עגלות וסלקלים

Pixelss

New member
אף בית חולים לא יכול להחזיק את התינוק של כבן ערובה

אין דבר כזה חובה סלקל.... הם יכולים לשאול לבקש לראות או לא יודעת מה אבל בסופו של דבר אם תרצי לשחרר את התינוק אף אחד לא יכול להחזיק בו בכח.

מצטרפת גם להמלצה. וגם.

ממש לא חייבו אותנו בסלקל בסורוקה.
גם לנו אמרו שחובה להוציא עם סלקל. ואומנם הבאנו עקרונית סלקל (השאלנו כי קנינו כיסא בטיחות מגיל 0), אבל בפועל לא השתמשנו בו ויצאנו איתו כשהוא על הידיים שלי. אף 1 לא אמר לנו כלום. לא שאל, לא ביקש.
&nbsp
יכול להיות שזה השתנה ויכול להיות שזו הייתה רק שמועה. כי לא נראה לי שהם יכולים להכריח אותך להישאר או למנוע לצאת.

nit12

New member
מישהו בודק לי את אמיתות השמועות בבילינסון. נראה...

Arirel18

New member
Bugaboo bee 3 יש למישהי .

שלום זה הריון שני ואני דיי נעולה על הבוגבו בי 3..רציתי לשמוע חוות דעת ממישהי שיש לה ולגבי הגלגלים..הם נראים כל כך קטנים ושבריריים שזה קצת מלחיץ.אופציה שניה כנראה הקמיליון.
אשמח לשמוע !

בוטנלי

New member
אנחנו עם בי3

וגם אני חששתי לגבי הגלגלים.
אני מרוצה מאוד מהעגלה- הייתי מרוצה עם האמבטיה אבל מהטיולון.. מאוד מאוד.
זז בקלות ובמהירות, קטן וצר ועובר בכל מקום.
לגלגלים יש מערכת קפיצים שאמורה להקל כשהדרך פחות חלקה, בפועל הטיולון יציב ואני מרגישה שהקטן בטוח איתו לגמרי ונוח לו, אבל עדיין מרגישים כשיש מהמורות רציניות (אבן חסרה על המדרכה וכאלה) ולקח לי זמן תרגול לעלות ולרדת מדרגות בצורה חלקה.
מטיול שעשיתי עם הקמיליון של חברה הוא אכן היה יציב יותר. וכבד מאוד ולא 'זריז' (זה היה קצת כמו לתמרן עגלת סופר). לא הייתי הולכת על קמיליון. לא מבינה מה היתרונות של הדגם הזה.
אם את גרה בעיר ורוב הדרכים שלך הן מדרכות, כבישים וריצוף אין בעיה. אם את גרה במושב שרוב הדרכים בו הן חצץ ודרכים לא סלולות- לא הייתי הולכת עליו.

אגב- דיס המלצה רציני על המתקן לכוס. הוא גרוע ונתלש מאוד בקלות מהעגלה.
הבי הוא לגמרי אחת הבחירות המעולות שלנו. כלכך כיף שהוא נכנס לבגאז' בכל צורה, ואם אין מקום הוא ייכנס גם מלפנים. בטיולון זה ממש נוח. אפשר להגדיל א הטיולון עם הילד, והגגון נפתח 3 פתיחות ומגן ממש טוב משמש. הדבר היחיד שמבאס בטיולון בחינתי זה שאין לו ידית שהקטן יכול להישען עליה אלא להיות חגור כל הזמן.

nit12

New member
גם במאמאס אנד פאפאס אין "פגוש" לטיולון

נראה לי חסרון רציני...

אושר מ

New member
אחותי ובעלה הגבוהים החליטו ללכת על המוצי

שהידיות שלה גבוהות.
ממליצה לך לבדוק את זה.

לאנשים גבוהים אמנם חשוב גובה האמבטיה אבל חשוב בעיקר גובה הידית (שאיתה את ממשיכה גם הלאה לטיולון)

nit12

New member
ידיות

הידיות בעגלה שראינו מתכווננות לגובה נוח אז מהבחינה הזו היא טובה. לא ראינו בכלל עגלת מוצי. גם שם הטיולון יכול לפנות לשני הכיוונים?

אושר מ

New member
מניחה שכן אם עי בעיני זו לא תכונה חשובה

הקטן שלי רק בן חודשיים וחצי ועדיין באמבטיה אבל כועס כשלא נותנים לו לראות עולם.
עד שיעבור לטיולון נראה לי ירצה עוד יותר להסתכל ולהסתקרן

אגב - לא ידעת איך היא מבחינת גודל ךבגאז המוצי

RINAT35

New member
לא יודעת לגביי חיבור סלקל לעגלה, אבל לי יש...

א. לי יש עגלה "טאי טאי" של חברת BIBA.
קלה מאד. קלה לקיפול.

