עגלה עם סוסה

hells bells

New member
עגלה עם סוסה../images/Emo70.gif

שירי כלי רכב ישורשרו לכאן. הנה הראשון: רד בארצ'טה של RUSH קדימה נראה לכמה נגיע???

gilgamesh

New member
שניים

Drive My Car ההכרחי ולהיט הבלוגראס החביב עליי John Deere Tractor

gilgamesh

New member
המחלקה העברית

מתנצל מראש על הבלאגן- כלים יבשתיים- נתחיל מהבסיס,"אופניים(וספר)"של נקמת הטרקטור(והנה עוד אחד),אחרי האופניים נהוג לעבור ל"עגלה עם סוסה",תודה ליפה ירקוני,והפרחים לצה"ל,מיצינו את נושא העגלה הגיע הזמן למשהו ממונע בהתחלה קונים "קטנוע ירוק" מלהקת זינגלה(green scooter on the way to asia )כשהקטנוע הולך פארש עוברים לאופנוע,"רק עם אופנוע",לא כדאי לשתות גזוז תוך כדי נהיגה,התבגרנו קצת,חסכנו כסף וקנינו "מכונית",אחלה מכונה (משינה/מכונה),התברגנו ועכשיו כבר אפשר לדשרג את המכונית ל"מכונית האדומה"(זה שדרוג זה?,סחרוף),אני אומר,זו לא מכונית זה מטוס,סליחה פה זו מחלקת כלים יבשתיים,כאן אין מטוסים. כלי טיס מי אמר שאין מטוס?"יש מטוס",תשאלו את יוני רכטר,יש אפילו "מטוס סילון",תוצרת שלמה ארצי,ואם אני רוצה משהו יותר פשוט?,אין בעיה שלום חנוך יארגן "הליקופטר",אבל תבין אני סובל מפחד גבהים...אההה,אין בעיה עוברים לים- כלי שייט הכי כיף על ה"חסקה",עם כל הבנות של להקת חיל הים,זה נשמע לי קצת שובינסטי, אני מעדיף איזה "זמר לספינה",מול שקיעה נוגה,משהו רומנטי כזה,אפשר אפילו ב"דוגית נוסעת" ,חס וחלילה זה שיר עם סוף מאוד מלחיץ,איך המלחים אמורים להגיע לחוף?כולם שם מסטולים,תנער אותם קצת הם יתעוררו,"אל תנדנד את הסירה"הם עוד יקיאו,יהלי סובול כבר נראה לי ירקרק,נחזור ליבשה ומהר רכבות להלן לוח זמני הרכבות לשעה הקרובה- "הרכבת" של שלום גד תצא בשעה 11:26 מרציף 6 "רכבת העמק" של יהונתן גפן תתעכב עקב חפץ חשוד על המסילה ובחצות תצא "רכבת לילה לקהיר" דרך אגב,אם אתם ממש ממהרים קחו "חלליות"

giba70

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על הסיפור היפה!

רק איזה שיר של ברי סחרוף הוא על מכונית אדומה?

מורנא007

New member
זה להקת דודה

"180 ק"מ לשעה בסוסיטה כרמל אדומה, אין לגברת מעצורים"

gilgamesh

New member
המכונית האדומה

הרצועה הרביעית בפסקול "קלרה הקדושה"

giba70

New member
שירים ממונעים ../images/Emo73.gif

לרולינג סטונס יש Black Limousine וגם Silver Train אז הם כבר לא צריכים אף בהמת משא Beast Of Burden. לפרינס יש Little Red Corvette. דייויד בואי מבלה ב-Drive-In Saturday אבל בסוף Always Crashing In The Same Car. ג'וני מיטשל נסעה עם Car On A Hill, ובאותו אלבום היא מחליפה ל-Just Like This Train. וכעת לב(ר)וס שכידוע אוהב מאוד הולכי על ארבע (גלגלים): בהתחלה, באלבום הראשון הוא עוד נסע באוטובוס ושאל: ?Does This Bus Stop At 82nd Street בהמשך הוא יצא ל-Racing In The Street משם הגיע ל-Cadillac Ranch, סחב Stolen car ו-Drive All Night, ובהמשך נסע ב-Used Cars וגם שר על Pink Cadillac. סיד בארט בצעירותו עם פינק פלויד הצליח לחסוך כסף ל-Bike. יותר מאוחר, עם בעגלות עסקינן, פינק פלויד לקחו אותנו במסע ב-Great Gig In The Sky. הדלתות יצאו למסע ב-Spanish Caravan, וגם ב-Moonlight Drive, הרימו עוגן ב-Crystal Ship המשיכו לשוט ב-Ship Of Fools עד שראו את היבשה וצעקו !Land Ho קווין בכלל מאוהבים, I'm In Love With My Car, אבל כנראה מעדיפים Bicycle Race עם בחורות שמנמנות. פול מקרטני פרש כנפיים עם Jet אבל אוהב גם להתרווח: The Back Seat Of My Car. קרוסבי סטילס ונאש שטים ב-Wooden Ships. בוב דילן מזהה Slow Train Coming. פרנק זאפה חשב: It Must Be A Camel, אחר כך בילה קצת במוסך של ג'ו ואולי בגלל זה הוא בסוף Wind Up Working In A Gas Station...

RogerW

New member
rocket 88../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif

של ג'רי לי ליוויס בין היתר.. (והיתר) V-8 motor and this modern design My convertible top and the gals don't mind Sportin' with me, Ridin' all around town for joy

Grimble Grumble

New member
ומה עם:

מאדנס? I Like driving in my car It's not quite a Jaguar... ג'ון דנבר? I'm leaving on a jetplane או הדורס? She was a princess Queen of the highway

noosh

New member
מספר כלי רכב ../images/Emo13.gif

Leaving On A Jet-plane Wild Horses (הם גררו אותו, זה גם נחשב
) ו.. אממ "רכבות" של דני רובס, אם אני לא טועה זה נכתב על ג'ון לנון...

noosh

New member
אווו הזכירו את הדורז מעליי:

אז The Crystal Ship ו-Spanish Caravan

RogerW

New member
עוד אחד... מהאהובים עליי

Neil Young - Unknown Legend Somewhere on a desert highway She rides a Harley-Davidson Her long blonde hair flyin' in the wind........ ---------------------------------------------------------------------

Wonder goat

New member
הוטל קליפורניה לא יודע כל כך למה

אבל הכי טוב לטיול ג'יפים space trucking' של סגול עמוק ו אני רוצה מכונית לא יודע של מי זה אבל בכל זאת אני רוצה אני רוצה מכונית אפילו יש אפילו יש לי תכנית

למעלה