עדיין בחיתולים

לבנדר22

New member
עדיין בחיתולים

אני חדש לגמרי בעסקי הורדות הסרטים . אין לי אף תוכנה . מה שכן יש לי זהו סרט שהורדתי , בפורמט XVID ואת הכתוביות בעברית . הלכתי לאיבוד עם כל ההמלצות שחיפשתי . וכיוונו אותי לפה . רציתי לדעת בבקשה , אם יש תוכנה שכבר מצרפת את הכתוביות לסרט , ועושה חיים קלים , בלי כל מיני קידודים מסובכים . ושאיתה אפשר יהיה לראות בשקט את הסרט . תודה מראש

QA13

New member
קודם כל

בא נעסה סדר, קודם אתה יכול לראות את הסרט במחשב שלך? אם כן זה אומר שיש לך את ה-CODECS הנכונים, אם לא אתה צריך, CODECS כדי לראות ? אתה שומע את קולות של הסרט? אם אתה רואה ומושע כמו צריך, אז חסר לך רק תוכנה לראות את הסרט והכתוביות ביחד, תוכנה שאני משתמש והיא כדי לראות במחשב היא MV2Player, אתה פשוט פותח את השני הקבצים ביחד. מקווה שעזרתי לך אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור לך

kkdd

New member
תוספת ל QA13

אם אתה רוצה רק לראות את הסרט במחשב אז יש תוכנות כגון BSPLAYER או MV2PLAYER כדי לצפות בסרט עם כתוביות באופן זמני (ניתן להוריד אותם מקישורי הפורום) אם אתה רוצה לצמיתות זה כבר סיפור אחר אם יש לך צורב DVD גש למאמרים קטגורית DVD אם יש לך צורב רגיל ואתה רוצה לצפות ב DVD הרגיל גש למאמרים קטגורית VCD אם אתה רוצה לצפות רק במחשב גש למאמרים המרות שונות בכל אופן, כנס למאמרים קטגורית בעיות בסרטים ותעבוד לפי המאמר שלי שלא תתקל בבעיות.

למעלה