עדיין לא גרוש...

goded1

New member
עדיין לא גרוש...

שלום לכולם החלטתי לשתף אתכם בדילמה שאני מתמודד איתה מזה זמן מה. אני בן 33 נשוי מזה 3.5 שנים עם ילד בן שנתיים עוד מעט. אוהב את אשתי, אם כי פחות מבעבר. בגדול טוב לנו יחד אבל ממש לא כמו בעבר. יש לא מעט ריבים ונמאס לי מה"סרטים" שלה. אני אומר לה שבו ושוב שאני שונא לריב אבל היא טוענת שגם היא שונאת והריבים בגללי. אני אוהב את הילד שלי עד מאוד ואפשר לומר שזו הסיבה היחידה שאני נשאר איתה. מוכן לעשות למענו הכל והוא האור שבחיי וכל היום אני אומר לו כמה אני אוהב אותו- מה שאני לא יכול לומר לאשתי והיא גם נפגעת מזה ובצדק. אני אומר לה מדי פעם שאוהב אותה אבל זה לא ממש נכון. מוצא את עצמי רק רוצה לחזור הבייתה לבית ריק ולעשות מה שבא לי ושלא ייעשו לי "סרטים". אני רואה סביבי רווקים אדונים לעצמם עושים מה שבא להם ומקנא ורוצה גם. ממש כך. אז אומרים לי שבסופו דשל דבר כל הנישואים הם אותו דבר ו"בחוץ" אין דברים יותר טובים. בהתחלה יש פרפרים וכו' אבל אח"כ הכל אותו דבר. אני גם המפרנס הכמעט יחידי ונותן את כל כולי בשביל הילד ומרגיש שהיא לא מעריכה. אני עוסק הרבה הספורט ושמור מאוד לגילי ומרגיש פידבקים טובים מהסביבה הנשית וחושש שזה גם גורם לי לבעיות כי זו נראית לי חמדנות ובסופו של דבר בכל קשר יש ריבים וקיבעון ופחות סקס וכו'. למותר לציין שאני מאוד אוהב סקס ואחת הבעיות העיקריות שלנו היא הפערים שלנו בעניין החשק. זה נשמע אולי שהיא ביצ'ית אבל ממש לא כך. בסה"כ טוב לנו והיא בחורה טובה וגם נראית ממש טוב אבל זה לא מרגיש לי "זה" ולא כך הייתי רוצה את הנישואים ובשורה התחתונה- אם לא הילד כבר מזמן לא היינו יחד אז אם מה שמחזיק אותי איתה זה הילד אז נראה שיש פה טעם לפגם. כשאני חושב על גירושים נהיה לי רע לחשוב על כל התהליך המכוער הזה ועל הילד שהכי יאכל אותה מכל הסיפור הזה. החיים שלו יידפקו בגללי. ואולי זו בכלל טעות ואצטער על כך... לא מסוגל לחשוב בכלל על ילד נוסף איתה. אוף. מה עושים????

צ'מע ....

אתה מזכיר לי את עצמי ... אני מנסה לשחזר, אם זה היה לפני שהבן השני שלי נולד, או אחרי .. נדמה לי שלפני ... אני היום גרוש + 3... אני, באותה נקודה, עם אותן דילמות, החלטתי שאני מקבל את הדברים כמות שהם, ולא באמת עשיתי משהו כדי לשנות. עברו כמה שנים טובות, + 2 ילדים נוספים, והיא עשתה את ההחלטה.. מה אני יכול לתרום לך במצבך ? לאהבה מרגשת יש תאריך תפוגה. זה כבר ברור לך. אורך חייה במקרה הטוב - 12-18 חודש. אחרי זה, שיגרע. חלק מהשיגרע הזו באה לידי ביטוי בדברים שאתה מתאר .. (אם תשאל אותי - הרבה מזה נובע מתחושת ביטחון ונוחות שמביאים ל- ABUSE לקשר .. אבל זו באמת רק דעתי). הבשורה הטובה, שבקרב הגרושות, סקס יותר זורם ... (שוב אם תשאל אותי - הרבה מזה נובע מחוסר בתחושת ביטחון ונוחות - שלא מאפשרים לזה לגלוש למקומות ההם .. אבל זו באמת רק דעתי) יחד עם זה, עם הגרושות, אין לך הורות משותפת ואת החיבור שהיא מביאה. תאריכי התפוגה - אותו דבר ... הרבה פעמים אפילו יותר קצרים ... (שוק חופשי .. אין באמת חסמים) אם אני הייתי במקומך, וחושב ברוח שתיארת, הייתי מגייס את עצמי, ואותה, ועושה מאמץ מודע לשנות את המצב, ככה שיהיה "זה". מערב גורם חיצוני, משום שלבד - זה פשוט לא קורה. בהצלחה

