עגלת תינוק לריצה

talisuf

New member
עגלת תינוק לריצה

שלום אני בהריון ואני מתחילה לבדוק לגבי עגלות טובות שמתאימות גם לריצה אני מכירה בארץ רק את זאת של בייבי ג'וגר דגם Q רציתי לשמוע חוות דעת על עגלה זו וגם על עגלות אחרות גם אם נקנו בחו"ל אם תוכלו אנא עיזרו לי בנושא תודה רבה לכן ויום נעים

מור שלז

New member
עגלות ריצה

קודם כל ברוכה הבאה ומזל טוב
לי אין כל כך נסיון עם עגלות ריצה, אבל בתחילת ימיו של הפורום היתה כאן אנאיס שסיפרה שהיא רצה עם עגלת ריצה, ומוכנה לחלוק מנסיונה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2139&MessageId=131555139 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2139&MessageId=131579255 שווה לשלוח לה מסר בנוסף, פניתי לעוד אמא, רוכבת אופניים וטריאתלטית שסיפרה לי שהיא רצה עם עגלה, והזמנתי אותה לענות, אני מקוה שגם היא תגיע. ושוב מזל טוב וברוכה הבאה

ומאידך

(מנסיוני המועט כאמא) הייתי ממעטת בקניות שטרום לידה. לכי תדעי איך תרגישי, מה תרצי ומה יהיה לך נוח. זו קנייה קלאסית שהייתי מחכה איתה לאחרי.

quickbird

New member
עגלת ריצה

הי, במרתון עין גדי היו לפחות חמישה בנים שרצו עם עגלה במרוץ 21 ק"מ. נסי בפורום ריצה וטריאתלון אולי תצליחי להשיג אותם....

talisuf

New member
תודה רבה על התגובות המהירות ועל האיחולים

אני לא הולכת לקנות עכשיו את העגלה אני יודעת שארוץ ואחזור לרכוב זה מה שעשיתי לפני ההריון אני רק מבררת קצת ..... יום מעולה

advaoh

New member
עוד המלצה בשבילך

אם מור מבקשת, אני מגיעה מייד
אני רצה עם ספורט-רנר של דוקטור בייבי. הדגם שלי ישן, קניתי אותה לפני הלידה של הבן הבכור שלי ב-2007 אבל אני יודעת שיש להם גם דגם חדש. פרטים על העגלה: 1. זו עגלה בלי אופציית אמבטיה (שבד"כ קיימת לתינוקות רכים), אבל לא הייתה לי שום בעייה עם מצב השכיבה של העגלה מהיום הראשון שהילדים שלי נולדו 2. התינוק לא שוכב עם הפנים אליך (שוב בגלל שזו לא אמבטיה) 3. המבנה שלה ממש נוח לריצה - 3 גלגלים מתפרקים בדיוק כמו של אופניים עם פנימית וונטיל, ידית אחיזה נוחה, כיסויים מלאים לשמש וגשם 4. חסרונות - קצת כבדה ודורשת תא מטען גדול יחסית 5. המחיר יחסית שפוי לשאר העגלות שמסתובבות בשוק אני באופן אישי רצתי איתה הרבה בחוף הים והיא הייתה סבבה לגמרי. טוב, זה נראה לי ממצה שתהיה לך לידה קלה, תינוק בריא וחזרה מהירה לכושר בהצלחה, אדוה

מור שלז

New member
תודה אדוה../images/Emo140.gifיופי של המלצה../images/Emo45.gif

נכנס לשאלות נפוצות

למעלה