עגיל להרזיה

hila546

New member
עגיל להרזיה

שלום שמעתי מ2 בנות שעשו דיקור סיני ושמו להם מעין מחט באוזן לחודש שגרמה לדיכוי התאבון. יש לכם קצת מידע על זה? מחירים? איפה עושים? פרטי או אפשר בקופת חולים? אשמח למידע הילה

עגיל להרזיה

אני חושבת שאף אחד לא ענה לך עד עכשיו כי הרעיון הכללי בהרזיה הוא דרך הביראות ולא על דרך שיכוך התאבון. אינני חושבת כי יש פה כאלו המאמינים בפתרונות קסם אלא במתן פיתרון שורשי יותר במידה וקיים רעב מוגבר. מקווה שתשכילי לא להרזות בשיטות אלו.

mic26

New member
קודם כל, לא מדובר בעגיל

אלא במחט שמדביקים לאוזן. דבר שני, זה נכון שיש נקודות על פני האוזן שעוזרות לדכא את התאבון. אבל טיפול שמתבצע אך ורק על הבסיס הזה עלול להזיק למטופל, במיוחד אם הוא נעשה על ידי מישהו שלא למד רפואה סינית אלא רק את השיטה השטחית הזאת. בנוסף, בסוף הטיפול התאבון חוזר לסורו. כלומר, זה לא טיפול שמטפל בבעיה מהשורש. מה כן כדאי לעשות, שעוזר לרדת במשקל וגם להישאר במשקל הרצוי? טיפול אמיתי ברפואה סינית אצל מטפל שלמד את התחום לעומק, ויודע לזהות מדוע חלה השמנה ומדוע האדם סובל מעודף תאבון. לפעמים, למשל, זה נגרם מחולשה שגורמת לצורך בסוכר, לפעמי זה נובע מחילוף חומרים איטי, לפעמים מצורך נפשי. מטפל טוב יאבחן ויטפל בהתאם.

kaya11

New member
אני רזיתי בלי מאמץ

כתוצאה מטיפול באלקטרו קריסטלים, שפשוט איזן לי את מערכת העיכול. התחלתי גם להקשיב לגוף שלי ולהיות מודעת למה שאני אוכלת ועכשיו אני יותר רזה ויותר בריאה מאי פעם.

למעלה