ye44

New member
מה עושים ? בקלין מכבסים

כן כן החברים " מזיינים " כל דבר שזז,עושים חיים משוגעים
אשקרה אתה פראייר תקוע עם תינוק ו
שאתה לא אוהב ! "גיסנו" לעתיד תשאל אותם אם הם באמת אוהבים את החיים הללו ? תשאל אותם אם הם היו מוכנים להתחלף איתך ? רובם יגידו כן
השאלה זו לא אם הדשא של השכן ירוק יותר השאלה האמיתית אם אתה באמת לא אוהב את אישתך ? ברור שתיווצר קינאה בחברה שעושים מה שב"זין" שלהם אלו הם החיים
בחרת להתחתן מתוך אהבה או סתם בשביל להביא נכד להורים ? כי אם אתה לא אוהב את אישתך אז תהיה גבר לומר לה שאתה מפרק את החבילה, הילד זה לא אישיו כרגע החיים שלו ידפקו בין אם תישאר עם אישתך או לא כי עצם זה שכתבת את הפוסט שאלה הנ"ל גרמה נזק. אבא גר עם אמא שהוא לא אוהב אז מה אתה חושב שהוא לא ירגיש ? מכיוון שאתה טוען שאישתך נראיית טוב וסה"כ טוב לכם ביחד אז או שתלכו לייעוץ זוגי או סקסולוגי או שתלך לרקוד על מדרגות הרבנות ואם אתה רוצה להיות מניאק אז "תזיין" מהצד זה מה שרצית שיאמרו לך לא ?
אתה בבלבלות גש ליעוץ

WinWin8

New member
בצבא למדתי להתחיל לקרוא מהשורה

התחתונה. מהבסה"כ. אצלך כתוב, ואני מצטט [אך לא מנמק] "בסה"כ טוב לנו" ולמרות שהמשפט הזה הוא אוקסימורון מוחלט לתוכן, אני אומר: הבעיות שאתה מתאר, עם קצת בבכיינות, אם יורשה לי לציין, הם בהחלט פתירות בתנאי שהנשואים חשובים לכם [ולא בגלל הילד] ואתם מוכנים להכנס לתהליך שעלול להיות כואב ומתסכל של טיפול זוגי. רק ככה תוכלו להתעמת, כל אחד עם עצמו ועם הזוגיות שלכם. תאמין לי, ויעוד לא נולדה האישה שאמרה לא לוויני... זה שווה את המאמץ.

זה לא פשוט...

