עדיין אין מחשב X_____X

Takuto

New member
עדיין אין מחשב X_____X

יותר מחודש X_X שמישהו (רמי/רותם!@#%$#) יעדכן אותי בדברים חשובים שהיו בכל הזמן הזה בקשר לפוקימון או אירוחים או דברים שהיו פה בפורום נראה לי שלאחד התגים של DP בטעות נתנו אותו שם של אחד התגים שהיה כבר בג'וטו לא? GLACIER זה התג שמקבלים מפרייס נראה לי ועכשיו שוב יש תג כזה! אני מקווה שאני מתבלבל והם לא טעו וחזרו על שם של תג שוב וכבר היו 7 פרקים בזמן הזה... בטח לא אצליח כבר להוריד אותם אחר כך ***ספוילרים על פוקימון שרותם תאהב*** טוב אולי זה לא כל כך משנה לך אבל כנראה שהדקלום החדש של ג'סי וג'יימס תורגם כמעט בדיוק כמו שהוא היה ביפנית ויש סריקות של מנגה של הסרט ורואים שם שני ליקיליקי - אחד של דמות שמופיעה בסרט וחלק חשובים שאולי השני הוא של ג'סי =X אבל כמובן שיכול להיות שיש לדמות הזאת שניים מהפוקי הזה או שהוא של מישהו אחר

Hawkgirl

New member
הא? תביא תמונה של הפוקי XD

וזה לא שקרה ממש משהו,בסך הכל פורום XP אה, אבל מאיה הייתה באיזה רדיו באינטרנט, אז תחפש נושא שיש בו את כל הסרטון של השידור או שתוריד את מה שאני הקלטתי(השמעה בלבד). ואלעד אמר לי שיש פוקימון שקוראים לו בשמי, אבל קוראים לו בכלל ביפנית ROTOMU(ולא ROTEMU) אז אני אוסרת עליו לקרוא לי על שם הפוקימון המכוער הזה שנראה כמו... טוב זה לא חינוכי לתאר איך הוא נראה *מוחעחעחעחע* XD תסדר כבר ת'מחשב שלך. חה, האירוניה שבדבר, לי קנו סורק ורמקולים חדשים היום והמחשב שלך עוד גוסס XD

Takuto

New member
!!!$#@%$#

ובאנגלית קוראים לו ROTOM ליקיליקי = המתפתח של ליקיטאנג

Takuto

New member
אה!$#% תמצאו לי את הפתיחה של DP באנגלית

מהר!!#@%$#

Takuto

New member
אורלי - שלחתי גם לך ה"פ

תסלחו לי על כל ההודעות אבל עד שיש לי מחשב לקצת זמן X_X וחשוב לי שתשימו לב להודעות האלה =X

