עגלה לתינוק

zumzum4

New member
עגלה לתינוק

שלום לכולן, עקבתי אחריכן גם בטמקא ואני עוקבת גם עכשיו - ויש לי שאלה. אני לקראת לידה של ילד שלישי - העגלה הקודמת ששירתה את שתי בנותיי איך לומר - אבד עליה הכלח. האם יש המלצה לעגלה לא יקרה ויעילה שתשרת תינוק בן יומו וגם תהפוך לטיולון בהמשך? תודה

פישים

New member
בגאבו יד שניה

קניתי לשלישי - ממכרים. אחלה עגלה, אחלה השקעה, חבל שלא קניתי כבר עבור הראשונה.

זה הכי טוב! אבל המחיר שלה יקר

אני חושבת שגם יד שניה לא מגיע ברמות המחירים לבייבי גוגר, שעלתה לי 1600 ש"ח נדמה לי. חברים קנו ביד2 באגבו והיא עלתה להם יותר קרוב ל- 3000 (אולי 2500).

פישים

New member
פרוג, שימשה ילד אחד, עם הנחת מכרים, 1,400 ש"ח

עם כל החלקים + מחזיק לכוס. יש פה ושם דברים שאנחנו נתקלים בהם והם תוצאה של בלאי ואולי גם של אופן השימוש (כבר היו כמה פנצ'רים + משהו נשבר שהצריך תיקון אצל היבואן - היבואן מאד רציני, עושים ממש טסט עם רשימה ובודקים מה צריך, משפרים מה שאפשר...).

Jackie O

New member
מנסיוני? עדיף לשאול מחברה עגלה עם אמבטיה

לחודשים הראשונים ואח"כ לקנות רק טיולון איכותי. (יש שואהבות את הפג אני חסידת מקלארן). עוד לא מצאתי את העגלה שמסוגלת לתת מענה טוב גם לתינוק בן יומו וגם לגיל מבוגר יותר.

עם הגדולים הייתה לי סוהו של ד"ר בייבי

ז"א היא עדיין שמישה, אבל הצעירה פה סוברת שעגלה זה מכשיר עינוי סיני ולא מסכימה לשכב בה יותר מ - 5 דקות. וחוצמזה - לדעתי בילד שלישי עדיף להשקיע במנשא טוב, הרבה יותר נוח ופרקטי (ואם תשאלי להמלצתי אז מגיל 0 הטליה מעולה, אם יש לך מנשא כריכה כלשהו סטייל לופי וחבריו ולא מתחשק לך לקשור עוד - אפשר לעבור בגיל חודשיים-ארבעה ליאמו) שיהיה במזל

למעלה