עדייין כאן....

lee_1

New member
עדייין כאן....

אין לי מושג מתי אני ילך אבל ת´אמת, מתחיל להימאס לי בעצם כבר ב-9 התחיל להימאס... אבל אני לא מסוגלת לעזוב, בכל דקה מתחבר מישהו אחר שכדאי להישאר בשבילו ולדבר איתו... אוף! אני כבר עייפה, אבל לא יכולה ללכת לישון

silkpink

New member
דיייייייייייייייי

שונאת את עצמי על שכאן. הלכתילישון קמתי בארבע וחצי ושוב נכנסתי. נמאס לי

lee_1

New member
אני עדיין כאן

בקרוב ההורים שלי קמים, הם יראו אותי כאן הם ממש יתעצבנו, אבל אני לא מסוגלת ללכת

אולי תנסו את התוכנה ההיא של דד מן?? ../images/Emo13.gif

מישהו ניסה אותה כבר????? אולי היא תעזור לשעות הלילה האלה... נשמע מין תוכנה כזו, של מפלט אחרון...... סילקפינק....מזמן לא ראינוך כאן (הכל יחסית,כמובן...). קצת התגעגענו/תי איך מגיב בעלך להיעלמות באמצע הלילה???

שלילי,אימאגין

זה יותר מדי קטלני עבורי בשלב זה. נדיר שאני כאן בשש בבוקר... הצלחתי להכריח את עצמי לסיים את יומי באינטרנט , עד שתיים. ברבע לשתיים כבר מתחילה להכין את עצמי לפרידה... בינתיים עבר שבוע....ורק מעידה אחת.

lee_1

New member
אני לא מעיזה!!!

אין לי אומץ להשתמש בה לכל המעוניין לדעת, הלכתי לישון בסוף ב7 בבוקר וקמתי ב4 בצהרייים, וכמובן התחברתי אבל עוד מעט אני הולכת ועד שעה 1 בלילה סביר להניח שאני לא יתחבר

e-magine

New member
הורדתי כרגע את התכנה, גמני לא

מעיז להפעיל אותה. בינתיים

lee_1

New member
דיוווווח

כרגע חזרתי מהחייים האמיתיים, הייתי במסיבה 3 שעות לא הפסקתי לצחוק... היה ממש ממש כיף.. לגביי התוכנה, אם יהיה לך את האומץ (אני מקווה שכן) תספר לנו אחר כך, מה ההשפעה שלה, ואם היא עוזרת...

e-magine

New member
נכון אבל רוב המכורים כאן מכורים

לצ´אטים ולאיי סי קיו.

קולט45

New member
דעתי היא - וזו דעתי האישית

זה כמו שיושבים בבית קפה ומקשקשים, שום דבר לא יוצא מקשקוש, למרות שאני בצאטים, ומוצא אנשים נבונים לשוחח, אך לא אומר שישר אני נכנס לדבר, רק כדי לדבר ואם אפשר לשלב עם דברים אחרים כמו שיטוט באינטרנט, אז זה שווה ולי יש ניסיון של 8 שנים, יום יום
אז אולי שינצלו את הזמן שלהם, טיפה לדברים אחרים באינטרנט? מה דעתך, אולי כריפוי?

e-magine

New member
קולט, כעיקרון אתה צודק

אני ארחיב קצת: העניין הוא ככה, יש סוגים שונים של התמכרות לאינטרנט. לפי הספרות המקצועית האמריקאית יש: 1. מכורים לסייבר סקס ופורנוגרפיה אונליין. 2. מכורים להימורים וקניות אונליין. 3. מכורים ליחסי אנוש סייברנטיים (צ´אטים איי סי קיו ודומיו, פורומים, אימייל וכו´. 4. מורעלי מידע, מחפשי מידע בלי סוף. בפורום זה לאחר דיונים הצענו טיפוסים חדשים נוספים: 5. מכורים לפיתוח ובניית אתרים. 6. מכורים ללימוד אינטרנטי. ברור שיש גם טיפוסים מעורבים שיש להם קצת מטיוס אחד וקצת מאחר ואפילו מכל הטיפוסים. מבחינה פסיכולוגית, בהחלט מומלץ לנסות את מנהגי הגלישה, כל שינוי השובר את הרוטינה, את ההרגל, הוא טוב כי עשוי לשבור את ההתמכרות.

קולט45

New member
תשובה מפורטת וחכמה, תודה

וכנראה שאני נכנס באמצע חה חה.....גם צאטים וגם תוכניות משחקים....הרי האינטרנט מלא בזה לפעמים אני מכניס בתוכנת החיפוש [קופרניק] סתם רצף מילים, כמו "שלך לחמך..." רק לראות היכן אגיע, ויתכן שבני נוער בורחים מהאינטרנט, כיוון שזה באנגלית אך אומר לך, שזה משפר אנגלית טוב מאוד, למי שחלש בזה אני מדבר יותר מדי :)))))))

e-magine

New member
../images/Emo51.gif גם לך קולט, הנה הזכרת לי

יש גם מכורים למשחקים, זה אגב קשור להתמכרות למשחקי מחשב באופן כללי, לאו דווקא אונליין.

למעלה