עדיין חכמים?

מתח

New member
חהחהחהחה, תהרגו אותי וזהו

הימנים הקיצוניים קוראים לכל השמאלנים ``שונאי-ישראל`` והופכים את התואר יפי-נפש למילת גנאי, ואתם לא מבינים למה הפילוג הזה נוצר? אפשר לחשוב שהשאיפה לשלום, וההערכה של חיי אדם מעל שטחים מחורבנים ודת פרימיטיבית וחסרת שחר בעולם שאמור להיות מעבר לה (רק תסתכל על הערבים כדי להבין את הדפיקות של דת... בשביל מה הם נלחמים?) היא דפיקות. אני רק רוצה שקט, לא לשמוע יותר שעוד חייל מת בגבול והיה עוד פיגוע. אני אצטט לכם קצת חנוך לוין למעלה.

luka

New member
סלחו לי שוב.

מנומסת או לא?:) אבל אם אדמת ארץ ישראל תבער אז אני אממ... יעזוב אותה?!, דדהה!! ולמה אין לי ארץ אחרת?, שום ארץ לא שייכת לי, אני יעבור לכל מקום שאני ארצה. ובטח שיש מקום יותר טוב!

luka

New member
אכן כן...

המזוודה מוכנה, רק אין כסף, הדוסים לקחו הכל...

בלאונט

New member
זה עדיף מחיינו עכשיו?

נמות? גם במקרה הזה, ובו יהיה מוות ברחובות, אנשים יחיו בפחד, הורגים יום-יום הרי לא השתנה דבר, רק שאז אני לא ארגיש מתוסכל, אני לא ארגיש מושפל ומובס, אני לא ארגיש כנוע. ותשמע, אי אפשר להתעלם מהמורל של הציבור, זה יכול באמת ליצור את ההבדל.

Levinzone

New member
תתעודדו

עוד חצי שנה יהיו שוב בחירות... וחוץ מזה שרון בן 73 הוא ימות תיכף..(לא,אני לא מאחלת לו את זה, אבל אלה עובדות החיים:))

dominik

New member
ואם הוא לא ימות...

אני בטוחה שכמה מהאנשים בפורום הזה ישמחו לסיע לו בכך. (``הסתה לרצח? אני?????``)

בלאונט

New member
אני בטוח

תגיד לי קורט, איך זה שאתה תמיד צודק? אתה צדקת שבחרת ברק בפעם האחרונה וגרמת להרוגים למות ללא גיבוי או תנחומים? אתה צדקת שבחרת במדיניות ברק למכור את המדינה? אתה, בתמימות השמאלנית הטיפוסית שלך, חי בראיית העולם הצרה שלך: לך ירושלים אולי קצת פחות חשובה מלחרדים, לך רמת הגולן פחות קריטית, זכות השיבה? נחיה, מבחינתך אפשר לפנות התנחלויות. אתה חי בעולם שלך. יש אנשים במדינה, שכן חשובים להם הדברים האלו, אבל בכל זאת, אתה אומר: זין עליהם. אני צודק. מזל שלנו, שהמדינה לא שייכת לך - היא שייכת לכולנו. וכאן השאלה היא לא של: חכם או טיפש אלא של רצוי או לא רצוי. ומסתבר שלמרות שהדרך שלך חכמה יותר לטמעך היא טיפשית, שטחית ולא רצויה על פי רוב גס מהאוכלוסיה. כמה חבל, כולנו נמות, סוף העולם. מישהו זוכר את המוניטין של מנחם בגין?

אני לא בחרתי השנה,

אבל יש את שנה הבאה. אולי חצי שנה. ונכון אני חי בעולם שלי. כמו שאתה חי בעולם שלך. תחשוב לפני שאתה כותב.

בלאונט

New member
סליחה? איפה אתה חי?

אני חי בעולם של רוב גס מהאוכלוסיה. לדעתי איש לי טיפש. ואני לא אעשה אורגיה על קבר של יריב. מי כאן הצר מוחין?

