עגיל מורחב

leachim

New member
עגיל מורחב

שלום לכולם,

חבר שואל מה ההשלכות ארוכות הטווח של עשיית עגיל מורחב,
לטענתו, הוא קרא בפורומים של פריקינג וקעקועים שבעגילים מורחבים של עד 10 מ"מ חור, במידה ומישהו רוצה לחזור בו מרצונו בעגיל הזה ישנו איחוי מלא של החור כעבור זמן מה ואין כל זכר לחור מלבד חור קטן, בדומה לעגיל רגיל.
אני שואל אתכם, כבעלי נסיון בתחום, האם באמת האוזן חוזרת למצבה הקודם ללא כל זכר? האם האיחוי הוא באמת מושלם? אני מתאר לעצמי שנשארת צלקת כלשהי או הדלדלות, צורה כלשהי שקשה לתקן אחר כך.
אשמח לשמוע את דעתכם, מה באמת קורה אחר כך אם רוצים להשיב את האוזן למצבה הקודם? מה הפרוצדורה והאם זה בכלל שווה את זה?
תודה מראש

leachim

New member
תיקון מהיר לשגיאת כתיב

התכוונתי לכתוב פירסינג, לא פריקינג,
מקווה שבעקבות הטעות הלא מכוונת הזאת לא תשימו את הפוסט שלי ללעג ונשמור על נימה רצינית לשאלה רצינית :)
בתודה

MissSin7

New member
שיט!

צחקתי מלא עד שראיתי את ההודעה הזו.

חוזרת בי מהגיחוך.

ozshomer

New member
סליחה על העיכוב

נשבע שזה לא קשור לפריקיות, סתם עסוק לאחרונה.
בתיאוריה, עד 8 מ"מ אמור לחזור לעצמו, בתכלס', תלוי בגוף שלך, יש כאלה שאצלם גם יותר יצטמצם ויש כאלה שאצלם גם פחות לא יצטמצם.
הפרוצדורה היא הרחבה של 1 מ"מ פעם בחודש, בעזרת טייפר\סטרצ'ר, עדיף בעזרת פירסר, אפשר גם לבד, אפשר לקנות הכל ממש בזול באינטרנט.
מעבר לזה, שאלות נפוצות, אם לא הולך, נשמח לעזור.
אבל חשוב מאוד להקפיד על כל הנ"ל, אחרת זה באמת עלול להסתבך, קריעה, בלו-אאוט (תחפש, זה נראה רע), כאבים ועוד.

MissSin7

New member
אני לא יודעת אם זה עובד

אבל פירסר אמר לי בזמנו שאם אני רוצה לצמצם חזרה אני צריכה לשים בכל פעם עגיל בקוטר טיפה יותר נמוך והחור יצתמצם מסביבו ולא פשוט להוציא את העגיל.

אני לא רוצה לצמצם עדיין, אבל סתם תהיתי.
יש לך מושג?

ozshomer

New member
זה גם מה שאני שמעתי.

אבל עד כמה שזכור לי, עדיף קודם להרחיב קצת, כי כהשהרחבה טרייה, החור מצטמצם יותר מהר או בקלות או משהו כזה.

למעלה