Takuto

New member
כל רגע אני נזכר במשהו קסו X_X סליחה#@$

העונה התשיעית תגיע לדיבוב בקרוב או שאולי כבר הגיעה לא עשינו רשימות כי גל היה חייב למחוק את הפרקים!$#%^$ וקסו יש לי רק עוד כמה דקות >< אז.. כמה דברים ותדאגו שזה יגיע למי שצריך!#@$ (ויש ספוילרים כמובן): - צריך שמאיה תגיד ליפה מי דיבבו את הדמויות הבאות כי הן מופיעות שוב בעונה הזאת: לולה (אמא של ברוק) - מאיה בר שלום (ומאיה אם יפה לא ממש תרצה כי את מדובבת את ג'סי תשכנעי אותה כי היא לא מדברת הרבה רק קצת בהתחלה ובסוף הפרק) פלינט (אבא של ברוק) - נראה לי גלעד קלטר פורסט (אח של ברוק שרוצה להיות מנהיג המכון) - יותם סחייק שאר האחים של ברוק - לא ממש חשובים אבל אם ידוע מי דיבבו אותם... קאסידי בוץ' ג'ובאני (הבוס של צוות רוקט) טרייסי - נראה לי דור סרוגו דיליה (אמא של אש) - נורית בנאי-קורן האחות ג'וי - אתי קסטרו (אבל אני יודע שדנה רישפי שאמורה לדובב אותה ביקשה שיודיעו לה כשתגיע עונה חדשה אז תשלחו לדנה ה"פ או משהו כי אין לי זמן ;-; ) גארי - נראה לי דניאל זילברשטיין אבל בבקשההההה אם אפשר למצוא את המדובב הקודם שידובב אותו!! ג'יימס - לירון לב וגם שיזכרו שהפוקידע שאש ומיי משתמשים בהם בעונה הזו היו גם בפרקים האחרונים של עונה 8 אז שיבדקו מי דיבבו אותם! ויש פוקידע חדשים של אש ודון ב- 5 הפרקים האחרונים אז אולי מאיה תוכל לדובב אם היא רוצה ויסכימו... - ב- 5 הפרקים האחרונים של העונה מתחיל מסע חדש וצריך לשים לב ששני דמויות חדשות שם - דון ופול - הם דמויות מאוד חשובות כי בעונות הבאות דון היא הגיבורה באותה חשיבות של אש ופול הוא היריב של אש ורואים אותו די הרבה כמו דרו/הארלי אז שיבחרו להם מדובבים טובים ולא יחשבו שהם סתם דמויות! בעונה הזו אלה רק 5 פרקים אבל הם נשארים לעונות הבאות! ואם אפשר להמליץ על מדובבת לדון לדעתי טליה ברקאי יכולה לעשות אותה ממש מדהים!! שיתנו לטליה לפחות אודישן לנסות!!%$# (נו והם צריכים לפצות אותה על מיסטי!) - אמרתי את זה לאורלי בה"פ אבל אולי יש סיכוי שמישהו אחר יהיה עורך וידאו? ואולי זה לא קשור אליה בכלל... בקיצור יש שני שירי פתיחה חדשים בעונה הזו ובכל אחד מהם יש לוגו ובגלל שרוב הלוגוים הקודמים קיבלו תרגום זוועתי בבקשה שהתרגומים הנכונים יגיעו למי שצריך: Pokemon Battle Frontier - פוקימון חזית הקרב - זה הלוגו מהפתיחה שיש ברוב הפרקים בעונה הזו וחשוב שהוא יתורגם ככה כי זה התרגום שנלס קבעו למושג Battle Frontier וחשוב שהתרגום בלוגו יהיה תואם לתרגום של המושג בפרקים Pokemon Diamond And Pearl - פוקימון יהלום ופנינה - זה הלוגו מהפתיחה השניה שיש בעונה הזו ל5 הפרקים האחרונים וחשוב שהוא יתורגם ככה כי לא סתם החליטו על יהלום ופנינה: אלה שמות המשחקים החדשים שעליהם מתבססת התוכנית בזמן הזה וגם חשוב לשים לב שבאמת כתוב שם And! ממש בקטן אבל כתוב - השירים: אני לא רוצה להעליב אותו אבל יואב קורן שר גרוע את הפתיחה השמינית וממש כולם מסכימים על זה אז עדיף שלא הוא ישיר... כדאי שלירון לב ישיר הוא תמיד שולט!%$ וכן זו רק המלצה שלי אז זה לא עד כדי כך חשוב להודיע אבל יהיה נחמד אם כן... ובמיוחד את ההמלצה על דון-טליה! אני מקווה שלא שכחתי אף דמות שמופיעה שוב וגם שלא שכחתי שום דבר אחר... ואני חייב ללכת עכשיו ;-; ביי ;-; תדאגו שזה יגיע למי שצריך!!!!$#^%$#

