עדיין בסביבה...

Rutterkin

New member
עדיין בסביבה...

שלומות חברים.... רק רציתי להגיד שאני עדיין בסביבה ... יצא לי עכשיו קצת להביט בפורום ואני רואה הרבה פנים חדשות ומעט פנים ישנות .. אבל אין מה לעשות , הזמן חזק מאיתנו... נ.ב. שי :) טוב לשמוע ממך שוב

Jerald_Admonds

New member
גם ממך ידידי

הייתי אומר ברוך שובך אבל אני לא שייך לכאן יותר.. אז רק אומר שטוב לראותך שוב!

Jerald_Admonds

New member
זה היה בציניות?:)

לא יודע באשר לניר, אבל אני רציתי לחזור לכאן לזמן מה. אבל.. קשה קשה :)

ברוך השב...

לפני שנה הייתה לי שאלה אליך(בנוגע למאמר שלך),אבל כבר ענו לי מאז... לא נורא.. חביב הקסם

THE gray

New member
ותישארו...

אז קצת קשה קשה.. ככה הופכים לאנשים טובים יותר:)

Rutterkin

New member
המאמר על הדרקונים אני מניח

בכל אופן , אם אתה מתכוון ללכת בדרך הזו אני אשמח להדריך אותך אם תצתרך

האמת היא שלא..

התעניינתי ברונים,והמאמר שלך סיקרן אותי מאוד... אבל קראתי מאז על רונים,ואני ממש לא מתחבר לשיטה... בנוגע למאמר על הדרקונים-אני לא ממהר,וכישוף זה הוא ליותר מתקדמים ממני. סתם שאלה-הדרקונים הם מעין פמיליירס?פמילייר אני יכול ליצור,אני יכול ליצור גם דרקון? תודה מראש חביב הקסם

Rutterkin

New member
ממש לא פמיליירס

הם יישויות בפני עצמם.. אתה לא יוצר דרקון, אתה מבקש את נוכחותו אם כבר אז אתה יותר קרוב להיות הפימילייר שלו מאשר הוא שלך

"אתה יותר קרוב להיות הפימילייר שלו"

כלומר כל מה שאני מרוויח מה"קשר" בינינו הוא כוח? ומה הוא מרוויח?מה אני צריך לעשות בתמורה? הדבר זהה לתקשור עם שדים?(מבחינת יחסי הגומלין). חביב הקסם

Rutterkin

New member
למה אתה מתכוון מרוויח ?

אין פה רצון להרוויח משהו מהקשר הזה כפי שאתה לא מחפש להרוויח משהו מחברים שלך

"להרוויח" לא מילה נכונה......

הכוונה שלי היא -מה יוצא לדרקון מזה? אני יודע שבזימון שדים השד מבקש משהו בתמורה. אשמח אם תתן לי כתובת לאתר שמסביר בכלליות על הנושא,סתם לידע כללי. חביב הקסם

Jerald_Admonds

New member
ברוך הנמצא ../images/Emo13.gif

אני לא יודע בקשר למאמר, המסר שלו הוא עדיין נכון מנקודת מבט מסויימת אבל אני לא בטוח שאני רוצה להיות רשום ככותבו..

RainBird

New member
ברכות יקירי. אני מעולם לא עזבתי. מקווה שתמצא את שהותך בפורום מהנה.

ToryMaster

New member
שלום

מה נשמע? ברוך השב, אכן השתנה הרבה מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך בסביבה, התיישב בנוח וחזור אלינו

למעלה