ב. ב- 4 החודשים הראשונים היתה לי עגלה עם אמבטיה מחנות שמשכירה עגלות.
אולי זה פחות משתלם כלכלית, אבל בתוך כל הבילבול של ההריון ומתוך המבחר הענק של העגלות כיום, החלטתי ש....עדיף לא להחליט

אם את גרה באיזור המרכז - יש חנות שמשכירה עגלות ("עגליס") בהרצליה.

nit12

New member
טאי טאי

הטאי טאי הייתה באמת העגלה שהכי אהבנו. ירדמנו ממנה רק בגלל שהטיולון הולך רק לכיוון אחד וחשוב לנו שנוכל להלביש אותו גם הפוך.
בגלל שאנחנו בונים על העגלה גם להריונות הבאים, חושבת שנקנה אמבטיה

AlicePJ

New member
לא מכירה את העגלה

אבל התובנות שלי, כאמא לשניים -
אמבטיה זה מיותר, ולטעמי זה מסוכן, כי לפי מה שראיתי רוב ההורים לא חוגרים את התינוקות כשהם באמבטיה - ומה קורה אם חלילה יש תאונה כשחוצים מעבר חציה וכו'? מכירה אנשים שנפגעו כך (הולכי רגל) ולצערי לא מעט כאלה, אז לא מבינה למה לסכן ככה תינוקות קטנים שיכולים לעוף מהעגלה אם הם לא חגורים.
לא יודעת איפה קראתם שאסור לשכב בסלקל מעל 40 דקות, זה נשמע כמו שטויות. ואם זה 45 דקות? מה יקרה? ואם 39 דקות זה בסדר אבל 41 זה אסור?
בכל מקרה עדיף להם לא להיות בכסא האוטו יותר מידי זמן, אבל לא קריטי בצורה כזאת ולא הייתי מסתכלת על השעון בהיסטריה. לא הייתי שמה כל היום אלא בגבולות הסביר לפי מה שצריך לנסוע.

yoolyul

New member
אנחנו גבוהים ולי גובה האמבטיה חשוב

כל השימוש באמבטיה הוא כמה חודשים, אז אם קונים אמבטיה, לדעתי כדאי לקנות משהו שהוא נוח.
קודם כל, באופן כללי אני ממחנה הבעד אמבטיה, אפילו שזה 'רק' לכמה חודשים. אנחנו השתמשנו בה המון בהתחלה. אני מאוד שלמה עם זה שקנינו וכמובן שעכשיו היא תשמש את העולל/ית הבא/ה.
דבר שני, לדעתי הגובה שלה חשוב לא בגלל הפעמים, הבאמת נדירות יחסית, שמחליפים חיתול בעגלה אלא בגלל ההרמה ובעיקר ההורדה של תינוק אליה. ובעיקר אם הוא ישן ועושים את זה בעדינות עם כמה שפחות תנועות. אם תשימי לב האמבטיות הנמוכות well, הן ממש נמוכות, דורש התכופפות ממש לא נוחה. פעם פעמיים זה לא משנה, אבל כמה עשרות פעמים ביום זה כבר משמעותי לגב.
אנחנו קנינו את הג'ואי כרום. אמבטיה לא הכי גבוהה אבל גם לא מהנמוכות. כמובן שגם הידית מתכווננת וזה באמת מאוד חשוב.
אנחנו מרוצים מאוד מהעגלה, אם היא נכנסת לך לבאגז' תשקלי אותה. זולה, טיולון מתהפך, קיפול ממש קל (לא צריך לפרק את מושב הטיולון אלא מתקפל הכל יחד).

בעניין הסלקל, לנו לא היה סלקל שמתחבר לעגלה ולא יכולה להגיד שהרגשנו בחסרון הפונקציה הזו. עכשיו כנראה נקנה כסא בטיחות מגיל 0 ובכלל נדלג על שלב הסלקל, למרות שעדיין מתלבטים.

nit12

New member
אבדוק את הג'ואי

קיבלתי פה כבר כמה המלצות לגביו. תודה!

davesh

New member
לפי דעתי לא כדאי לוותר על סלקל

יש לנו ניסיון של 2 שהיו בסלקל, ועכשיו השלישית.
היתרון בסלקל הוא שניתן להוציא את התינוק מהרכב מבלי להעירו, ולתת לו להמשיך לישון.
לפי דעתי כל השמועות על מקסימום 45 דקות בסלקל זה קשקוש. לא ראיתי מחקר רפואי שתומך בדיעה זו, ואין אזהרות על הסלקלים מפני שהייה ארוכה מידי.
את הנוכחית הבאנו הביתה לפני יומיים, והיא נרדמה בסלקל, ונתנו לה להמשיך לישון בו גם בבית, והפלא ופלא היא נישארה בחיים.
העגלה הראשונה שלנו הייתה פג פרגו שקנינו מעודפים. אמנם לא מתהפכת (לא מבין למה זה טוב), ולא היה לה אמבטיה, אבל הבת הגדולה הגיעה לגיל 5 ללא תופעות לוואי.
היתרון בפג הוא שיש מעין טרמפיסט מובנה, שילד יכול לעמוד עליו כשהאח הקטן יושב בעגלה.
לבת השניה אישתי רצתה עגלה עם אמבטיה, אז קנינו סייבקס קליסטו.

nit12

New member
פג פרגו

הפג פרגו הייתה באמת העגלה שהכי אהבנו אבל לצערי, היא פשוט לא נכנסת לי ברכב... יש מעט מאוד עגלות שנכנסות והמבחר מצומצם.
אמרו לי עוד אנשים שעדיף סלקל על כסא בטיחות, השאלה היא עכשיו לגבי סלקל שניתן להלביש על העגלה לעומת סלקל שאי אפשר...

davesh

New member
מוזר ...

הפג נכנסת אפילו לאוטו שלי, ולי יש אוטו קטן (פיז׳ו 206).
הסלקל שלנו (של צ׳יקו) לא התחבר לעגלה, אבל אפשר היה להניח אותו על העגלה, והוא היה יושב בצורה מספיק יציבה כך שלא דאגנו שהיא תיפול.
אני מציע שתבדקי את העגלה הזו של סייבקס. היא במחיר אטרקטיבי, ומקבלים אמבטיה וסלקל.
יש לנו עגלה שלהם, והיא איכותית מאד.

למעלה