Takuto

New member
תודה

ועוד כמה דמויות שמופיעות שוב בעונה הזו (אלה לא מקרוניקלס אז יפה בטח תדע מי דיבבו אבל אולי בכל זאת כדאי להגיד) סוקיזו וקונטסטה - השופטים של התחרויות (היו בעונות 6-8) ויויאן - הקריינית של התחרויות בקאנטו (הייתה בעונה 8) ליליאן - הקריינית של התחרויות בהואן שמופיעה שוב לכמה פרקים בפסטיבל הגדול (הייתה בעונות 6-8) קרוליין - אמא של מיי (נראה לי שאיילת קשת מדובבת אותה) שישימו לב לפוקימונים שהן נקבות: - הקרליה שיש בפרק הראשון של העונה (וואבאפט מתאהב בה) - סמוצ'אם וג'ינקס שיש באחד הפרקים הראשונים של העונה (לפי המשחקים יש רק נקבות וגם נלס בעצמם נראה לי כבר שמו לב לזה בעצמם והתייחסו לג'ינקס כנקבה בעונה 8 וגם ביפנית אומרים שהג'ינקס הן אחיות...לא יודע אם זה נשאר באנגלית) - מילטאנק שיש בפרקים עם הריינג'רית סולאנה (זה נתון לויכוח אם הפוקימונים שלפי המשחקים יש רק נקבות הן ככה גם באנימה אבל... מילטאנק=פרה XD אז לא נראה לי נכון כל כך להתייחס אליה כזכר שזה מה שהם עשו עד עכשיו... שיחליטו מה נראה להם) - צ'אנסי שרואים כמה פעמים בעונה הזו (לפי המשחקים יש רק נקבות אז שיחליטו אם לדעתם צריך להצמד למשחקים בעניין הזה של פוקימונים שיש רק זכר/נקבה או לא) - האייפום של אש - בפרק AIPOM AND CIRCUMSTANCE בתחילת הפרק בקטע שיש לפני שיר הפתיחה האמריקאים שינו מה שמיי אומרת שם! ביפנית היא אומרת "אייפום היא נקבה נכון?" וגם באותו קטע רואים את אייפום עם פרחים והיא מחייכת בהסכמה... אז יהיה ממש נחמד אם יפה תסכים להחזיר את זה שמיי אומרת שאייפום היא נקבה כי זה חשוב כי גם רואים שאייפום "מאוהבת" באש ובסוף אותו פרק מסמיקה בגללו... ואין צורך לחזור על הטעויות שהיו עם מיאו/סקיטי וטריקו/טריקו... אייפום היא בבירור נקבה והציטוט שאמרתי של מה שמיי אמרה זה באמת בדיוק מה שהיא אמרה ביפנית! מאיה החזירה כמה משפטים קטנים שהאמריקאים שינו לאיך שהיו במקור בקרוניקלס וזה היה ממש מצוין וגם אני בטוח שלערוץ אין שום בעיה עם זה (אני זוכר שהם אפילו שמחו לכתוב באתר שלהם שהחזירו את שמות הדמויות בטוקיו מיו מיו לשמות היפניים כי הם יודעים כמה המעריצים רוצים שהכל יהיה כמה שיותר קרוב למקור) ואם יפה מחליטה להקשיב לזה ולהחזיר את מה שמיי אמרה במקור אז זה בסדר לפני שמיי אומרת את זה להתייחס לאייפום כזכר כי הם מבינים שהיא נקבה רק כשמיי אומרת את זה ומאותו פרק צריך להתחיל להתייחס אליה כנקבה אם יפה לא ממש רוצה לשנות כי היא חושבת שהערוץ לא יסכים לזה או משהו כזה אז תגידו ואנסה לברר איתם בקשר לזה... אולי אצליח להשיג אישור מהם לזה אם יפה רוצה (ואני באמת חושב שאם הערוץ לא מסכים למשהו זה להראות שזכר מאוהב בזכר... אם בסאקורה הם דאגו לבקש מנלס להוריד את הדברים האלה אני בטוח שהם לא רוצים שבפוקימון יוסיפו את זה כשזה בכלל לא באמת נמצא שם) ושוב אני חייב ללכת X_X אני מקווה שלא שכחתי דברים שוב ואשמח אם גם זה יועבר... ובבקשההההההה תשכנעו את יפה בקשר לאייפום! אני יודע שיפה בטח אוהבת להצמד למה שיש לה אבל זה באמת שינוי קטן שמחזירים בו את מה שנאמר במקור וזו רק שורה אחת שפשוט גורמת לכך שידעו שאייפום היא נקבה ולא זכר שמאוהב בזכר... יש סיכוי שגם מחר אני אוכל לכתוב מפה קצת... ביי ;-;

Takuto

New member
אוי אני מפגר X_X

הקריינית של קאנטו היא ליליאן הקריינית של הואן שמגיעה לשלוש הפרקים של הפסטיבל הגדול היא ויויאן שלא יתבלבלו ביניהן עכשיו בגללי X_X שימו לב שתיקנתי את זה...

Takuto

New member
עוד פוקימונים שהן נקבות...

נראה לי בפרק השלישי של העונה המאדקיפ של ברוק מתפתח למארשטומפ ומתאהב בפלאפי - הפלאפי הזאת היא נקבה באחד הפרקים בעונה הזו הגרובייל של אש מתאהב במגאניום (והוא גם מתפתח באותו פרק) - המגאניום היא נקבה אה ואמרתי שהפרק של סמוצ'אם וג'ינקס הוא בתחילת העונה? אם כן אז טעיתי... אני רואה עכשי ושהוא באמצע... באמת ממש תסלחו לי על כל ההודעות אבל אני ממש רוצה לעזור כמה שאפשר וקשה למהר כל כך ולזכור הכל X_X

למעלה