ולשם שינוי אני מסכימה עם מה שפמיניסטי כתב. אומרים ש 7 השנים הראשונות של הנישואין הן הקשות ביותר ויש לזה הרבה מאוד סיבות, אתה נמצא רק בחצי וכבר לא שלם עם הנישואין והשאלה היא למה? כי בחוץ אין מחוייבות? כי בחוץ יש יותר סקס? כי בחוץ אין ריבים? זה הרי בולשיט כי בכל מערכת יחסים שתהיה לך - כל הנ"ל יגיעו. אולי כדאי שתסתכל קודם כל על מה שאתה הולך להפסיד. אתה הולך להפסיד את הילד שלך לפחות לחצי שבוע (וגם זה בהנחה שתסכימו על משמורת משותפת כי אחרת תראה אותו הרבה פחות), אתה הולך להפסיד רכוש ואתה הולך להפסיד את אם ילדך, אותה אחת שרק לפני 3 - 4 שנים כ"כ אהבת שהחלטת להתחתן איתה. זה לא נכון להתנהל מהמקום של מה אני מפסיד בחוץ וצריך להתנהל מהמקום של מה אני מפסיד בבית. בוא נניח שתתגרש: בשנתיים - שלוש הראשונות תחזור לחיות כמו רווק, תעשה סקס כמו ארנבון ותחיה חיים מאושרים ומספקים ומה אז? פתאום תרצה שוב זוגיות, פתאום תרגיש דגדוג לעוד ילד, פתאום תתגעגע לחזור לבית עם רעש ולא לבית של שקט, והופפפפפפ - חזרנו לנקודת המוצא, שוב זוגיות מאושרת לתקופה קצרה, שוב ריבים וקבעונות, שוב פחות סקס.... בקיצור - נראה לי שאתה עדיין לא סגור על עצמך ועל מה אתה רוצה מהחיים וזה בדיוק הזמן לטיפול אישי ו/או זוגי בכדי לבדוק אם ניתן להציל את הקשר ולהחזיר את האהבה. הבהרה - הכותבת הנ"ל, אינה מייצגת את הכלל, סיימה מערכת יחסים של 15 שנים ואינה רוצה עוד ילדים ובנוסף לא זוכה לשקט בחייה ולכן לא נמצאת בשלב שהיא בכלל רוצה, כך שלא נמצאת במקום שבו אתה נמצא

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

נו די ... אל תעלבי עכשיו ... ההסכמה איתי הייתה מרגשת ...

אתם שניכם

גם את וגם פמיניסטי טועים ומטעים יש זוגיות מאושרת הרבה יותר מכמה חודשים ו/או שנים והטעות הכי גדולה היא להשאר במקום שבו הבן אדם לא מאושר רק בגלל הילדים/בית/משכנתא/נוחות/הרגלים וכו' וגו' זוגיות כזו היא לא סיפור אגדה, היא בהחלט קיימת גם בימינו אין ספק שנדירה יותר מבעבר בגלל כל ההרגלים שגרושים/גרושות רווקים/רווקות פיתחו להם, בגלל כל ההיצע והביקוש שקיים היום בשוק שלמעשה הוא פיקציה אחת גדולה!!! אני בהחלט מאמינה שאם לא עוברים את מסע החיים שבהם אנחנו שיכורים מרוב אושר שבהם אנחנו יודעים שאוהבים אותנו ואנחנו אוהבים בחזרה באותה רמה כאילו לא היינו חיים בכלל

התבלבלת

נראה לי (לפחות אני, לא רוצה לכתוב בשם פמיניסטי) שלא קראת נכון ו/או לא הובנתי נכון. לא טענתי שהאהבה נגמרת אלא משתנה. הפרפרים בבטן לא יכולים להחזיק מעמד לאורך שנים וגם ההתרגשות היא לא אותה ההתרגשות. מפה ועד להתגרש המרחק גדול. אין מה לעשות - זוגיות ארוכה זו עבודה קשה, והרבה, אבל במקרים מסויימים היא שווה את ההשקעה, אלו כנראה המקרים שלא נמצאים בפורום שלנו

ובכן

תתפלאי אבל אני מאמינה שגם הפרפרים בבטן יכולים להשאר שם למשך הרבה שנים אולי הם משתנים קצת אולי הם מחליפים צבעים יש תקופות שהם משנים גדלים אבל הם בהחלט נמצאים שם בזוגיות שמלאה מכל הבחינות עם אהבה/חברות/אמון/משיכה/כבוד . . . וגם כאן בפורום אני בטוחה שישנם כמה פוטנציאליים טובים לעניין

במקרה הזה

הבחירה היא לגמרי שלך לפי הדעות שאתה מביא כאן והשקפת עולמך הרי ברור שאתה לא במועדון הנ"ל ואם אתה נעלב אז אולי הדעות שלך ניתנות עוד לשינוי?

למעלה