עגלת אחים

סינדי8

New member
עגלת אחים

סליחה על ההתפרצות.. אין לי תאומים (אמורים היו להיות לי אבל אחד נפל בשלבי ההריון המוקדמים בהריון הראשון ומיד אחרי הלידה נכנסתי שוב להריון כפיצוי .. אז עכשיו אני רוצה לשאול לגבי עגלה, אז זה המקום היחיד שבטח יתן תשובות..
אף פעם לא הבנתי את ענין עגלות התאומים, האם הרוחב שלהם עובר בדלתות סטנדרט/מעליות וכו'.. ואם לא, האם זה אומר שכל מי שיש לו עגלה כזאת משאיר אותה ברכב ומסתובב איתה רק במקומות פתוחים?..

תודה מראש

sefia

New member
הי

עגלות תאומים יש מכמה סוגים: כשהילדים יושבים זה לצד זה ואז הרוחב משנה. חשוב לבחור עגלה בעוברת בכל הפתחים הסטנדרטיים 75 ס"מ
כמובן שתמיד יש מקומות שבהם קשה להתנייד עם העגלה או מקומות לא נגישים לנכים ועגלות אבל לרוב זה בסדר. לי היתה בייבי ג'וגר סיטי מיני והסתדרתי איתה מצוין.
בגילאים קטנים אין מצב ללכת עם העגלה רק למקומות פתוחים

ויש עגלות לאורך ואז אין בעית רוחב או מעבר בפתחים. אבל גם האורך (הארוך) פחות נוח לדעתי להיגוי ולא בכל מעלית יש מקום (גם לא באלכסון)

בהצלחה
האתגר שלך לא פחות גדול משלנו

עגלת אחים קלה וטובה לקניה/השכרה?

היי,

אז גם אני אורחת לרגע מהפורום השכן...
בבית בת 1.9 ואוטוטו מצטרף אליה תינוקי חדש.
היא אמנם הולכת כמה חודשים אבל אני רוצה שתהיה לה אפשרות עדיין לשבת בעגלה ולא רק לעמוד, ולכן פוסלת את אופציית הטרמפיסט עמידה.
בבית יש עגלת בייבי גוגר סיטי מיני + אמבטיה (מהגדולה), והשאלה מה עוד לקנות/לשכור?
חשוב לי שתהיה עגלה קלת משקל כי אנחנו בבניין ללא מעלית והרכבים של שנינו קטנים.

חשבתי שאולי מכאן אקבל המלצות טובות:)
בכל מקרה תודה מראש...

sefia

New member
מכיון שזה כנראה ישמש אותך לזמן קצוב

חפשי ביד 2 (פה או ברשת) טיולון מתקפל לתאומים (איזי בייבי/ מקלרן וכיוב׳)
יכולה לאמר לך שהחל מגיל שנתיים וחצי ואילך התדירות של השימוש בעגלה עם הילדים ירדה דרסטית (ואני הייתי צרכנית כבדה של השימוש בעגלה וגם הילדים שלי מאד אהבו אותה)
ככה שבאמת לא יהיו לך הרבה מדי חודשים שבהם שניהם יהיו בו זמנית בעגלה
מהר מאד האופציה של הטרמפיסט תהיה מועדפת עליך.. אחים גדולים מתים על זה
אז אל תשקיעי יותר מדי בעגלת אחים. קני משהו זול מיד שניה ואח״כ תעבירי הלאה

לידה קלה

למעלה