עדיין בהלם?

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
עדיין בהלם?

משלושת המחבלים שיצאו מ-דיר חנא? אז צא מההלם. ערבי ישראלי ביצע את הפיגוע בנהריה. וחוץ מזה, כל הפיגועים מבוצעים בסיוע זה או אחר של ערביי ישראל. אין שום אפשרות להגיע מהשטחים עם מטעני חבלה ללא סיוע כזה. מעניין מה יהיה הלאה וכמה זמן מחבלי ישראל יסתתרו בעזרת הדמוקרטיה וחופש הפרט מידי החוק?

באו נתעורר

זה אולי היה הראשון אבל בטח לא האחרון, הרי רק שבוע שעבר נעצרו שלושה חשודים בהנחת המטען בצומת גולני ,אז אולי הם לא מחבלים מתאבדים אבל הם רצו לבצע פעולת חבלה בנוסף לכך כמה פעמים שמענו על ערבים ישראלים שהסיעו תמורת כסף מחבלים לישראל (הפיגוע בדיזנגוף בחג פורים 95 אני חושבת והפיגוע בקניון השרון ובדולפי)כמובן הם טוענים שהם לא ידעו דבר אבל לי קשה להאמין. דוגמה למה שיכול להביא למצב כזה זה מערכת החינוך הערבית לדוגמא כולנו ראינו מה קרה באום אל פחם ביום הראשון ללימודים איך ילדים בעידוד מורהם קוראים בדם ואש נפדה את פלשתין ועוד קריאות נוספות. אז אני אומרת לכם הדו קיום שאנו מאמנים בו מתפורר לנו מול הענים ואני אגיד את האמת אני מפחדת גם מערבים ישראלים , נכון לא כולם מחבלים אבל זה טבעי שאני חוששת מה שהכי מפחיד אותי שיום יבוא ואני אראה פנים מוכרות של סטודנט שלומד איתי או עובד שעובד איתי או סתם חבר שמיים כחולים שכבר מזמן אפורים ומלאים בענני דמעות ופחד

all

New member
לא צריך לפחד

תחשבי לרגע מה עשה טרומפלדור ואלפים כמוהו ולא פחד. זה מעגל קסמים שהסוף שלו לא נראה לי קרוב - הם מפגעים ואנחנו מתיישבים, גואלים אדמות, מתפרסים הלאה והלאה עד ש... הם יפסיקו לפגע או... או שלא יהיה לאן להתפרס עוד.

B.Shokor

New member
ALL ושמיים כחולים,

אני מסכים על שמיים כחולים בקשר למערכת החינוך הערבית או במלה אחרת פח זבל ערבי. את לא צריכה לפחד מאף אחד, כי אין הזכות לאף אחד להפחיד אותך, זה כל מה שאני יכול להגיד לך, ושיעזור לנו אלוהים..

למעלה