עדיין בגדר פנטזיה

עדיין בגדר פנטזיה

פגשתי אותך שם במסיבה , חייכת אלי , בתמימותי לא הבנתי מה פשר החיוך הזה , , , סימנת לי לגשת ,,, רוצה לשתות ? שאלת ,,, כן בהחלט לשתות ,,, תמיד טוב כשדברים מתחילים לזוז ,,, שתינו רמי מרטין ועוד אחד . הכל היה כל כך חדש , כל כך מעורפל את תפסת יוזמה ( כמובן הניסיון עושה את שלו ) והייתי המלכה שלך כן המלכה לאותו לילה , , , כיוונת אותי , לקחת אותי והראית לי הכל את כל כולך , את כל כולי , דברים שלא הכרתי ולא ידעתי שקיימים , אולי מזה קצת פחדתי ,,, לאהוב את זה ,,,,,,, כל הערב בילינו , רקדנו בחושניות , הזענו , , , הדבר היה בילתי נמנע ,,,הריח שלך , הגוף שלך , השפתיים שלך , , , כל הערב השתוקקתי אליך,,,כן ,,, המשכנו אליך , , , לא עברה דקה , , , והתחלנו להתנשק בעוצמה , , , אהה,,, איזה נשיקה , , , כל כולך בתוכי , מרגישה סיחרור , לא מאמינה שאני פה עם אישה ,,, לאט לאט הבגדים החלו להעלם מגופנו,,, ואת את ידעת מה לעשות , כן ,,, בדיוק ידעת ,,, אוחזת את שדי , מלקקת את צווארי , , , מסחררת ומענגת אותי , רוצה אותך כל כך ,,, מוצצת את שדי , מלקקת אותי בכל גופי , מכף רגל עד ראש , , , ואני כנועה , כאילו הפעם הראשונה , , , מפשקת את רגלי , מחכה לך ,,, כן ועדיין מחכה ,,, ועדיין בגדר פנטזיה ,,, חתולה כן גם אני עדיין מחכה לך

מלכה של אש...

מלכה מה לגבי שלישיה הפנטזיה שלי לצרף את הלשון שלי ללשון של אישה בריקוד חושני על גוף נשי. את באה לצימר בצפון....(תראי את הפנטזיה של נוסעת סמויה)???

מלכת האש ברוכה השבה../images/Emo39.gif

אח איזו פנטזיה........ אם תעצמי עניים ותבקשי חזק (אולי אם תקישי בנעליים אדומות כמו דורותי) תראי זה בסוף יתגשם. סינ דרלה ברגע של ערנות

אחחחחח דידי היפה

אכן הקשתי בנעלי אבל שכחתי לעצום עיניים
סינ דרלה מאמינה בניסים

*g99

New member
רגע רגע,אני באה לעשות סדר!!!

שכחתם פרט חשוב: גם לי יש פנטזיה עם עוד אישה...אז איפה אני בכל הסיפור? אז כמה משתתפים יש בפנטזיה הזו???אני בעצם לא סופרת,"כל הברבה הרי זה משובח". g99...

למעלה