עדה היקרה!

עדה היקרה!

תפסיקי ללקק לגדי. אין לך אופי?. את ממש משפילה את עצמך. ועוד דבר: אני עכשיו בחופשה, לכן יש לי פנאי להיכנס לפורום, אבל את, עושה רושם שזה מה שאת עושה כל היום, כותבת בבקר, בצהריים, בערב, בלילה. אז מה, במשך היום את בפורומים, בערב בהרקדות, מה אין לך מה לעשות בחיים. ועוד מה שמדאיג אותך זה אם יש הנחה או אין הנחה. האם את דואגת לארגון טוב יותר, יעיל יותר, או רק להנחות שלך. את ממש גורמת לנו להיאנח.

מיס ורטיגו יקרה !

לא יפה ! את נכנסת לפורום רק בשביל להעליב את עדה. זה שאת כעת בחופשה ויש לך זמן להכנס לפורום, ולעדה, לפי דעתך, יש יותר זמן ותמיד, זה לא סיבה מספקת "לרדת" עליה. עדה היא כותבת ותיקה כאן, אנו מחבבים אותה מאד, על אף ה"מגבלה" הזו של ה"ערצתה" העיוורת לגדי. חוץ מזה מותר לה להעריץ את מי שהיא רוצה. עוד משהו - השם שלך "ורטיגו" הוא שם שמזכיר לי את ימי היפים בטייסת הקרב בחיל האוויר. כשהטייס היה מספר לנו (צוות הקרקע בטייסת) על מצב "ורטיגו" שהיה שרוי בטיסה היינו ממש מרותקים ונפעמים למשמע דבריו. מצב "ורטיגו" בטיסה, זה מצב שהטייס מאבד את התחושה שבין שמיים לארץ, ואז אינו יכול להבחין אם הוא טס נכון או הפוך, במצב זה חייב הטייס להביט היטב ב"מד אופק" שבלוח השעונים שמולו, ולהתיישר, אחרת עלול הטייס להכנס עם המטוס בקרקע ולגרום למותו ולהתרסקות המטוס. אנו בטוח שאת לא נמצאת כעת במצב "ורטיגו". כל טוב. דבל'ה.

למעלה