עדיין לא בטוח...

זיסער

New member
עדיין לא בטוח...

אבל אני מקווה שיסתדר לי לבוא למפגש :))) אגב, את מישו מעניין משו מאוקראינה? אם כן אז תבקשו ואשתדל למצוא ולהביא למפגש :))) זיסער >לא מצליח להירדם<

ראם ערן

New member
בוקר טוב ר´ זיסר

מקורותי הינם בגליציה של אז -אוקרינה של היום. אשמח לראות תצלומים של לבוב והסביבה וכן של העירה בוריסלאב. יום טוב ערן

שרי סילבר

Active member
מצטרפת לבקשה../images/Emo22.gif לבוב וסביבותיה, ומקומות כמו זלוצוב, ברודי, איבנו פרנקובסק ומה שהיה גליציה המזרחית. כמו כן - אודסה. תמונות של העיירות, בודאי, אבל גם, ובעיקר, מהחיים היהודיים שם. תודה!

modai

New member
אוקראינה

גם אני מתעניינת באוקראינה אשמח לראות תמונות של טרנופול. תודה,מרגלית.

מקומות באוקראינה

בוקר טוב, אני מאוד מקווה שאכן נוכל לראותך במפגש
לגבי אוקראינה, כפי שציינתי כבר בעבר - מעניינות אותי בעיקר העיירות: אורינין, וולוצ´יסק, קרסילוב אשר נמצאות בדרום מערב המדינה וקצת צפונה משם. ארנון

מקומות באוקראינה

לפי המפה, אוהנובנמצאת ממש על גבול פולין מצפון ללבוב, ואילו בוברקהנמצאת יותר לכיוון דרום מזרח. אמי למדה בלבוב. ולכן, כל הצילומים מן האיזור יהיו מעניינים עבורי.

כוכה

New member
עוד מקומות באוקראינה

סיפרתי לחברים אודות הפורום ואודות מסעיך זיסער באוקראינה, השביעו אותי לבקש אם במקרה יש לך חומר מצולם, מסמכים ומידע אחר שאינו ב JEWISHGEN המתייחס למקומות: 1. אוסטרה- או אוסטרוב או אוסטרוג 2. ווישנביץ. 3. ברסטיצ´קה (בחבל ווהלין). אם במקרה יש תמונות מעכשיו ואתה יכול להעתיק לי - אשלם בשמחה. תודות גדולות.

משה לרר

New member
מציאת שורשים באוראינה

שורשי נטועים גם בהוסיאטין משם עלתה משפחתי - שמעון פרידמן וילדיו - בשנת 1827 לטבריה. האם לפי נסיונך יש מה לחפש אחורנית שם ? תודה ולהתראות

למעלה