עדיין אין זכר לכלום..

קופיקו13

New member
עדיין אין זכר לכלום..

עדיין העיניין עם הפיג'מות העונה הרביעית נמשך כבר החל החופש הגדולר כבל תחילת יולי ואין לא עונה רביעית ולא כלום יכול להיות שעובדים עלינו?

מ א מ י2

New member
../images/Emo45.gif בערך..../images/Emo219.gif

התחיל החופש הגדול,ועדיין אין את העונה הרביעית-זה נכון. כמדומני שדחו את העלאת התוכנית בכמה זמן. לא עובדים עלינו בכלל. יש הוכחות גם. התמונות מהסט החדש הם גם כן הוכחה.

קופיקו13

New member
פתגמים יפים אבל זה לא עוזר

אתה אומר יותר מחודש אני אברר אני אברר ולא ביררת כי אין לך איפה

B o N u s

New member
סליחה?!

אתה אומר שאני לא מברר? אתה לא יודע איך אני מברר! אני נוסע בכל הארץ, אני נכנס להרבה מאד אתרים - אז אתה אל תגיד לי אם אני מברר או לא

מ א מ י2

New member
זה מגעיל מה שאמרת! ../images/Emo219.gif

זה בכלל לא יפה. תגיד תודה בכלל שהוא מדבר אליך עוד. הוא לא חייב לך כלום,תתחיל להרגע. *סתם דברים שמעצבנים אותי אני חייבת להתערב. ככה זה
*

מ א מ י2

New member
../images/Emo31.gif ולמה שרשרת אליי? ../images/Emo219.gif

בעיני אתה טועה. אם הוא רוצה לדעת הכי הרבה על העונה החדשה-שיהיה לו בפנאן. זכותו המלאה. זזתי לבכות
. אל תדאגו,זה מאושר.

הוא לא מגזים בכלל...

תראה מה אני חושבת, תהיה עונה רביעית בטוח. ויש לזה הוכחות כמו שנאמר כבר...יש תמונות, דמויות, אמיילים, פרטים וכל זה לא נעשה כדי לעבוד על אף אחד. לא צריך להיות פרנואידים...סה"כ זה לא אישית נגדנו . פשוט צריך קצת סבלנות, בדברים האלה של שידורי טלוויזיה הזמן הוא גמיש ולא קבוע וברור לכן זה תמיד יכול להדחות עקב תקלות, בעיות או שמחכים שתוכנית אחרת תרד ואז יעלו אותה...יש 1001 סיבות ואפילו יותר ואנחנו לא יודעים אותם. לדעתי "בונוס" (ששכחתי לרגע את שמך, מצטערת אבל אני חדשה אתה יודע...)לא צריך לדאוג לזה כל כך... אולי בשביל עצמו אבל אחרי הכל הוא אפילו לא אדום כאן. מה שאומר שהוא בדיוק כמוך וכמוני ויש לו זכות גם לא לתת פרטים ולענות על כל שאלה שנשאלת. אבל הוא ואורי (פסטיגליסט) אני שמה לב שתמיד מעדכנים כמה שהם יכולים אבל הם לא יכולים לדעת יותר מאיתנו ולכן אין טעם להתלונן. צריך לחכות ולראות... אפשר לכתוב לקשת או לHOT VOD או לצלצל אליהם...זה מה שעולה על דעתי כרגע... בכל אופן לא צריך להתעצבן ככה... מקווה שהכל ברור ומובן

וואלה נכון../images/Emo70.gif

מעכשיו אני אזכור... נכון קוראים לך טל? אי אי אי אני גאונה

למעלה