עדיין חכמים?

בלאונט

New member
עדיין חכמים?

לפני חמש-שש שעות קראתי שברק אופטימי, הוא אמר: ``אנחנו עם חכם, הציבור הישראלי יודע מה נכון ויותר מה טוב עבורו``. זה עדיין תקף למרות שזו לא החוכמה שהוא ציפה לה? מסתבר שנמות, אהה קורט?

הציבור הישראלי טיפש עד מאוד

היו צריכים לבחור בפתק לבן.... ואכן נמות ידידי...נמות...

כדאי שנתחיל להכין צוואות

נשלח לעניים בארה``ב. בנות: אבדו את בתוליכן! בנים: גם אתם! מלחמה ושרון בקרוב אצלכם

Levinzone

New member
צוואה

אני משאירה את כל רכושי עלי אדמות לאחמד, חוץ מעדנה הגיטרה שבאה איתי לקבר. לא שיהיה מי שיקבור אותי אבל בכל זאת. ואני חושבת שצריך לארגן אורגיה המונית עכשיו תודה

MOR@N

New member
אנשים מה קורה לכם?????

עוזבים את הארץ......?????? אתם ממש לא נומליים (בלי לפגוע באף אחד זה ביטוי!!!) תראו נראה לי שנעל קרא את העתיד וכבר ברח ....משום מה הוא לא פה!! ונראה לי שאתם קצת מגזימים שרון ברק מה זה משנה אנחנו כבר במלחמה ולפי דעתי בחיים לא יהיה שלום כי היהודים עצמם (אנחנו )הורגים אחד את השני ......קודם צריך שלום ביניו ... אז לפי דעתי עם כבר בורחים אז לאן? ואם זה מקום מעניין אני מצטרפת כי ממש לא בא לי להתגייס!!! מורן.

MOR@N

New member
יאללה.....

מספיק עם הדיכאון הזה אז נמות ביג דיל במילא מתים מתי שהוא תהנו מהחיים שלכם ותבזבזו כול דקה בכייף .... וחוץ מזה ברק או שרון בכול אופן מלחמה !!! אז תצאו מזה...... מורן.

dominik

New member
``אם שרון יבחר אני ארד מהארץ``

קורט מעמיס את הגיטרה על כתפו, NO אורז את מיטב האבדוקאיים שלו, לוקה סוגרת מזוודה.. נתגעגע

שוב את מצטטת אותי בלי הוכחות?

תביאי את הלינק ותוכלי לדבר. חבל רק שלא כתבתי את זה.

dominik

New member
``כדאי שנתחיל להכין צוואות``

(תיקון טעות) בעוד לוקה וNO תקועים בשדה התעופה ומצפים למטוס, קורטי מנסה להחליט באיזה דרך הוא רוצה להיקבר. עזוב, אליך לא נתגעגע

dominik

New member
היי, קורט, להרגיע!

אני בטוחה שזה אי שפיות זמנית אז אני אסלח לך. ואם חושבים על זה, אני בטח אתגעגע לאדם היחיד בעולם שמסוגל לארגן אורגיה עם עצמו. (חוץ מזה שאני מתכוונת שישרפו אותי ויפזרו את אפרי בים.)

N0

New member
לרדת מהארץ...

אולי N0 אמר שהוא ירד מהארץ ( זה ממש לא משנה לו איפה הוא חי ) אבל כל עוש קורט וחברים שלו נשארים כאן למות הוא ישאר כאן למות איתם, גם ככה אין לו סיבה ממש טובה לחיות אז מה זה משנה... N0

דום, חייבת להגיד...

את גדולה... אם הבדיחות שלו לא היו כל כך עצובות, הן אולי היו מצחיקות...

dominik

New member
love you 2..

דרך אגב פעם שאלת אותי אם אני מכירה את ``פוליטקלי קורקט סטוריס`` ורציתי להגיד לך שכן. אם אני זוכרת נכון, ב``כיפה אדומה`` שלהם בסוף הענישו את האיש-הטוב-עם-הגרזן בשובניזם וגירשו אותו בבושת פנים. (די דומה למה שאת עשית ב``זו רק אגדה``, רק בדיוק בדרך ההפוכה). ספר טוב! יש לך חתיכת שאיפה לעתיד.

lowealpine

New member
אלוהים, קורט!!!

מה קורה לך, בנאדם? חשבתי שאתה שמאלני יפה נפש, לא? מסתבר שלא! מסתבר שאתה סתם שונא ישראל ושונא אנשים. את מי בדיוק אתה מוכן לשרוף? יהודיה שחיה איתך באותה ארץ? אותה? על הקבר שלה אתה מוכן לעשות אורגיה? אתה נורמאלי תגיד לי? אז בסדר, אתה לא רצית ששרון יבחר ואתה חושב שכולנו הולכים למות אבל אתה מוכן לעזור לפילוג הזה? ואני כבר חשבתי אלה מ``צו-פיוס`` עשו עבודה טובה ויפה עם הפרסומת בטלויזיה ועם השיר, ותקרא את המילים טוב טוב קורט: `` א י ן ל י א ר ץ א ח ר ת, ג ם א ם א ד מ ת י ב ו ע ר ת ``. אין לך ארץ אחרת קורט, כדאי שתתחיל להרגע עם האמירות הקיצוניות האלה. lowe

למעלה