עדיין בשיגעון

עדיין בשיגעון

הריח שלך עדיין דבוק לידיי. איני מדבר על הריח של שיערך או הבושם בו את משתמשת. גם לא הריח של אבקת הכביסה שלך או ריח הסיגריות שדבק בחולצתך. אני מסתובב כבר יום שלם, מריח את ידיי, מחייך חיוך קטן, ממתיק סוד. תפסתי אותך היום, באמצע היום, בשיא החום, ברחנו לחדרי הממוזג. עינגת אותי בלשונך, שפתייך, שינייך. עינגתי אותך בידיי, אצבעותיי. אני יושב, מריח את ידיי, נזכר... אכלתי מאז, שתיתי מאז, התקלחתי מאז, עישנתי מאז וגם החלפתי בגדים. עדיין, הריח של הכוס שלך לא עוזב את ידיי... הו, ואני לא מתלונן.

bugbuster

New member
ציפי יקרה,

כשהפורום הזה יוסב למדור המרכזי במחלקת המוסר אני ממש, ממש ממש ממש, ממש אתחנן שאת תהיי בו. אנא יקירתי, אנא ממך, בבקשה ללא חיווי ערכי ובטח שלא בשפה כפי שנקטת. ובינינו? הגבת לכתיבה מעודנת. מי שחום התנור קשה לו, ייכבד ויצא מהמטבח, אמר אחד מנשיאי ארצות הברית שאת שמו שכחתי. אה כן, את כמובן מוזמנת לפנטז מצידך את ולהלות זאת על הכתב.

ציפי ../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

משהו ביקש ממך דעה???? לא מוצא חן בעיניך אז יאללה קדימה תני גז ותתנעי עד טיפה אני נכנסת לקפריזה

ציפוש אהלן- לא קל לראות לראשונה

תיאור של גבר עם מחשבות שונות משלך. זה קצת מאיים ואפילו לפעמים קצת מגעיל לשמוע משהו נטול גבולות. אבל אם תקחי נשימה עמוקה ותסכימי בהדרגה להיחשף לתכנים שאינך מורגלת בהם ביומיום עם מודעות לתחושות שזה עושה לך ובלי שיפוטיות גלויה כלפי האנשים כאן יש על מה לדבר.:)

ציפי יקרה

ציפיל`ה, תודה לך על התגובה. לא נעלבתי, לא נפגעתי. אין שום דרך להסביר לך מה עובר לי בראש, הכל שם מפותל ומסובך מדי.

מה שבטוח שאתה לא היחיד.

כלומר הפתילתול הזה קיים בראשם של גברים נוספים. מ"מחקר" שערכתי באינטרנט, גם אם לא מתכוונים לממש, הרבה מאוד גברים מתארים את התחושות שאתה מביע כאן.

מהומה רבה על מאומה

משוטט להנאתי בפעם ראשונה בפורום הנכבד מוצא קטע חביב וקליט שהוא בין סקסי לרומנטי (כן כן רומנטי) ומיד אחר כך ביקורת של שומרי צניעות. אז.... מי שלא הריח אצבעות ספוגות ביום של אחרי לא הריח תאווה מימיו! ואני מניח שיש את המקבילה הנשית לזה, בנות? עזרה עם הפוריטניות המשפריצה הזו?

ומה אם יש לה ריח של דגים למטה?

ואני לא מתכוון לסתם ריח בסגנון של דגים אני מדבר על הסניף של ליסה דגים ביפו אני מדבר על כזה ריח מה אתה עושה אז? כאילו היה לי חבר שעבד במסעדת דגים וואלה הוא היה חוזר עם ריח של קלמארי הביתה אבל יש הבדל שזה על הידיים שלך זה כמו לחרבן ולנגב עם היד ולהסתובב בבית ולהסניף את זה לאחים שלי יש בעיה מאוד חמורה הם מסניפים תנאדים שלהם

"מי שלא הריח אצבעות

ספוגות בריח סקס ותאווה .. לא יודע מה זה סקס,אולי חושב שהוא יודע אבל לא,זה לא מתקרב, הריח שלא ממהר לעזוב את גופי,הריח שמחזיר את אותן התמונות של גוף בתוך גוף ,מיצי תשוקה שנמהלים זה בזה, טיפה מרה ,מתוק ,יודעת על איזה ריחות אתה מדבר,הריח המשכר שנתפס בכל חלק שלשונו עינגה .

שיגעון???

מה נסגר איתכם? באגיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זו ציפי על העץ!!!!!! כולי אושר,סופסוף היא הגיעה! יש!

למעלה