרביט. הרי הארי הסכים למות, רצה למות, אז השרביט לא יכל להחליט בשבילו אם למות או לא. אבל ההגנה של לילי המשיכה להגן עליו כי וולדמורט שימר אותה בדם שלו.

yoavj1

New member
ציטוטים בקשר לזה ../images/Emo58.gif

"How can I be alive?" [...] "He took my blood" "Precisely! [...] Your blood in his veins, Harry, Lily's protection inside both of you! He tethered you to life while he lives!" [...] "His body keeps her sacrifice alive, and while that enchantment survives, so do you"

angelofdeath15

New member
אבל ../images/Emo58.gif

מה זה שינה שלוולדמורט יש את הדם של לילי מהארי, אם במילא יש אותו לפטוניה ודאדלי והם חיים? כאילו? מה זה משנה שגם וולדמורט חי, במה זה עזר?

זה בדיוק מה שאני שואל ../images/Emo58.gif

למה העובדה שוולדמורט החזיק גם בדם, שימר את ההגנה של לילי? אני זוכר משהו במעורפל שדמבלדור אמר פעם להארי שההגנה של לילי חלה עליו כל עוד הוא נמצא בקרבת מישהו עם הדם המשפחתי (כמו שיש לפטוניה ודאדלי). אז אם זה נכון זה די עונה על השאלה. מישהו יכל למצוא את ההסבר המדויק על ההגנה של לילי? תודה.

yoavj1

New member
אני חושב ../images/Emo58.gif

אם וולדמורט לא היה לוקח את הדם כשהארי היה מגיע לגיל 17 ההגנה הייתה מתפוגגת, כי הוא הגיע לבגרות. אבל כשוולדמורט לקח את הדם הוא כאילו "שמר אותו בהקפאה". משמע שהדם אצל וולדמורט עדיין לא "הגיע" לגיל 17, ולכן ההגנה עדיין נשארת.

yoavj1

New member
אבל ../images/Emo58.gif

השרביט של הארי לא עזב את היד שלו כל הקרב.

אנה92

New member
נו כן, בגרסא אמריקאית ../images/Emo58.gif

לא רואים את היד שהוא מחזיק שרביט היא למטה כזה.. כתוב שבסוף הקרב הוא עמד עם 2 שרביטים מול הגופה של וולדי

yoavj1

New member
לא ../images/Emo58.gif

אם מסתכלים טוב רואים בבירור ששתי הידיים של הארי ריקות.

אנה92

New member
ואו זה נכון.. אז אממ מישהו? ../images/Emo58.gif

גם לי לא זכור שלהארי עף השרביט בקרב

Piece Of Mind

New member
ועוד משו /tapuzforum/images/emo58.gif

איך הארי ההורק` השביעי אם הם מצאו את הדיאדם?

כל השבעה ../images/Emo58.gif

1. היומן של טום רידל 2. תליון של סלזר סלית'רין 3. טבעת משפחת גונט 4. ספל של הלגה הפלפאף 5. הנזר של רוואנה ריינבקלו 6. הארי פוטר 7. הנחשה נגיני

Piece Of Mind

New member
חשבתי ש.. /tapuzforum/images/emo58.gif

וולדמורט נחשב אחד... וחלק נשמה של הארי! לא כולו P:

למעלה