עדיין אין סיכוי?

נווושקה

New member
עדיין אין סיכוי?

זוכרים אותי, אני זאת שאמרתם לי לוותר על הכל. אפשר לומר שבחודשים האלה די השתנתי, ואפילו שאני רק בת 13 וחצי יש מקומות שצרכים ילדים בגלאים שלי, אז בבקשה אל תפסלו ישר. הנה כמה תמונות:

יפותו

New member
בובה...../images/Emo13.gif

א. מהצילומים הללו קשה להתרשם באופן מקצועי ב. ממה שכן אפשר להתרשם-את עדיין נראית ילדונת, שזה לא משהו רע בכלל, אבל לדוגמנות בוגרת עדיין לא ייקחו אותך-ככה או ככה... ג. למה את זקוקה לחיזוקים של אנשי הפורום? לכי עם אחד מההורים שלך לאחת מהסוכנויות הגדולות ותקבלי תשובה מוסמכת ומקצועית יותר מכל אחד אחר שיגיב לך פה... ד. לא צריך לקחת כל מה שאומרים לך אנשים עלומי פנים בפורום-עם כל הכבוד. לכי לסוכנות מורשה-וקבלי תשובה מקצועית!

nnoooni

New member
מסכימה

את מאוד צעירה גם מבחינה חיצונית יש לך עוד הרבה לגדול, וזה בהחלט לא דבר רע רק עניין זמני :) קחי את אחד ההורים לסוכנות באמת, בהצלחה מתוקה.

נווושקה

New member
...

א. נדפקה לי המצלמה בפלאפון, ואני הולכת לעשות בוק (ליומהולדת שהייתה לי) ב. לא התכוונתי כבוגרת, רק ליצוג ולא מסוכנות שגונבת כסף. ג. כי אמרתם לי שאין לי סיכוי, ואני צריכה חוות דעת מאנשים שיודעים את המקצוע. ד. הם גונבים כסף (לפחות רובם)

מטריד אותי דבר אחד בולט אצלך

את יותר מידי רוצה לדגמן או לקבל הכרה כמישהי שיכולה לדגמן תביני את יכולה להיות יפה בעיניי הרבה אנשים גם בלי להיות דוגמנית דוגמנות זה בכלל בכלל לא הכל בחיים גם לא למישהי בגילך אני אומר תראי - את נראית מעולה- אבל את עניין הדוגמנות תשכחי לפחות עד גיל 16 תתמקדי בלימודים ובעשייה עצמית אם את בכל זאת רוצה להכנס למחלקות של ילדים תגידי לאמא שלך לפנות אליי ונעזור לך.

נווושקה

New member
...

אני מתמקדת מאוד בלימודים, אין מה לדאוג. הדבר שאני הכי רוצה זה לא לדגמן כמו מבוגרות~ לפרסומות בעיקר (וידיאו) - כמו משחק. אבל לא מצאתי פורום כזה. אבל יהיה גם נחמד לבגדים של נערים (הרי יש כאלה)

למעלה