אתה זה שקורא ליריב בוגד

אתה זה שמאחל לימין למות. (טוב זה גם אני, אנחנו תיקו) שהיה רוב באוכלוסיה ב92 מה אתם עשיתם? הלכתם ורצחתם ראש ממשלה. מה אנחנו נעשה? נקום ונגיע לבחירות הבאות וננצח.

בלאונט

New member
אוי אוי אוי אוי אוי

אני קראתי למישהו בוגד? אני רצחתי מישהו? אני? אני? אתה לוקח איש אחד ועושה אותו מייצג הימין? אוקיי: שולמית אלוני - הורידה את דגל ישראל במהלך הפגנה והניפה את דגל פלשתין. אתמול - פעיל העבודה דקר פעיל ליכוד ומואשם בנסיון לרצח! אז אני קורא לך רוצח? אתה מעדיף את מותי, על מות אותו אדם שהרג יהודים? על מות אותו מחבל? אתה בושה לציונות. במשך שנים ניסינו להגיע לכאן ואתה רוצה שאני אמות כי אני חושב שונה ממך?! אני לא ביקשתי את מות רבין, להפך. אני לא מבקש את מותך, להפך. ואתה רוצה את מותי? מותי? מות הימנים? אני ממש מקווה שהבנתי אותך לא נכון ואולי דברים הוצאו מהקשרם כי זה יותר מבושה. זה יותר מטיפשות. זה יותר מרצח חופש הדעה. זה יותר מהרס הדמוקרטיה. בבקשה, תגיד לי שהבנתי לא נכון.

אז הבנת לא נכון

שולמית אלוני טיפשה זה בטוח. לפני 7 שנים, פעיל ימין רצח פעיל שמאל בהפגנה. לפני 5 שנים, פעיל ימין רצח ראש ממשלה בהפגנה. לפני כ41 שנה מתנגד מהימין של הממשל רצח את קנדי. להמשיך? אתה זוכר מה ביביהו גרם בתקופת שלטונו? הוא כמעט גרם ללינצ` בעיתונואים עם ההסתה הפרועה שלו! הימין מנסה לחסל כל מי שלא מסכים איתו! כל מדינה דיקטטורית היא ימנית!

בלאונט

New member
מה אתה אומר בעצם?

אוקיי, אז נכון שכל מדינה דיקטטורית היא ימנית, אבל לא כל מדינה ימנית היא דיקטטורית. נכון, אז יש ימנים טיפשים. יש ימנים קיצוניים. אבל אין זו התפיסה הימנית. אין זו הדרך הימנית.

luka

New member
ה-אם ה-אם, סילחו לי!

ראיית עולם צרה, אה? ירושלים אכן חשובה לחלק לחרדים, אותם כפויי טובה, שלא משלמים מיסים, חיים על חשבונך, לומדים על חשבונך, ומה הם? מועילים? לא!!!, ומה חשוב בה?, כי ככה כתוב בתורה, שלך תדע אם זה דבר נכון או לא, אבל זו כבר השקפת עולם, על זה אי-אפשר להתכווח. וכן אפשר לפנות התנחלויות, זה לא שטח שלנו, זה שטח שלהם, חתום, אם נפנה התנחלויות אולי לא נמות שם, אולי לא נצתרך לשלוח לשם חיילים בשביל למות למען אנשים מתנחלים!!, שיעופו משם, כבר ניפתור כמה בעיות. יערה שלא רוצה חיילים מתים, גם לא אזרחים, אני רוצה שלום, וכן בכל מחיר! כי כמו שמתח אמר כבר, אדם יותר חשוב מאדמה, אתה לא חושב?

בלאונט

New member
לא טענתי כך

אני לא קראתי לאיש טיפש, רק לדרך השמאל. לדעתי, רוב הציבור אינו טיפש. אנחנו עם חכם. וגם כשנבחר ברק אמרתי זאת. וגם כשיבחר מנהיג מהשמאל שוב אני אגיד זאת. אני לא קורא לאנשים טיפשים מכוון שאינני רואה את עצמי כחכם.

למעלה