עדיין יש שביתה?

bryan

New member
עדיין יש שביתה?

אני כבר התיאשתי מהקטע הזה של התאוריה. אני שומע הרבה על אנשים שעברו טסטים אבל אם יש שביתה איך יש טסטים ואין תאוריה?

buzzeron

New member
אני אחד מהם

נמאס לחכות! אני מתכנן פעולת תגמול הכוללת להביור, RPG ולהק אף16-איי

buzzeron

New member
באסה

היום סיפרתי לאמא שלי כמה אני עצבני עליהם ומה שחטפתי היתה הרצאה על זכות השביתה בישראל... לא מספיק לי שיעורי אזרחות, האא אמא?!

HendrixLostSon

New member
Bloody Jessus!

למרות שהיה לי כבר טסט ועברתי אני עדיין אוכל אותה בגלל השביתה.. בעיקרון אני אמור לקבל רישיון זמני תוך יום יומיים.. עכשיו יקח להם מלא זמן המורה שלי אמר.. אני מקווה שהוא טועה ואני אקבל כבר בזמן הקרוב

אני חוששת שיש לך טעות..

עברתי טסט (ראשון!
) בתאריך 22/10/03 ועדיין לא קיבלתי את הרשיון, בגלל השביתה...

Krishi

New member
אממ.. לא.. טעות היא בידך...

עברתי טסט בתאריך 2/11/03 וקיבלתי רישיון יומיים אחרי מהמורה.. ושבוע אחרי זה עוד אחד בדואר כי לפני שהמורה הביא לי את הרישיון התקשרתי למספר הזה... וגם יש פה בפורום עוד אנשים שעברו טסט קצת לפניי או אחריי שכבר קיבלו את הרישיון (אמנם הם היו צריכים לנסוע לחיפה או להתקשר למספר ההוא אבל קיבלו)...

Krishi

New member
הטסט שלי היה בפ"ת....

הנה המספר: 1-700-70-43-70 זה המספר של משרד התחבורה.. תתקשרי.. תבררי בקשר לרישיון שלך.. תסתכלי אם בכלל הכניסו אותו למחשב(ישאלו אותך פרטים על עצמך) ואם השם שלך במחשב אז ישלחו לך את הרישיון בדואר.. וזה ייקח שבוע בערך עד שהוא יגיע.. אולי אפילו פחות.. אלא אם גם הדואר ישבות.. חחחחח

HendrixLostSon

New member
וואלה נחמד..

אני אתקשר ואברר.. ד"א את הטסט עשיתי בבאר שבע עיר החטאים..

HendrixLostSon

New member
וואי מגניב לגמרי..

תודה על המספר, התקשרתי.. שאלה אותי פרטים ואמרה לי שהיא שולחת בדואר.. וקראו לה ירדנה:) וזהו!

Elicoz18

New member
היום עשיתי תאוריה

אז אל תגידו לי ששובתים. לכו למשרד הרישוי הקרוב ותעשו.

מישהו שעשה תאוריה יכול להגיד איפה?

אני בשיעור 25 וצריכה דחוף! מישהו עשה בפתח תקווה? חולון? זה ממש דחוף!

driver2b

New member
בעקרון יש שביתה,

אבל במספר משרדי רישוי מתקיימות בכל זאת בחינות (בעיקר באזור הצפון - חיפה, נצרת, כרמיאל ועוד). מי שלחוץ - פשוט שיסע לשם.

משיייי

New member
אני עברתי לפני 3 שבועות את הטסט

ועוד לא קיבלתי את הרישיון מה תגיד על זה שביתות מצאו להם מתי לעשות

למעלה