המחלקה העברית
מתנצל מראש על הבלאגן- כלים יבשתיים- נתחיל מהבסיס,"אופניים(וספר)"של נקמת הטרקטור(והנה עוד אחד),אחרי האופניים נהוג לעבור ל"עגלה עם סוסה",תודה ליפה ירקוני,והפרחים לצה"ל,מיצינו את נושא העגלה הגיע הזמן למשהו ממונע בהתחלה קונים "קטנוע ירוק" מלהקת זינגלה(green scooter on the way to asia )כשהקטנוע הולך פארש עוברים לאופנוע,"רק עם אופנוע",לא כדאי לשתות גזוז תוך כדי נהיגה,התבגרנו קצת,חסכנו כסף וקנינו "מכונית",אחלה מכונה (משינה/מכונה),התברגנו ועכשיו כבר אפשר לדשרג את המכונית ל"מכונית האדומה"(זה שדרוג זה?,סחרוף),אני אומר,זו לא מכונית זה מטוס,סליחה פה זו מחלקת כלים יבשתיים,כאן אין מטוסים. כלי טיס מי אמר שאין מטוס?"יש מטוס",תשאלו את יוני רכטר,יש אפילו "מטוס סילון",תוצרת שלמה ארצי,ואם אני רוצה משהו יותר פשוט?,אין בעיה שלום חנוך יארגן "הליקופטר",אבל תבין אני סובל מפחד גבהים...אההה,אין בעיה עוברים לים- כלי שייט הכי כיף על ה"חסקה",עם כל הבנות של להקת חיל הים,זה נשמע לי קצת שובינסטי, אני מעדיף איזה "זמר לספינה",מול שקיעה נוגה,משהו רומנטי כזה,אפשר אפילו ב"דוגית נוסעת" ,חס וחלילה זה שיר עם סוף מאוד מלחיץ,איך המלחים אמורים להגיע לחוף?כולם שם מסטולים,תנער אותם קצת הם יתעוררו,"אל תנדנד את הסירה"הם עוד יקיאו,יהלי סובול כבר נראה לי ירקרק,נחזור ליבשה ומהר רכבות להלן לוח זמני הרכבות לשעה הקרובה- "הרכבת" של שלום גד תצא בשעה 11:26 מרציף 6 "רכבת העמק" של יהונתן גפן תתעכב עקב חפץ חשוד על המסילה ובחצות תצא "רכבת לילה לקהיר" דרך אגב,אם אתם ממש ממהרים קחו "חלליות"