מן הסתם יש להם אינטרס שיהיו להם כמה שפחות
מתחרים. אם לא עבדת בעבודה הזאת בעבר, אני ממליץ לך ללכת לאחת החברות ולעבוד בה בשכירה וככה ללמוד את המקצוע, או לגייס עובד בכיר שאחת החברות עם רקע ניהולי (מנהל איזור או מנהל מוצר). אני לא ניהלתי, אלא הייתי עובד זוטר, אז זה מה שאני יודע: בשביל מקום בקניון את צריכה להגיע להסדר עם הנהל הקניון, לרוב ההנהלות יחייבו אותך לסטנדרט מסוים של עיצוב (לעיתים הם מחייבים גם קבלת שירות ממעצב שלהם). בשביל אספקה של המוצרים, יש כמה חברות שמתעסקות עם מוצרי ים המלח (AHAVA, SEACRET, PREMIER ובטח עוד הרבה אחרות), שמעתי שהכל זה לייבלים שונים של אותו מפעל, אבל לא בטוח לגבי זה. לכל לייבל יש יתרונות וחסרונות שונים, וכדאי לך להכיר טוב את מה שאת הולכת לעבוד איתו. כדאי לך גם לגייס לעבודה עובדים עם ידע וניסיון מוכח במוצר שאת משווקת, מאוד קשה וכמעט בלתי אפשרי להתחיל מ0. חשוב גם שיהיה לפחות רכב אחד על כל עגלה שאת פותחת, לענייני מנהלות ותחבורה. בנוסף צריך גם לשכור דירות לעובדים. אם את מתכוונת לנהל עסק חוקי אז חשוב לדאוג למכסת אשרות עבודה, כי יהיה לך מאוד קשה להסתמך על עובדים בעלי אזרחות אמריקאית או גרין קארד. בנוסף גם לשכור שירותים של רואה חשבון שיטפל בכל הביוקרטיה והמיסים.