עדיין טרי ...

נתנאל 972

New member
עדיין טרי ...

חברה אני חודש + אחרי הגט והרבה לא זז אצלי .. יש לי סוג של שגרה אבל אני ממש תקוע בעבר , אני הולך לטיפול וכו אבל אני רק מבין עד כמה אני מסובך עם זה . אני עדין קורא לה "אישתי" וכשאני חושב על האפשרות שהבעיה המינית שלה - שבגללה התגרשנו - תעבור והיא תתחתן עם מישהו אחר אני פשוט אוכל את עצמי !! יש מצב שגרוש כמוני צריך לחזור להיות בקשר איתה ולומר לה שאני רוצה תקשר איתה ? אני מתגעגע לכל פיפס זיכרון שיש לי ממנה , כשאנשים מדברים איתי על להכיר אחרות אני מצד אחד מאוד רוצה להיות עם מישהי אבל אז אני תופס שזה לא יהיה איתה ואני מתחרפן מעצבים . בקיצר עזרה חברה , מי היה בכזו סיטואציה שגרושתו לא יוצאת לו מהראש ???

darling33

New member
הזמן

יעשה את שלו. קלישאה. אבל נכונה בהרבה מקרים. אתה נורא טריץ תן לעצמך קצת קרדיט...

לידיעה כללית.....

כולנו עם מגירושים או מפרידות מזוגיות הנעזב וגם העוזב בתהליך הפרידה חשים תקועים בזיכרונות ובמיוחד חוששים מהבלתי מודע הנעזבים אף יותר מרגישים שעולמם חרב עליהם והנטישה אף יוצרת תסכולים ולא מעט תקיעות חייבת לציין ומניסיוני כמובן תאמינו בזמן שהוא מרפא כל כאב תאמינו שיש עוד אהבות ויהיו עוד התאהבויות תאמינו שמגיע לכם הכי טוב והנכון תאמינו שהפרידות נוצרו כדי לפתוח לכם דלת חדשה וחיובית יותר עבור הצמיחה האישית שלכם תאמינו שאתם ראויים ליותר והתאפשר לכם למצוא את הפרטנרים שיעשירו את חייכם גם אם אינם רואים או זקוקים להם תאמינו שאם היה לכם באמת טוב בקשר והיה מוצלח לא הייתם נפרדים תאמינו ותפנימו שתמיד אחרי שמאבדים משהו יודעים להעריך אותו אבל הגרוע שנתלים על הזיכרונות החיוביים ומתעלמים מהקשים והכואבים בקיצור ידידיי תפנימו שאם משהו בחייכם הגיע לסיומו כנראה שמציתם אותו וקבלו זאת בהבנה והפנו את מבטכם והתכווננותכם לפרטנר, לעבודה, למעשה, לפרויקט האחר היו שלמים איתו והשקיעו בו את המאה אחוז שלכם כי כל דבר נגמר בסופו של דבר וכך לא תרגישו שום החמצה וחרטה. בהצלחה

sumerfield

New member
נסיך

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל כדאי שתתעורר.... "הבעיה המינית שלה" כנראה נפתרה כבר מזמן (ככה זה נשים), אז עדיף שבמקום ללכת לטיפול, תלך לאיזה פאב ידידותי ותתחיל לחייך.

נתנאל 972

New member
לא נראה לי

יש לה בעיה מינית קשה , כשהינו יחד היא לא יכלה לקיים יחסים נורמלים בגלל טראומה בילדות . הבנתי ממוחים שהטיפול בזה יכול לקחת שנים - אם בכלל יצליח בסוף .. אבל עדין זה לא מנחם אותי , בסופו של דבר אני בלעדיה ומלא דברים שאהבתי אצלה חסרים לי מאוד ! אני בכלל לא יכול לדמיין את עצמי עם אחרות , היא כאילו שלי עדיין ואני לא מצליח לצאת מזה ..

למעלה